Češi útočí na Decathlon. Nakupujte sportovní oblečení levně i vy.

Tipy k nákupuMóda  |  Sportovní oblečení 21. 9. 2021

Taky kroutíte hlavou při pohledu na cenovky sportovního zboží? Vypadá to, že začnete konečně sportovat, ale už při výběru sportovního oblečení máte chuť sednout si zpátky na gauč? Seznamte se s Decathlonem, sportovním řetězcem, který boří mýty o tom, že sportovní oblečení musí být vždy drahé.

Sportovní obchod Decathlon (čtěte Dekatlon) založil v roce 1976 Michel Leclercq. Řetězec začal expandovat až o deset let později do Německa a postupně se přidaly další země. Dnes má Decathlon, více než 1 000 poboček po celém světě.

Proč je Decathlon mezi veřejností tolik oblíbený? Odpověď je jednoduchá - levné sporotvní oblečení a vybavení až pro 70 sportů! Neutrácejte peníze zbytečně a objevte sortiment Decathlonu ještě dnes!

Levné a kvalitní sportovní oblečení z Decathlonu

Decathlon je obchod, který prodává zboží se sportovním zaměřením. Heslo "Sport for all. All for sport", Decathlon opravdu vystihuje. V obchodech a na Decathlon e-shopu naleznete sortiment k 70 sportům. Akční zboží si můžete prohlédnout v aktuálním Decathlon letáku.

Hrajete házenou, basketbal, nebo fotbal? V Decathlonu je jedno co děláte za sport. Najdete tam veškeré sportovní oblečení a vybavení, které k tomu potřebujete.

dámské legíny Decathlon, pánské tričko Decathlon, pánské šortky Decathlon

Pokud hledáte sportovní oblečení, které nebude stát celou vaši výplatu. Zkuste Decathlon. Zleva: dámské legíny Domyos (289 Kč, Decathlon), pánské tričko na cvičení (64 Kč, Decathlon), pánské šortky KALENJI (129 Kč, Decathlon)

TIP: Chcete koupit sportovní oblečení ještě levněji? Sledujte aktuální Decathlon slevy a získejte ještě výhodnější ceny!

Nazujte se do Nike obuvi

I v obchodě Decathlon nakoupíte boty od značky Nike. Je libo dámské běžecké Nike boty, Nike boty pro děti, nebo boty Nike na basketbal? Všechny Nike boty, které jsou určené pro sport tam najdete.

Dámské sportovní Nike boty, pánské Nike boty, dětské boty Nike

Která Nike obuv se líbí vám? Zleva: Dámská sportovní Nike obuv (1 499Kč, Decathlon), pánská běžecká Nike obuv (1 999 Kč, Decathlon), dětská Nike obuv (1 299 Kč, Decathlon)

Věci na box seženete také v Decathlonu

Jak už jsme uvedli v úvodu, v Decathlonu najdete jakkékoliv vybavení pro 70 sportů. Ani box není výjimkou. Ať jste začátečník, pokročilý nebo zkušený, Decathlon má pro vás značku Outshock, která nabízí sortiment, který se točí kolem boxu.

Boxovací pytel Decathlon, dámské boxerské šortky Everlast, pánské kick box šortky Decathlon

Potřebné věci na box koupíte v Decathlonu také. Zleva: Boxovací pytel Outshock (1 899 Kč, Decathlon), dámské boxerské šortky Everlast (389 Kč, Decathlon), pánské kick box šortky Outshock (389 Kč, Decathlon)

Sportovní podprsenky z Decathlonu

Sháníte takovou sportovní podprsenku, která bude dobře sedět, vypadat hezky a nebude stát moc peněz? V tom případě pro sportovní podprsenku jedině do Decathlonu! V obchodě mají široký výběr, ale koupit si ji můžete také přes Decathlon e-shop.

sportovní podprsenky Decathlon

Sportovní podprsenky levně? Prohlédněte si výběr Decathlonu. Zleva: Sportovní podprsenka Domyos (489 Kč, Decathlon), Dámský bezešvý top na jógu Domyos (379 Kč, Decathlon), sportovní podprsenka Domyos (379 Kč, Decathlon)

Decathlon plavky z vás udělají hvězdu každého koupáku

Na pláž, do plaveckého bazénu, nebo na sjíždění tobogánů. Plavky pro dámy, pány, ale ani na dívky, chlapce a batolata Decathlon nezapomněl. Jaké plavky si vyberete z decathlonského repertoáru vy?

dámské jednodílné plavky Decathlon, pánské plavky Decathlon, chlapecké plavky Decathlon

Jednodílné nebo dvojdílné plavky? Ať už se rozhodnete jakkoliv, v Decathlonu najdete obojí. Zleva: dámské jednodílné plavky NABAIJI (489 Kč, Decathlon), pánské plavecké šortky B-FREE (439 Kč, Decathlon), chlapecké plavky NABAIJI (149 Kč, Decathlon)

Sháníte levný batoh? Omrkněte nabídku Decathlonu

Batohy na turistiku, do školy, na procházky, nebo batohy na běžné nošení koupíte v Decathlonu také. Ten nejlevnější batoh tam seženete už od 54 Kč.

Batohy Decathlon

Levné batohy pro každou situaci vám obchod Decathlon také nabízí. Zleva: Batoh NH100 Quechua (69 Kč, Decathlon),Batoh NH500 Quechua (329 Kč, Decathlon), pánský batoh TREK 700 (2 299 Kč, Decathlon)

Související obchody

Sportega, inSPORTline, Mall.cz, Myprotein, GymBeam

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se