Vyzkoušeli jsme Lidl eshop - na co si dát pozor?

Tipy k nákupu 2. 5. 2022

Nakupujte rádi, ale vadí vám dlouhé fronty a prodírání se mezi lidmi? Pak je Lidl eshop jako tvořený pro vás! Jak nakupovat z poholí vašeho domava? Poradíme vám!

Lidl eshop vám nabídne zboží všeho druhu od vybavení kuchyně přes oblečení až po nářadí pro kutily a věci do domácnosti. Široký výběr produktů nyní můžete získat, aniž byste se zvedly ze své pohodlné židle od počítače.

Lidl eshop - zboží všeho druhu za výhodnou cenu

levné oblečení

Ptáte se, proč zvolit právě Lidl.cz? Najdete zde zboží všeho druhu a to v té nejvyšší možné kvalitě a za výhodnou cenu. Jste domácí kutil? Baví vás vaření? Nádobí a vybavení do kuchyně u nás najdete za skvělou cenu. Chcete se oblékat se stylem? Sháníte kvalitní a levné oblečení? Pro všechny případy je tu Lidl pro vás.

Doprava za 59 Kč, nad 1 000 korun zdarma

Lidl shop vám nabídne zboží s týdenním předstihme oproti kamennému obchodu. Při objednávce nad 1 000 korun budete mít navíc dopravu zcela zdarma. Podívejte se na Lidl eshop a využijte skvělých nabídek. Pokud si vyberete zboží s nižší cenou, bude vás doprava stát pouze 59 korun. Navíc si můžete vybrat, zda chcete platit předem, nebo raději na dobírku.

Lidl eshop

Lidl letáky pohodlně na jednom místě

Chcete znát aktuální nabídku produktů a jejich cen? Koukněte na aktuální leták Lidl. Kromě akčních nabídek tu najdete také stálou nabídku zboží, které v kamenných obchodem neseženete. Lidl online si zkrátka zamilujete díky jeho široké nabídce a zákazníkům také nabízí Lidl leták příští týden v on-line verzi. Navíc doba dodání zboží nikdy není delší než 3 dny! Chcete skvělé vybavení z eshopu doplnit o čerstvé potraviny z kamenného obchodu Lidl. V tom případě je tu pro vás Lidl otevírací doba.

Jak je to s vrácením zboží?

Máte strach, že nebudete moci případné nechtěné zboří reklamovat? Nemusíte se bát. Na všechno zboží je 90 dnů záruka počítáno ode dne převzetí produktu. Navíc při jeho vrácení na pobočku PPL nebudete platit žádnou zpáteční dopravu. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a Lidl se o vše ostatní postará.

Lidl eshop

Už víte, jak nakupovat kvalitní zboží levně?

Ty nejvýhodnější nabídky skvělého zboží najdete jen v Lidlu. Tak už nad ničím nepřemýšlejte a podívejte se na Lidl online.

Přejít do obchodu

Související obchody

Baťa, ZOOT, Bonprix, DEICHMANN, Dr.Max,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se