Jak oživit letní outfit? Vsaďte na doplňky!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Léto je tady v plné parádě! Vneste slunce do šatníku díky slušivým a praktickým módním doplňkům! Našli jsme ty, které by vám rozhodně neměly chybět!

Ke každému pěknému outfitu patří stylové módní doplňky! Bez jakých trendy doplňků se v létě neobejdete?

Nadčasové sluneční brýle

Základ každého letního outfitu. Pokud chodíte venku za parného dne, sluneční brýle jsou pro vás téměř povinnost. Nenamáhejte svoje oči a chraňte si je před nepříjemně ostrými slunečními paprsky. A pokud jste povaha zapomnětlivá a každé své brýle někde necháte, nedělejte z nich velkou investici. Bohatě vám stačí brýle za pár stovek. Široký výběr brýlí naleznete v e-shopu Orsay

TOP letní módní doplňky 1

Just Cavalli Sluneční brýle (nyní za 2 169 Kč, Bibloo), Dámské sluneční brýle Gionni (569 Kč, ZOOT)

Klobouk pro parádu

Zvlášť, pokud máte černé vlasy, víte, jak se umí člověku na slunci hlava rozpálit. Klobouk je ideální ochrana hlavy, když slunce praží. Klobouk s širší krempou vám zastíní i obličej, takže se nespálíte. Jen dejte pozor, aby vám klobouk dobře seděl - jinak vám ho odnese první větší vítr.

TOP letní módní doplňky 2

U.S. Polo - Klobouk (nyní za 899 Kč, Answear), Béžový klobouk Pieces Lea (479 Kč, ZOOT)

Postava à la přesýpací hodiny

Perfektní doplněk každých vypasovaných šatů nebo sukně s vysokým pasem je široký pásek. Slušivý pásek zdůrazní pas a váš outfit hezky oživí. Když ho sladíte s botami a kabelkou, budete za hvězdu.

TOP letní módní doplňky 3

Strečový pásek (349 Kč, BonPrix), Opasek s výšivkou (nyní za 200 Kč, Orsay)

Deštník jako doplněk

Bohužel, i v létě občas prší. Nezapomeňte tedy sledovat předpověď a brát si s sebou deštník, aby vás nezastihla přeháňka. A i deštník může být pěkným módním doplňkem, když ho správně sladíte se zbytkem outfitu. Průhledný se vám pro změnu šikne, když přes něj potřebujete vidět.

TOP letní módní doplňky 4

Deštník s puntíky Lindy Lou Hannah (549 Kč, ZOOT), Deštník Desigual Namibia (nyní za 790 Kč, ZOOT)

Kryt na telefon - trendy pojistka proti pádu

I váš mobilní telefon může být ozdobným módním doplňkem – jen si ho vyšperkujte podle svého. Slušivý kryt na telefon ho nejen ochrání, ale ještě mu dodá šmrnc.

TOP letní módní doplňky 5

Obal na Samsung Galaxy (78 Kč, eBay), Kryt na iPhone (32 Kč, eBay), Kryt na Samsung Galagy (37 Kč, eBay), Kryt na Sony (67 Kč, eBay)

Hravé nášivky

Jednoduchý doplněk, kterým z každého oblečení uděláte neobyčejný trendy kousek. Najdete je v nejrůznějších provedeních a můžete jimi jednoduše vyjádřit svůj vkus i zájmy. Hravé oblečení je tuto sezónu nesmírně populární a nášivkami můžete ozdobit vše od džínové sukně po bundu. Nášivku nebo nažehlovačku přitom koupíte za pár korun.

TOP letní módní doplňky 6

Nášivka Meloun (91 Kč, eBay), Nášivka Motýl (94 Kč, eBay), Nášivka Květy (70 Kč, eBay)

Šátek do vlasů i na pláž

Nejrůznější velikosti, lehoučké látky a pestré barvy. Malé šátky si můžete vevázat do vlasů jako ozdobu a velké se vám budou hodit při procházkách na slunci, abyste se nespálili. Neotřelý šátek oživí každý váš outfit.

TOP letní módní doplňky 7

Žlutý šátek (39 Kč, eBay), Šátek (279Kč, BonPrix), Růžový šátek (35 Kč, eBay)

Související obchody

Answear, BIBLOO, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se