5 nejsenzačnějších koloběžek a odrážedel z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Osedlejte dětem koloběžky a odrážedla a vyražte ven přivítat jaro. Na AliExpress jsme pro vás za špičkové ceny vybrali 5 nejlepších dětských koloběžek, odrážedel pro nejmenší a jednu lahůdku: parádní dětskou motorku.

Jaro se snad už doopravdy blíží. Vyjeďte mu s dětmi naproti na koloběžkách nebo odrážedlech z AliExpress.com. Nabízíme 5 tipů na ty nejlepší z nich, které jsme ve virtuálních čínských regálech objevili.

A ještě něco! Oslavte s AliExpress narozeniny a nakupte koloběžky, odrážedla a dětské motorky za ještě nižší ceny než obvykle. Už teď můžete sbírat slevové kupóny a od 28. do 30. 3. to roztočte ve vší parádě.

Koloběžka

Koloběžka

Dětskou koloběžku pořídíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 59.73 $ / 1 232 Kč
  • Doprava do ČR: 5.02 $ / 104 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Super tříkolová koloběžka pro děti i teenagery. Užívat si ji mohou sportovci od 2 do 16 let (a 60 kg). Rozměry koloběžky: 55x24x85 cm. Svítící LED kolečka nadchnou nejenom děti, ale i rodiče strachující se o to, aby byl malý jezdec dobře viditelný. Na výběr je 8 moderních barevných variant.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. V komentářích převládají spokojení zákazníci. Někteří si pochvalují, že koloběžka ještě předčila jejich očekávání, tu a tam se objeví stížnost, např. že byl balíček při převzetí poškozený.

Zobrazit na AliExpress »

Odrážedlo

Odrážedlo

Vyberte si na AliExpress.com parádní dřevěné dětské odrážedlo.

  • Cena: 89.90 $ / 1 855 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 9-18 dní

Dřevěné čtyřkolové odrážedlo pro děti od 1 roku do 3 let je krásné na pohled a zároveň praktické díky připojenému vozíku, do kterého můžete naložit další hračky nebo svačinu na dobrodružnou výpravu. Rozměry odrážedla: 32x33x43 cm.

Hodnocení produktu: zatím žádné, můžete být první. Prodejce Free with Love ovšem není na AliExpressu žádným nováčkem. Působí tady už dva roky a za tu dobu si nastřádal téměř 800 sledujících fanoušků a slušnou řádku pětihvězdičkových hodnocení.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské odrážedlo

Dětské odrážedlo

Tříkolové dětské odrážedlo z AliExpress.com si děti užijí doma i venku.

  • Cena: 53.31 $ / 1 100 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Další tip na super odrážedlo, tentokrát tříkolové, které se hodí už pro děti od 10 měsíců. Rozměry odrážedla: 50x17x35 cm. Momentálně je k dispozici pouze černobílá varianta, jinak prodejce nabízí taky modrou a růžovou. Odrážedlo má tichá kolečka, takže se hodí i vnitřnímu řádění. Sedadlo i řidítka jsou prý měkká a pohodlná.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Na fotkách od kupujících vypadá odrážedlo stejně senzačně jako na produktových od prodejce. Zákazníci si chválí kvalitu i rychlé doručení.

Zobrazit na AliExpress »

Víte, že na AliExpress day můžete ušetřit i 3x více?

Dětská koloběžka

Dětská koloběžka

Dětskou koloběžku se sedátkem pořídíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 40.50 $ / 836 Kč
  • Doprava do ČR: 7.11 $ / 147 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 10-22 dní (z Německa)

Ideální varianta, pokud se nemůžete nebo nechcete rozhodovat mezi koloběžkou a odrážedlem. Tahle tříkolová koloběžka má nastavitelné a odnímatelné sedátko, které ji během chvilky promění v pohodlné odrážedlo. Hodí se pro děti od 3 do 10 let. Na výběr je žlutá, růžová, modrá, fialová nebo zelená varianta.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Zpětná vazba je zatím pouze pozitivní a vůbec se tomu nedivíme. Ze 14 objednávek získala koloběžka a její prodejce 13x pětihvězdičkové a 1x čtyřhvězdičkové hodnocení.

Zobrazit na AliExpress »

Odrážedlo - motorka

Odrážedlo motorka

Malí jezdci se vyřádí na dětské elektrické motorce z AliExpress.com.

  • Cena: 118.88 $ / 2 452 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22-41 dní

Na závěr tu máme jednu luxusní parádu pro malé motorkáře od 1 roku do 5 let (a do maximální váhy 35 kg). Elektrická motorka pro děti vypadá jako legendární Vespa, jen s mickeymousíma ušima navíc. K nastartování slouží skutečný klíček a baterka vydrží nabitá až dvě hodiny.

Hodnocení produktu: Objednávku dosud provedlo jen 10 zákazníků a zatím nikdo z nich nezanechal zpětnou vazbu, tak nevíme, jak si motorka stojí. U svých ostatních produktů každopádně sbírá prodejce YOGOHALO Toy Store jedno pětihvězdičkové hodnocení za druhým.

Zobrazit na AliExpress »

☝ Jak nakupovat na AliExpress?

Nevíte si s nákupem na AliExpress.com rady a nechcete promeškat monstrózní narozeninový výprodej? Nebojte, jedeme v tom s vámi. Mrkněte na náš návod na AliExpress, ve kterém vás čínským online tržištěm provedeme krok po kroku.

Návod na AliExpress

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se