Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Chystáte se na silvestrovský večírek? Oslavte Silvestr 2017 ve velkém stylu a oblékněte si něco, v čem zazáříte! Poradíme vám v čem letos rozhodně jít a co přinést za pohoštění.

Pár dní po Vánocích přichází rok 2018 a s ním i jeho oslava a předsevzetí. Podívejte se na naše tipy, jak se stát hvězdou silvestrovského večírku.

Dámské oblečení na Silvestra

Ať už budete slavit Silvestr doma, na večírku, nebo vyrazíte na hory, připravte si outfit, který budete mít v den D na sobě.

Abyste byla hvězdou večírku, oblečte si šaty! Nepřehlédnutelná budete v moderních šatech s flitry, saténových šatech nebo se šaty s holými zády. I plesové šaty nejsou od věci. Vysoké podpatky vám nepřehlédnutelnost také zajistí. A nemusíte se ani bát vzít na sebe něco se třpytkami.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Pánské oblečení na Silvestra

Pánové, vykročte do roku 2018 v košili. Všechny ženy v místnosti si určitě povšimnou vašeho vytříbeného vkusu. A třeba dostanete od některé novoroční pusu.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Kde nakoupit oblečení na Silvestra?

  • ZOOT - rozdává radost nejen o Vánocích, ale i na Silvestra. A to formou oblečení. Tady si na večírek svůj outfit rozhodně najdete.
  • Reserved - internetový obchod jen oblečením, který má co nabídnout. Velký výběr, originální kousky, ceny přijatelné. To je Reserved.
  • BonPrix - nenabízí pouze oblečení, ale i doplňky, obuv, dekorace a nábytek. A to jsme ještě nevyjmenovali všechno.
  • Orsay - Orsay vás oblékne stylově od hlavy k patě.

Nezapomeňte na doplňky

Zvýrazněte svůj outfit doplňkem a podtrhněte vaši krásu. Vezměte si výrazný šperk, malou třpytivou kabelku, nebo delší náušnice. Muži si jako doplněk mohou vzít hodinky, náramek, či prsten.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Na módní doplňky se nezapomeňte podívat do osvědčených obchodů jako Pull and Bear a Answear.cz.

Silvestr se neobejde bez společenských her

Silvestrovská párty se neobejde bez zábavy. Společenské hry k Silvestru prostě patří. Ty pro dva hráče nechte ve skříni a kupte si nějakou, která se hodí na akce, kde je více lidí.

TIP: Vyzkoušejte hru Krycí jména. Hra je od českého autora a je velmi úspěšnou novinkou po celém světě. Zahrajte si na agenty a užijte si s kamarády špionážní misi u vás v obýváku.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Pohoštění na Silvestr

Pokud se večírek bude odehrávat u vás doma, kromě dekorací si nezapomeňte vyhrát i s jídlem. Vyzkoušejte tento recept a uvidíte, že se po jednohubkách hned zapráší. Fantazii se meze nekladou! Zdobte, aranžujte a hlavně se před večírkem ujistěte, že máte dostatek skleniček na přípitek.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Související obchody

Vivantis, Lékárna.cz, ZOOT, Mall.cz, Notino, Vemzu, Orsay, Zelený obchod, Lavaliere

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se