Billa leták - aktuální leták online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Supermarkety BILLA nabízí spoustu výhod při nakupování. Znáte všechny? Přinášíme vám tipy na to, jak ušetřit v BILLE.

Začalo to 7. prosince 1953, kdy Karl Wlaschek otevřel ve Vídni první diskontní prodejnu drogistického zboží. V České republice se první supermarket BILLA otevřel v Brně v roce 1991.

BILLA leták - aktuální týden

BILLA vydává své akční letáky každou středu a platnost končí v úterý. V letáku naleznete různé akční zboží označené jako 7 hvězdných úspor.

7 hvězdných úspor BILLA:

  1. Akce - akční nabídka v letáku, která platí celý týden.
  2. MultiPack - Cenové zvýhodnění začíná platit až při koupi několika kusů výrobku.
  3. Nyní levněji - dlouhodobě snížená cena.
  4. Super cena - v letáku je na každé straně zvýrazněn jeden produkt, který je z nich cenově nejvýhodnější.
  5. Radost ušetřit - vyzdvihuje produkty s diskontní cenou od značky Clever.
  6. Nedělní jackpot! - obvykle jeden produkt, který je znatelně zlevněn a má za cíl přivést zákazníky do obchodu i v neděli.
  7. Billa Bonus club - akční nabídka, která platí pouze pro členy BILLA Bonus clubu.

Víte, jak ušetřit v BILLE?

BILLA Bonus club

Zřiďte si BILLA kartu. Karta i členství programu Billa Bonus club je zdarma a výhody při nákupu můžete začít využívat ihned. Body se přičítají při každém nákupu nad 50 Kč. Za prvních 50 Kč hodnoty nákupu vám bude připsán 1 BILLA bod a za každých dalších 10 Kč hodnoty nákupu opět 1 BILLA bod.

Sleva se uplatní předložením karty při placení u pokladny a za každý nákup se vám přičítají BILLA body, které můžete několikrát ročně vyměnit za kvalitní značkové produkty se slevou ­až 60 %. BILLA body jsou platné 12 měsíců. S kartou můžete také několikrát do roka můžete uplatnit slevu 10 % na celý nákup.

billa slevová knížka

BILLA bonus club nabízí slevovou knížku plnou výhod.

Máte narozeniny? V tom případě i slevu v BILLE!

Pokud jste členem BILLA Bonus clubu a máte narozeniny, bude vám poskytnuta narozeninová sleva ve výši 10 % z celého jednoho nákupu, kterou můžete využít během měsíce ve kterém máte narozeniny. Sleva se nevztahuje na nákup cigaret, BILLA poukázek, dobíjecích kuponů mobilních telefonů.

BILLA časopis Gusto

Pro členy BILLA Bonus clubu je magazín ZDARMA a nachází se na stojanu u pokladny. Pro nečleny je za 19,90 Kč.

BILLA časopis gusto

Časopis gusto ukrývá mnoho receptů, tipů a slevové kupony na nákup.

Které značky z BILLY stojí za vyzkoušení?

Pouze v řetězci BILLA naleznete 9 privátních značek, které usilují o nejlepší poměr ceny s kvalitou. Vybrali jsme čtyři, které stojí za pozornost.

billa značky, Vocílka, BILLA, Clever, Naše BIO
  • značka BILLA - značka BILLA slibuje vynikající kvalitu, čerstvost a skvělou chuť. Nejoblíbenějším produktem ve volbě spotřebitelů za rok 2016 byly BILLA brusinky.
  • Billa Clever - značka Clever ukrývá zboží s nejnižší cenou. Nejen cena ale hraje roli. Vedle nízké ceny je kvalitní zboží dalším důležitým kritériem pro značku Clever.
  • Vocílka - čerstvé maso nejvyšší jakosti s garancí původu z českých chovů. BILLA je jediným obchodním řetězcem v České republice, který svým zákazníkům nabízí maso výhradně z českých chovů a také jej v tuzemsku zpracovává.
  • Naše BIO - produkty ekologického zemědělství se zaručenou kvalitou. BIO výrobky podléhají přísným kontrolám. Při jejich pěstování a zpracování se dodržují přísná pravidla a normy, navíc jsou znatelně levnější, než ve specializovaných prodejnách.

Související obchody

Košík.cz, Vivantis, Tchibo, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se