Vytvořte si oázu klidu z 10 doplňků IKEA

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada 10. 11. 2021

Ať už bydlíte v domě nebo bytě, trávíte ve své domácnosti spoustu času. Po práci si potřebujete oddychnout a cítit se pohodlně, volné dny věnujete svým dětem, hraní her nebo si rádi sednete do křesla s knihou v ruce. Vytvořte si proto útulné prostředí přímo doma s doplňky IKEA!

IKEA je pravděpodobně nejznámější obchodní řetězec s nábytkem a výbavou pro domácnost. Švédský design sklízí mnoho úspěchů a široký sortiment potěší každého. Vybavte si domov dekorativními prvky a udělejte z něj útulné prostředí, kde se budete cítit příjemně. Přinášíme 10 výrobků IKEA, které rozzáří každou domácnost.

1. Křeslo ušák

kreslo

Tohle křeslo si zamilujete. IKEA ho uvedla na trh už v 50. letech a teď po 60 rocích přichází s obnovou tohoto kousku. Je neuvěřitelně pohodlné, vysoká opěrka poskytuje maximální podporu pro krk a jediné, co mu chybí, jste vy s knihou a čajem v ruce. Pokud si chcete vytvořit doma vlastní oázu klidu, křeslo ušák by nemělo chybět.

Posaďte se pohodlně do křesla z Ikea.cz. Jeho cena je 4 990 Kč.

Koupit na IKEA

2. Potah na polštář

Potah na polštář se stejným vzorem, jako má křeslo, bude do vaší oázy klidu ohromně ladit. Hodit se bude i k pohovce, nebo podnožkám ze stejné látky, které se také prodávají v IKEA. Rozměry polštáře jsou 40x65 cm.

Potah na polštář

Položte si hlavu na polštář a relaxujte. Cena polštáře je 399 Kč.

Koupit na IKEA

Věděli jste, že...

Veškerá bavlna v produktech IKEA pochází z udržitelných zdrojů? Od 1. září 2015 najdete bavlnu, která je buď recyklovaná nebo pěstovaná za použití menšího množství vody, menšího množství průmyslových hnojiv a pesticidů.

3. Dekorační souprava

Dekorační souprava

Usušíte i kaktus? Tak to si radši pořiďte rostliny z keramiky. Tyto 3 keramické kaktusy s názvem Själsligt osvěží každou poličku, komodu, či stůl. Výška kaktusů je rozdílná: 9 cm, 16 cm, 18 cm. A nebojte se, tyhle zalévat opravdu nemusíte.

Dekorace v podobě keramických kaktusů osvěží každou domácnost. Cena za 3 kusy je 349 Kč.

Koupit na IKEA

4. Závěsná lampa

Závěsná lampa MASKROS někomu připomíná vzhledem rozkvetlou kytici a dalšímu zase pampelišky, které má brzy rozvát vítr. Ať je to, jak chce, až se večer rozsvítí, bude vrhat na stěnu krásný stín a zpříjemní atmosféru. S ní prostě trochu uniknete zpátky do přírody. Lampa je velká 55 cm.

TIP: Použijte čirou žárovku, pokud chcete, aby světlo na stěně a stropě vytvářelo zajímavé efekty. Použijte opálovou žárovku, pokud chcete rovnoměrné rozptýlené světlo.

Závěsná lampa

O kousek blíž oáze. Cena stropní lampy je 999 Kč.

Koupit na IKEA

5. Plakát

Plakát

Rostliny dávají život nám lidem, nábytku, a sluší jim to i na zdech. Zkrášlete si stěnu plakátem TVILLING, který dodá pokoji osobitost. Sada obsahuje 2 plakáty se zelenými listy. Rozměry jsou 40x50 cm.

TIP: Víte, jaká je IKEA Brno otevírací doba? My ano!

Plakáty se zelenými listy z IKEA stojí 159 Kč.

Koupit na IKEA

6. Květináč

Čím víc zeleně doma, tím lepší. Rostliny čistí vzduch v domácnosti a zároveň vytvářejí útulnou atmosféru. Skvěle se hodí do bílého květináče BITTERGURKA, který má rozměry 32x15 cm. Vyberte si ten správný květináč. Zvolte barvu a tvar přímo na Ikea eshop.

Květináč

Květináč z IKEA stojí 249 Kč.

Koupit na IKEA

7. Váza

Váza

Tato ekologická váza IKEA PS 2017 je vyrobená z různých barev skla a každý jeden kus má jedinečný vzor a barvu. Váza krásně poslouží jako dekorace. Dovnitř můžete dát živé, nebo umělé květiny. Vykouzlete si tu pravou atmosféru domova!

TIP: Chcete více informacích o doplňcích? Prolistujte si IKEA katalog.

Váza z IKEA vás vyjde na 249 Kč.

Koupit na IKEA

8. Rostlina v květináči

Rostlina v květináči Palma areková Chrysalidocarpus Lutescens vytvoří v bytě i domě tu pravou oázu klidu. Umístěte ji třeba vedle křesla na odkládací stolek, kde vynikne. Nebo ji dejte na místo, kde ji budete mít stále na očích. Výška květiny je 24 cm.

TIP: Podívejte se, jaká je otevírací doba IKEA, ať vám nezavřou před nosem.

Rostlina v kvetináči

Vyzdobte si domov rostlinou v květináči z IKEA. Rostlinu koupíte za 599 Kč.

Koupit na IKEA

9. Lucerna

Lucerna

Na venkovní terasu, nebo na zútulnění obýváku se hodí tato bílá lucerna GOTTGÖRA, která večer díky světlu svíčky vrhá dekorativní stín. Dovnitř umístíte malou i velkou čajovou svíčku. Lucerna má 26 cm a je vytvořená ze skla a oceli.

Lucerna GOTTGÖRA z IKEA se hodí do exteriéru i interiéru. Cena za ní je 199 Kč.

Koupit na IKEA

10. Koberec

Koberec URSKOG má nejen vynikající design, ale zároveň jeho hrubá vlákna tlumí zvuk a působí velmi pohodlně na chodidla. Při troše fantazie se budete cítit, jako byste svými bosými chodidly pobíhaly po mechu v lese. Rozměry koberce jsou 133x160 cm. Je určen jako dětský, nicméně i dospělí ocení jeho vzhled a skvěle ho zakomponují do domácnosti.

TIP: Hledáte IKEA Ostrava? Sepsali jsme pro vás kompletní seznam všech IKEA prodejen.

Koberec

Koberec z IKEA s listy stojí 999 Kč.

TIP: Pokud se stanete členem IKEA family, získáte na některé produkty slevy a další zákaznické výhody.

Nakupte doplňky a nábytek ještě levněji!

Nakupujte s lákavými slevami a nechte si ještě vrátit na účet peníze za nákup! Přes cashbackový portál Tipli nakoupíte ve více než 450 obchodech.

  • SCONTO nábytek - Patří k největším prodejcům nábytku v Evropě. V nabídce má i bytové doplňky. Cashback až 5 %.
  • ASKO nábytek - Najdete zde kompletní nábytkový sortiment, poradenství, splátkový prodej, dopravu a montáž. Na Tipli nakoupíte s 2,5% cashbackem.
  • 4home.cz - Představuje širokou nabídku originálního nábytku a bytových doplňků za dostupné ceny. Cashback až 3,5 %.

TIP: Ještě jste o cashbacku neslyšeli? Podívejte se, jak funguje.

Využít cashback

Související obchody

JENA nábytek, SCONTO Nábytek, ASKO NÁBYTEK, IKEA

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se