Zahrajte si nejpopulárnější hru World of Warcraft!

Tipy k nákupuHry 10. 11. 2021

World of Warcraft je online počítačová fantasy hra na hrdiny o více hráčích. WoW drží rekord podle Guinessovy knihy rekordů za nejpopulárnější MMORPG hru. Zaujalo vás to? A taky aby ne. Od roku vydání, 2004, se hra stala jedním z největších trháků v herním světě! Zjistěte i vy, proč je tak výjimečná.

Společnost Blizzard Entertainment, která vyvinula jednu z nejúspěšnějších onlinovek herního světa, má na svědomí i předchozí díly série Warcraft a World of Warcraft byl vydán až k desátému výročí původní série. V čem je tedy WoWko tak jedinečné?

TIP: Hýčkejte své nabušené příslušenství díky perfektnímu obalu na notebook z AliExpress!

Word of Warcraft

Největší předností WoW je zcela jistě její herní žánr. Jde totiž o hru s obrovským počtem hráčů, kteří nejenže bojují či plní úkoly mezi sebou, ale i s tzv NPC postavami.

Vaše postava se ve hře pohybuje v rozměrném virtuálním světě, potkává se, komunikuje i bojuje s odlišnými online hráči, ale také s klasickými postavami. Určité z postav mají za úkol na vás útočit, jiné zaúkolovat. Díky úkolům jste postupně prováděn po světě. To ale není ještě zdaleka všechno. Hra vás pohltí s pomocí dalších charakteristických prvků.

World of warcraft

Jste ostřílený gamer, nebo si chcete už nějakou tu dobu zahrát hru? Tak vstupte do fantastického světa s Key4you!

World of Warcraft rasy

V současné době je ve hře WoW 13 ras, se kterými hráči mohou hrát. Dělí se na dvě skupiny, Alianci a Hordu, dle strany, za kterou bojují. Různé frakce, spadající pod Alianci, mají stejný základ (víru v dobro a světlo). Rasy Hordy zase hledají místo ve světě a zároveň ctí tradice. Nelze je tedy označit za dobro a zlo, protože obě mají v sobě od každého trochu. Pokud se ale nemůžete rozhodnout, zvolte si rasu Pandaren. Tato rasa zůstává až do svého posledního úkolu neutrální.

wow

Láká vás pomyšlení na strávení celičkého dne hraním? Vyzkoušejte ty nejlepší hry na ps4 a užijte si tak pořádný kus zábavy!

World of Warcraft povolání

Každý hráč si kromě rasy volí i povolání. Celkem můžete vybírat mezi jedenácti možných povolání. Je důležité zvolit si to své, jelikož ovlivňuje styl hry a vaši roli ve skupině hráčů. Rozdílná povolání mají svá odlišná kouzla a možnosti využít různé zbraně, nebo nosit určitou výzbroj.

Ve skupině můžete sehrát roli Tank (brání ostatní členy), Melee (útočí z blízka), Ranged (na nepřátele útočí z dálky), Healer (léčí ostatní hráče) a Off-Tank (záložní tank). Podle vašeho povolání budete zastupovat danou roli ve skupině.

Tipli cashback

Díky Tipli ušetříte téměř v každém obchodě. S pomocí cashbacku dostanete ihned část peněz z původního nákupu nazpět!

» Jak funguje cashback? «

Warcraft

Klasický předchůdce WoW je PC fantasy hra Warcraft. Řadí se do žánru strategických počítačových her. Veškeré hráčovy operace a počítačem určené odezvy tak probíhají v reálném čase.

Postupně se vyvíjely jednotlivé části Warcraft série.

Hlavní části série Warcraft

Rok vydáníNázev 1994Warcraft: Orcs & Humans 1995Warcraft II: Tides of Darkness 1996Warcraft II: Beyond the Dark Portal 2002Warcraft III: Reign of Chaos 2003Warcraft III: The Frozen Throne 2004World of Warcraft

Získejte až - 5% slevu na určité zboží od Key4you.

Jste v bludném kruhu, neustále ve stresu a nevíte, co s tím? Může vám pomoct. Udělejte si chvilku jen sami na sebe a odreagujte se u těch nejlepších her na PC.

Warcraft movie

Warcraft už ale zdaleka nejsou pouze počítačové fantasy hry. Společnost také vytvořila sběratelské karetní či deskové hry a knihy. Můžete se i nechat unést do světa Azerothu a shlédnout stejnojmenný filmu: Warcraft: První střet.

Warcraft: První střet je americký fantasy film, který vychází jednak z původních sérií Warcraft, ale i z pozdější WoW. Byl natočen britským režisérem D. Jonesem. Filmový zážitek trvá celých 123 minut. Do kin byl uveden v roce 2016. Podle ČSFD má pozoruhodných 73 %.

warcraft movie

Chcete shlédnout ty nejlepší novinky z filmového světa? Zjistěte, kdy je hrají ve vašem cinema city!

Trailer snímku Warcraft: První střet

Zdroj: Legendary

Kde koupit oblíbené PC hry a příslušenství levněji?

  • Mall.cz – obchodní galerie na zboží všeho druhu
  • Kasa.cz – jeden z největších internetových obchodů na českém trhu
  • Kinguin – digitální distributor PC her
  • VirtualKeys – Prodejce PC her formou digitální distribuce
» Další softwarové a herní obchody «

Související obchody

Euronics, Microsoft, Mall.cz, Digital24.cz, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se