Bláznivá vs. klasická novoroční předsevzetí

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Novoroční předsevzetí jistě všichni dobře známe. Většina z nás už si také někdy alespoň jedno dala. Kromě klasických předsevzetí, mezi která nejčastěji patří hubnutí, si lidé po celém světě dávají i některé opravdu bláznivé cíle. Které to jsou? To si hned povíme.

Novoroční předsevzetí si dáváme s cílem proměnit se v lepšího člověka. Koncem roku totiž býváme plní odhodlání, že ten nový rok bude alespoň o fous lepší než ten starý. A jaká jsou ta nejčastější a naopak nejšílenější předsevzetí?

Tradiční novoroční předsevzetí

Když se řekne novoroční předsevzetí, vybaví se nám seznam těch dobře známých. Zhubnout, přestat kouřit, začít cvičit, přestat utrácet za nesmysly, začít šetřit peníze, najít si lepší práci nebo se naučit mluvit anglicky. To jsou zkrátka evergreeny, které jen tak neomrzí.

Novoroční předsevzetí

Kde vám s vašimi předsevzetími mohou pomoci?

  • Fitvýživa.cz - Pokud to s cvičením myslíte opravdu vážně, navštivte obchod Fitvýživa.cz, kde naleznete nejen výživu pro sportovce, ale také sportovní potřeby nebo rovnou posilovací stroje.
  • GymBeam - Správná výživa ke cvičení neodmyslitelně patří. Na GymBeam najdete jen tu nejkvalitnější, tak pro ní honem běžte.
  • Contours - V tomhle fitness centru určeném speciálně pro ženy se určitě budete cítit dobře. A bát se nemusíte ani o svůj tréninkový plán. O jeho plnění se totiž postarají zkušení trenéři.
  • VímVíc - Chcete v novém roce získat lepší práci? Najděte si rovnou tu nejlepší! Na webu VímVíc najdete kurzy, které vám ji pomohou získat, i hodnocení potenciálních zaměstnavatelů.
  • Tea learning - Staňte se v roce 2018 zdatným angličtinářem - pomůže vám s tím online jazyková škola Tea learning.

Nejbláznivější předsevzetí do nového roku

Pak ale existuje i pár jedinců, kterým obyčejné hubnutí nebo šetření peněz nestačí. Tady často vznikají ta bláznivá předsevzetí. Věděli jste třeba, že někdo si přeje začít kouřit? Nebo že čím dál více lidí chce odbourat svou závislost na sociálních sítích? Také kousání nehtů patří mezi časté zlozvyky, proto se i ukončení této činnosti zařadilo mezi novoroční předsevzetí.

Novoroční předsevzetí

Pátrali jsme na internetu i u našich známých po těch úplně nejšílenějších předsevzetích. A tady jsou naši vítězové.

5 nejšílenějších novoročních předsevzetí

  1. "Zbavím se strachu z výšek" - a to rovnou tím, že vyzkouším bungee jumping nebo jiný adrenalinový zážitek
  2. "Už nikdy nebudu psát e-maily své manželce" - kdo ví, jaké zkušenosti za tímto rozhodnutím stály
  3. "Budu méně prát a používat více deodorantu" - ano, i taková předsevzetí si lidé dávají
  4. "Budu jíst více nezdravých věcí a méně zeleniny" - pravý opak našeho tradičního novoročního hubnutí
  5. "Nebudu svého šéfa zatěžovat stále stejnými výmluvami... Raději budu vymýšlet stále nové" - i podvádění vyžaduje kreativitu :)

Zkuste i vy pojmout předsevzetí 2018 trochu jinak

Chcete začít cestovat? Zkuste si stanovit předsevzetí trochu kreativně. Co třeba "do konce roku chci mít selfie alespoň ze tři kontinentů"? Nebo jste se nikdy nenaučili jezdit na kole? Dejte si jako novoroční předsevzetí, že se chcete naučit alespoň jednu zapomenutou činnost z dětství.

Novoroční předsevzetí

Chcete najít opravdovou lásku? Zkuste to jako Bridget Jones a zakažte si randění se špatnými typy mužů. A nemusí to nutně být pouze alkoholici nebo workoholici.

Zdá se vám, že máte málo přátel? Co takhle předsevzetí, že si každý měsíc najdete alespoň jednoho nového přítele. No ano, všechny tyto cíle se již mezi novoročními předsevzetími objevily. Tak zapojte svou fantazii a vymyslete si i vy něco netradičního.

Dali jste si letos nějaké předsevzetí? A je tradiční nebo opravdu bláznivé? Podělte se s námi o své zkušenosti a pokud máte slabou vůli, přečtěte si 5 tipů, jak dodržet novoroční předsevzetí.

Související obchody

AliExpress, Adrop.cz, Answear, Astratex.cz, Kasa.cz, České kormidlo, Contours, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Notino, GymBeam, Fitvýživa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se