APRÍL! Aneb vystřelte si ze svého okolí

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Máme pro vás smutnou zprávu – Tipli právě končí... APRÍL! Lekli jste se? Nastal čas pro všechny šprýmaře a poťouchlé duše! Den žertíků, 1. duben, je po roce zase tady a vy máte možnost si ze svého okolí udělat dobrý den!

Prdící polštářek, zapalovač, co dává šoky, fólie pod záchodovým prkénkem, pastička ve tvaru žvýkaček nebo povolení uzávěru slánky a pepřenky. Některé ptákoviny zkrátka nestárnou. Klasické fórky sice dnes nikoho nepřekvapí, ale i tak si s nimi užijete srandy kopec - ať už to chcete svému okolí pořádně spočítat, nebo si jen užít udivené pohledy kolemjdoucích.

3 tipy na aprílové žertíky

Pokud nejste zrovna škodolibá duše, můžete Apríla využít jinak. Zvolání „APRÍL“ totiž třeba skvěle slouží i jako odvolávací zaklínadlo na vše, co jinak není úplně bezpečné říkat či dělat.

1. Auto zabalené do potravinové folie

Máte souseda, který vám už dlouho pije krev? Využijte Apríl a pořádně se vyřáděte. Na jeho autě. Ne, nebudeme vám radit, abyste ho objeli pětikorunou. Místo toho skočte do kuchyně pro potravinářskou fólii a auto do ní zabalte. Celé. Než se soused probojuje k předním dveřím bude možná po Aprílu. A pokud máte okno směrem do ulice, máte o zábavu postaráno.

2. Vyznání lásky a zvýšení platu

Cokoli máte už dlouho na srdci, ale bojíte se to říct na plné pecky, protože máte strach z odmítnutí, může konečně ven. Ať už je to vyznání vaší tajné lásce nebo žádost o zvýšení platu. S vážnou tváří řekněte cokoli chcete a pokud se vám nebude líbit reakce, uhrajte to na Apríla. Nedostatek smyslu pro humor můžete vždy svalit na druhou stranu.

3. Bláznivé oblečení

Pokud máte doma nějaký bláznivý kostým, který byste rádi ukázali světu, je ta vhodná doba. Ideálně přemluvte pár přátel, ať se k vám přidají, a projděte se centrem města – se sebevědomým pohledem přesvědčte svět, že to on se zbláznil, nikoli vy.

6 nápadů, jak na apríla napálit kolemjdoucí

Využijte své anonymity a vystřelte si z lidí kolem vás.

  1. Zahrajte si na cestovatele v čase, zeptejte se libovolného nešťastníka, co je za rok, a když vám to sdělí, nasaďte šťastný výraz, rozeběhněte se pryč a křičte: „Fungovalo to!“
  2. Prašťte sebou na autobusové zastávce a na překvapené výrazy ostatních jen poznamenejte: „Omlouvám se, ještě jsem si nezvykl na fyzické tělo.“
  3. Naplňte sklenici od majonézy bílým jogurtem, posaďte se s ní někde venku a začněte dlabat.
  4. Ve výtahu s cizími lidmi - předstírejte, že si s někým povídáte.
  5. Mňoukejte. Až budete sedět v kanceláři, občas mňoukněte. Ale tak, aby vás nikdo neviděl.
  6. Házejte vlaštovky z okna do davu lidí. Někoho určitě trefíte.

Všichni šprýmaři do akce!

Našli jste svou inspiraci? Tak hurá do toho! Apríl je jen jednou za rok, vaše okolí vám menší ztřeštěnosti jistě odpustí.

Související obchody

AliExpress, Booking, Kiwi.com, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se