5 tipů na nejroztomilejší jednorožce z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Jednorožec do každé domácnosti i kanceláře a svět bude hned o něco krásnější. Sháníte overal s jednorožcem, plyšového jednorožce, jednorožce do vody, vtipné tričko nebo magický hrnek? Objevili jsme je pro vás na AliExpress. Za duhové ceny a s dopravou zdarma.

Pro zpříjemnění bláznivých mrazů jsme pro vás dnes připravili duhový jednorožčí speciál. Na AliExpress.com jsme objevili 5 zaručeně nejroztomilejších jednorožců do sucha, do vody, kanclu i postele.

Originální overal - jednorožec

Pyžamo jednorožec

Nejpohodlnější jednorožčí overal koupíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 17.74 $ / 366 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Dejte vtipným nápisům ve stylu "I'm a unicorn!" nový rozměr díky tomuhle multifunkčnímu a extra pohodlnému kousku. Jednorožčí overal jednou zkusíte a už ho nebudete chtít svléknout. Poslouží jako měkoučké pyžamo, hřejivý oděv na doma, který neškrtí ani neškrábe, i jako ulítlý kostým na party či karneval.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Komentáře zpětné vazby jsou plné nadšených reakcí. Zákazníci si pochvalují jak jednání samotného prodejce Funny Socks Store, tak kvalitu a vzhled produktu i rychlé doručení.

Zobrazit na AliExpress »

Plyšový jednorožec

Plyšový jednorožec

Roztomilého plyšového jednorožce adoptujte na AliExpress.com.

  • Cena: 8.23 $ / 170 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Přáli byste si mít jednorožce jako domácího mazlíčka? Tak si jednoho pořiďte. Nebo dva. Tři? Originální dárek pro děti i dospělé, kteří duší nikdy dětmi být nepřestali. Plyšový jednorožec je na výběr v modré nebo růžové barvě, velikost 35 cm.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Zákazníci, kteří už si jednorožce adoptovali před vámi, plní hodnotící komentáře samou chválou. Jsou spokojeni s kvalitou i extrémní roztomilostí.

Zobrazit na AliExpress »

Nafukovací jednorožec

Nafukovací jednorožec do vody

Početná stáda jednorožců všech barev, materiálů a velikostí pobíhají po virtuálních prériích AliExpress.com.

  • Cena: 1.74 $ / 36 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22-41 dní

Nafukovací jednorožec je ideálním společníkem pro relax v bazénu - podrží vám drink nebo pohlídá mobil, zatímco se budete věnovat vodním radovánkám. Rozhodně ho nezapomeňte přibalit do kufru na letošní dovolenou.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Ve zpětné vazbě se kupující nemohou shodnout, jestli nafukovací jednorožec v reálu vypadá či nevypadá jako na produktových fotkách. Ti spokojení jsou nicméně v poctivé přesile.

Zobrazit na AliExpress »

Měnící hrnek s jednorožcem

Měnící hrnek s jednorožcem

Kouzelný hrnek s jednorožcem z AliExpress.com umí měnit barvu a rozzářit každou kancelář.

  • Cena: 9.99 $ / 206 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Roztomilý jednorožec a skvělá káva, to je silné kombo, které vás postaví na nohy i v pondělí ráno po duhovém víkendu. Tenhle keramický hrnek je navíc magický, protože po nalití horkého nápoje se jednorožčí hříva zbarví z hnědo-černé do pestrobarevné. Kapacita: 300 ml, velikost: 11 cm.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Zákaznící srší v komentářích spokojeností hraničící s nadšením, některým bohužel hrnek dorazil rozbitý (dle aktuálního feedbacku 3 z 84 hodnotících) a 1 z kupujících obdržel hrnek dokonce magičtější, než očekával - jednorožec z něj zmizel (po umytí v myčce).

Zobrazit na AliExpress »

Tričko s jednorožcem

Tričko jednorožec

Vtipné tričko s jednorožcem seženete levně na AliExpress.com.

  • Cena: 7.19 $ / 149 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Dámské tričko s krátkým rukávem pro milovnice jednorožců a jógy. Ukažte světu, že se neberete příliš vážně, a přesně takovou se máte nejradši. Na výběr jsou čtyři vtipné motivy, ve velikostech od S do XXL.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupující si v komentářích zpětné vazby chválí kvalitu materiálu, jasné barvy i rychlé doručení. Pokud fandíte tričkům s vtipnými motivy obecně, určitě omrkněte i další nabídku prodejce TeeSpread.

Zobrazit na AliExpress »

PS: Pokud ještě nejste v nakupování mezi čínskými virtuálními regály zběhlí, pročtěte si náš návod na AliExpress. S radostí vás provedeme nákupem krůček po krůčku.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se