5 tipů na levné oblečení do fitka ze Sportisima

Tipy k nákupuMóda  |  Sportovní oblečení  |  Hobby a zábava  |  Sport 10. 2. 2023

Fitness centra se těší stále větší oblibě. Chcete i vy začít cvičit pod dohledem zkušeného trenéra a shodit nějaké to kilo, nebo posílit cílové partie? Bez správného oblečení to ale určitě nepůjde!

Sportisimo je obchod nabízející kvalitní sportovní oblečení i doplňky pro muže i ženy. Na eshopu si vyberete praktické kousky pro jakoukoliv aktivitu, ať už chcete běhat, posilovat, začít třicetidenní výzvu nebo začít plavat. Se současnou akcí a obrovskými slevami v podstatě na všechny produkty rozhodně neprohloupíte, pokud se rozhodnete pro nákup již dnes.

Až 2,5 % zpět? Nakupujte s Tipli

Zaregistrujete se snadno, rychle a zcela zdarma na cashback portál Tipli.cz a získávejte odměny za každý nákup. Při objednávce ve Sportisimo vám vrátíme až 2,5 % na účet.

Nakoupit s cashbackem »

Do fitka pohodlně a stylově

Cvičit chodíme do fitka nebo začínáme třicetidenní výzvy především proto, že chceme dobře vypadat. Být in ale můžete už během cvičení. Těchto 5 vybraných kousků ze Sportisimo vám navíc na cestě za lepší postavou zaručí také úspěch a pohodlí.

Nike Pro Bra

Dámská sportovní podprsenka značky Nike je lehká, takže ji na sobě téměř neucítíte. Cviky na ramena doma budou díky podprsence příjemné a bez zařezávání ramínek. Zároveň vám poskytne dostatečné pohodlí při cvičení a materiál odvádějící pot zajistí, že se budete cítit svěže po celou dobu. Díky designu racerback navíc máte mnohem širší rozsah pohybu než u klasických podprsenek, které při cvičení omezují.

Původní cena
Cena se slevou
Cena s cashbackem
Původní cena790 Kč
Cena se slevou399 Kč
Cena s cashbackem391 Kč
Nike Pro Bra
Prohlédnout podprsenku »



Sportovní tílko Lotto

Sportovní tílko Lotto

Tento kousek zakoupíte ve dvou moderních provedeních: černobíle vzorované, nebo v růžové. Je vyrobeno z materiálu, který velmi rychle odvádí pot. Pohodlně se budete cítit i díky maximálnímu odvětrávání, kterému jsou uzpůsobena úzká ramínka. Lopatková část je navíc ze síťky, a tudíž můžete cvičit bez toho, aby vás nepříjemný pot obtěžoval.

Původní cena
Cena se slevou
Cena s cashbackem
Původní cena699 Kč
Cena se slevou299 Kč
Cena s cashbackem293 Kč
Prohlédnout tílko »



Sportovní legíny Lotto

Moderní dámské legíny se hodí především na běh nebo právě do fitka. Přilnou k tělu, což vám umožní se lépe hýbat. Díky vyššímu pasu lze navíc bez problémů provádět i cviky v sedě. Kalhoty mají příjemný a savý materiál, kromě toho dokonale zvýrazní vaše křivky.

Původní cena
Cena se slevou
Cena s cashbackem
Původní cena999 Kč
Cena se slevou399 Kč
Cena s cashbackem391 Kč
Sportovní legíny Lotto
Prohlédnout legíny »

TIP: Pohlídejte si všechny důležité hodnoty. Každý krok se počítá a s fitness náramky budete mít vždy o svých aktivitách přehled.

Fitness obuv Reebok

Fitness obuv Reebok

Dopřejte svým nohám maximální pohodlí s těmito Reebook botami. Bezešvý svršek podporuje každý pohyb a EVA pěna v mezipodešvi tlumí veškeré nárazy. Boty mají navíc měkké a vyztužené paty. Ať už tedy posilujete nohy, skáčete přes švihadlo, nebo se rozhodnete si po fitku ještě trochu zaběhat, tyto tenisky se stanou vaším nerozlučným parťákem.

Původní cena
Cena se slevou
Cena s cashbackem
Původní cena1 299 Kč
Cena se slevou799 Kč
Cena s cashbackem782 Kč
Prohlédnout boty »



Sportovní taška Nike

Oblečení už máte, kam ho ale všechno dát? Do sportovní tašky Nike! Ta nabízí velké množství kapes, do kterých uložíte například šperky, peněženku či mobilní telefon a zároveň dostatek úložného prostoru na oblečení i obuv pro převlečení. Tašku přenesete pohodlně dle svého uvážení: na rameni pomocí odnímatelného popruhu, nebo za dvě ucha klasicky v ruce. Navíc má skvělé odvětrávání a nenačichne tak od propocených věcí po cvičení.

Původní cena
Cena se slevou
Cena s cashbackem
Původní cena940 Kč
Cena se slevou799 Kč
Cena s cashbackem782 Kč
Sportovní taška Nike
Prohlédnout tašku »

TIP: Buďte vždy v obraze. Pohlídejte si aktuální nabídku Sportisimo letáku a nakupujte jen za nejnižší ceny.

Sportovní oblečení, obuv a další výbava s cashbackem

Nejen na Sportisimo nakoupíte o pár procent levněji. Ať už sháníte obuv, sportovní oblečení, či cvičební pomůcky, šetřete s Tipli.

  • eObuv - nejen sportovní obuv s cashbackem až 3 %.
  • inSPORTline - cashback až 2 % na všechno oblečení i sportovní výbavu.
  • Zhubni chytře - videokurzy na hubnutí se slevou až 10 %.

Související obchody

BIBLOO, Bonprix, Eobuv.cz, Sportisimo.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se