Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Neznámá místa a neprobádané kouty. Jakmile se řekne dovolená, vybaví se vám toulky po uličkách evropských měst, ochutnávání všelijakých dobrot a trénování cizího jazyka? Víme, co by vám rozhodně nemělo chybět – balíme kufry na poznávací dovolenou!

Čím víc nových poznatků o navštíveném místě, tím lépe. Letní dovolenou si neumíte představit bez překvapení a radosti z objevování všeho nového? Pomůžeme vám sbalit si všechno, co potřebujete!

Cestovatelský průvodce

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 1

Než se někam vydáte, pozjišťujte si, co zajímavého tam můžete vidět a navštívit – abyste náhodou nepřišli o nějakou pecku! Co na daném místě ochutnat a kde je nejzajímavější architektura? Opatřete si turistického průvodce, ať víte, co na novém místě chcete poznat.

Koupit na Knihy Dobrovský

Kvalitní fotoaparát

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 2

Foťák sice dnes všichni nosíme po kapsách v mobilním telefonu, ale klasickému fotoaparátu se v horších podmínkách mobil nikdy nevyrovná. Krásné noční fotky nebo akční snímky uděláte jedině s pořádným foťákem. Nevíte, jak vybrat správný fotoaparát? Vyzkoušejte kurz fotografování a naučte se dělat fantastické snímky!

Koupit na Digital24

Pořádná obuv

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 3

Počítejte s tím, že se hodně nachodíte. Nepohodlnou obuv tedy raději nechte doma a vsaďte na kvalitní outdoorové boty (i když nebudete chodit po náročném terénu). Pokud totiž máte špatné, zpravidla to poznáte po 5 kilometrech chůze. A to při procházení se městem ujdete jako nic.

Koupit na New Balance

Cestovatelský deník

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 4

K cestovatelským deníkům se budete rádi vracet i po letech. Proč deset minut před spaním po zajímavém dni nevěnovat krátkému zápisku a dojmům? Poznamenejte si, co vás okouzlilo a překvapilo a buďte si jistí, že i za dvacet let si to rádi přečtete.

Koupit na Cestovatelský obchod

Pevný batoh

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 5

Budete u sebe potřebovat spoustu věcí, když z hotelu vyrazíte za dobrodružstvím na celý den. Peněženku, deštník, malou svačinku, láhev s vodou, fotoaparát a další nezbytnosti. Kam s tím vším? Pořiďte si prostorný batoh. Nebude vám překážet a vše budete mít stále u sebe.

Koupit na 4camping

Pořiďte si praktický kufr

Na romantickou dovolenou se balí jedna radost, ale když chcete poznávat nová místa, měli byste počítat s překvapivými situacemi a být na ně připraveni. Jen si představíte, kolik toho musíte zabalit, a je vám nevolno? Bez obav, pomůžeme najít kufr, do něhož se vám všechno vejde a bez problému s ním zvládnete i limity v letadle – poradíme vám, jak vybrat správná zavazadla!

Sbalte se na cesty - vybíráme zavazadla 4 Koupit na Delmas

Související obchody

4camping.cz, Cestovatelský obchod, Knihy Dobrovský, Delmas, New Balance, Digital24.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se