Black Friday a další akce na Mall

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Během nejrůznějších výprodejů se nakupuje jedna radost! To platí pro všechny obchody a ani oblíbený Mall.cz určitě není výjimkou. Proto se dnes zaměříme na ten úplně největší výprodejovou akci roku, kterou je Mall Black Friday.

Slevy dokáží potěšit každého z nás. Zvláště když jsou opravdu velké. A právě takové jsou slevy v rámci akce Mall Black Friday. Že jste o Black Friday zatím neslyšeli? V tom případě čtěte dále. Provedeme vás totiž světem těch nejvýhodnějších nákupů na Mall.cz.

Mall Black Friday

Black Friday každoročně přináší opravdové slevové šílenství, kterého se účastní i celá řada českých obchodů. Ceny u vybraného zboží padají v tento den až o 80 %. A jakých kategorí se týkají? Úplně všech – zlevňuje se oblečení, elektronika, letenky, ubytování i vše ostatní.

Kompletní seznam všech Black Friday slev

Black Friday přichází i letos a my pro vás máme kompletní seznam všech obchodů, které nabízí slevy! Mrkněte na Black Friday 2018.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »

Black Friday 2018 připadá na 23. listopadu. Můžete se tak na něj připravit s předstihem. Black Friday je totiž ideální příležitostí k nákupu vánočních dárků. Už tedy pomalu začněte šetřit. Letos to bude určitě velké. A to nejen u Mall, ale i v dalších obchodech.

Ale nebojte, možná nebudete muset čekat až do 23. listopadu. Mall občas vyhlásí Černý pátek i během roku. Pokud k takové akci dojde, budeme vás včas informovat! Stačí sledovat sekci Mall slevy a slevové kupóny.

Mall Black Friday

Mall Black Friday patří mezi nejlepší výprodejové akce roku.

Kde se vzal Black Friday?

Tradice Černého pátku k nám přišla z USA a Kanady, kde vznikl v reakci na nechtěné snižování cen při pádu světové burzy. Tradičně tento svátek připadá na první den po Díkuvzdání. Jedná se také o pomyslné odstartování předvánoční nákupní horečky. V České republice byl Black Friday poprvé vyhlášen společností Apple v roce 2011.

Chcete se o Černém pátku dozvědět více? Zajímá vás, co lze nakupovat a jaké obchody pravidelně hlasí svou účast? Přečtěte si náš článek o Black Friday.

Další způsoby, jak na Mall.cz ušetřit

Do listopadu zbývá ještě dlouhá doba. Vy už však na akční nabídky nemusíte čekat ani jediný den. Existuje totiž i celá řada dalších způsobů, jak na Mall.cz ušetřit. Všechny jsme je podrobně vypsali v jednom z našich článků. Tady jsou alespoň ty nejzásadnější.

Mall slevový kupón

A nezapomeňte ani na Mall slevové kupóny, které vám na Tipli nabízíme. Kde je přesně najdete a jak je lze využít? Tomu jsme se věnovali v článku Mall.cz – aktuální a ověřené slevové kupóny.

Příležitostné akce na Mall

Black Friday je jen jednou z mnoha výprodejových akcí, které Mall pořádá pro své zákazníky. Mezi ty nejoblíbenější patří každoroční Letní výprodej se slevami na potřeby do domácnosti i na zahradu. Na zajímavé slevy se můžete těšit i během významných svátků, jakými jsou Velikonoce, Den matek nebo MDŽ. Sledujte Mall.cz na Tipli a žádná akce už vám neunikne.

Mall Letní výprodej

Ani ve zbývajících částech roku nezůstanete o slevy ochuzeni – k dispozici jsou například Letní výprodeje na Mall.cz.

Cashback od Tipli

Na každém nákupu v Mall můžete ušetřit. Stačí se jen do obchodu prokliknout přes Tipli. Tak získáte cashback, tedy část peněz zpět na účet.

Nakupovat na Mall výhodněji

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se