Tipy z Číny #1

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Nakupování 20. 1. 2022

Nabídka čínských e-shopů je až příliš široká. Proto jsme se rozhodli vám to trochu usnadnit a každý týden vám představíme výběr TOP produktů, které nás jednoduše okouzlily. To nejlepší z AliExpress, DealExtreme, DHgate, Everbuying i Gearbest máte jako na stříbrném podnose.

Nebaví vás prodírat se nekonečnou nabídkou na čínských e-shopech? Tak to jste ve správnou chvíli na správném místě. Každý týden se můžete těšit na pravidelnou rubriku Tipy z Číny, kde vám představíme zajímavé produkty z čínských internetových obchodů.

Co na nás v dnešním díle čeká?

Tak třeba klávesnice v pouzdře, “crazy” tipy na polštáře nebo šikovná nabíječka. Mrkněte na náš výběr a inspirujte se.

Externí klávesnice v pouzdře

Klavesnice_v_obalu_AliExpress

Tato vychytávka skvěle poslouží těm, kteří na svém telefonu potřebují psát delší texty. Jednoduše připojte klávesnici přes OTG k mobilu a můžete se pustit do práce. V pouzdře je také zabudován úchyt na mobilní telefon, díky kterému bude vaše psaní ještě pohodlnější. Hodnocení prodejce: 5*.

Koupit na GearBest za 243 Kč
jrtjrtjtrjrtjrtjrtjrtjrtjrt
nakupovatrtjrtjrtjrtrtjrtj

rjrtjrt


Bluetooth přijímač pro maximální zážitek ze sportu

sport_AliExpress

Užijte si sportovní výkon bez zbytečných nepříjemností. Tento bluetooth přijímač propojíte se sluchátky a bezdrátově s vaším telefonem nebo třeba chytrými hodinkami. Pomocí tlačítek můžete rychle přepnout jednotlivé skladby. Klipsem lze připevnit na oblečení. Zkrátka šikovný pomocník pro každodenní radost ze sportu. Hodnocení prodejce: 94,6 %.

Koupit na AliExpress za 251 Kč

Nabíječka s 3x USB portem

Nabijecka_AliExpress

Znáte to, po náročném dni dorazíte domů, veškeré moderní vymoženosti hlásí nízký stav baterie a tak hledáte volnou zásuvku, ale neúspěšně. Všechny jsou už okupovány jiným zařízením. Ulehčete si práci a pořiďte si tuhle šikovnou nabíječku s 3 USB porty. S nabíječkou nabijete iPod, iPhone nebo Samsung. Hodnocení prodejce: 96,3 %.

Koupit na AliExpress za 50 Kč

Netradiční polštář

polstar_AliExpress

Vyžíváte se v kombinaci barev a netradičních prvků? Tak pak tento originální polštář musí být váš! Na výběr je hned z několika “crazy” modelů. Pokud chcete mít polštářek osobnější, výrobce vám ho vyrobí podle vašich představ. Stačí si jen vybrat. Hodnocení prodejce: 97,8 %.

Koupit na AliExpress za 75 Kč

MP3 mini přehrávač

sportmusicpod_AliExpress

Pokud jste zastáncem jednoduchých věcí, pak tento mini MP3 přehrávač je ušitý právě pro vás. Na výběr je hned z několika barevných variací. Přehrávač upevníte kamkoliv pomocí klipsu. Výdrž baterie přes 10 hodin. Hodnocení prodejce: 97,4 %.

Koupit na AliExpress za 34 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, DHgate, GearBest,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se