AliExpress Day 2020

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Podzimní slevová MEGAakce od AliExpress je tu, a proto jsme připravení i my v Tipli. Zkombinujte obrovské slevy v rámci letošního AliExpress Day s cashbackem od Tipli a ušetřete hned na dvou frontách! Shrnuli jsme pro vás vše podstatné o AliExpress Day 2020.

Co je AliExpress Day 2020

Ještě jste o této akci neslyšeli? Pak vězte, že je to v rámci online nákupů největší slevová akce na světě. Pořádá ji čínský nákupní portál AliExpress. Datum jejího konání není náhodné. Na 11. listopad připadá tzv. Singles Day, tedy „den nezadaných“. A ten je v Číně v posledních letech spojen s nákupním šílenstvím a od roku 2009 se Singles’s Day AliExpress. Slevy jsou brutální.

Ještě nemáte s nakupováním na AliExpress zkušenosti? Vše, co potřebujete vědět, najdete v sérii našich článků:

  1. Jak nakupovat na AliExpress.
  2. Jak si nastavit AliExpress česky.
  3. Jak na sledování zásilek.
  4. Jak je to s placením cla a DPH.
  5. Jak nakupovat přes AliExpress mobilní aplikaci.
Jak nakupovat na AliExpress »

Čekají na vás obrovské slevy dosahující až 70 %. Na AliExpress navíc pořídíte všechno. Za neuvěřitelně nízké ceny nakoupíte vybavení do domácnosti, nové elektro nebo třeba příslušenství pro auto. Brutální slevy se samozřejmě týkají také oblečení a obuvi. Mezi populární kategorie předchozích let patřila také krása a zdraví a fitness. O oblibě dne AliExpress vypovídá i to, že jen během první minuty slev utratili loni lidé na AliExpress více než 1 miliardu dolarů.

AliExpress Day 2020 nabízí nákupní kupony AliExpress a obrovské slevy na AliExpress

Jak funguje AliExpress Day?

Hlavní je nepodcenit přípravu, protože slevová akce trvá jen 24 hodin. Aliexpressové nákupní šílenství je ale delší. Základem je sbírat AliExpress kupony!

  • Od 27. 10. do 2. 11. je ten správný čas procházet obchody na AliExpress a hrát hry v aplikaci AliExpress, za které získáte mince (coins). Ty vyměníte za slevové kupony.
  • Od 3. 11 do 10. 11. si pak vybrané zboží skládejte do nákupního košíku. Stále můžete získávat slevové kupony z her nebo je nacházet na webu AliExpress.
  • Od 10. 11 (17:00) do 11. 11. (16:59) uplatněte nasbírané kupony a zboží zaplaťte. Tento den totiž platí všechny gigantické slevy.

Jaké AliExpress kupony můžete sbírat?

  • Store kupony – můžete je vyhrát ve hrách, nebo je zadarmo získáte u jednotlivých obchodníků; stačí si rozkliknout detail nějakého produktu. Ale pozor, využít tyto kupony můžete opět jen u toho kterého prodejce.
  • Select kupony – tyto kupony lze využít jen u vybraných obchodníků. Kteří obchodníci akceptují Select kupony snadno zjistíte pomocí filtrování obchodů.
  • AliExpress kupony – využít je můžete na celém nákupním portálu. Na jeden produkt lze uplatnit ovšem jen jeden kupon.
AliExpress Day 2020 nabízí nákupní kupony AliExpress a obrovské slevy na AliExpress


Využijte během AliExpress Day cashback od Tipli

a ušetřete dvakrát! Dny AliExpress svou velikostí předčí dokonce Black Friday nebo Cyber Monday, byla by tak škoda je nevyužít se vším všudy. Pokud chcete ušetřit ještě více, začněte své nákupy na prokliknutím z AliExpress na Tipli a my vám vrátíme až 10 % z ceny nákupu zpět!

Získejte peníze z nákupu zpět

Nakoupit a dostat peníze zpět nemusí být jen zbožné přání. Na Tipli.cz nabízíme cashback, a to je přesně tohle! Stačí si založit profil, vybrat si jeden z více než 1 000 obchodů, kliknout na „Nakoupit“ a část ceny nákupu vám vrátíme zpět.

Jak funguje cashback

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se