Sháníte počítač? Vyzkoušejte Aukro!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Online aukce i klasické nákupy. A ten výběr různého zboží? To je Aukro - největší online tržiště v České republice. Využijte i vy možností nakoupit, získat v dražbě či prodat nové nebo použité zboží jako jsou například nadupané herní počítače nebo klasické stolní počítače.

Toužíte spíš po klasickém stolním počítači než notebooku? Taky že má nespočet svých kvalit a nejedná se pouze o nižší cenu. Zajistěte si na Aukru nejlepší cenu sledováním aukčních nabídek, nebo si počítač rovnou kupte. Pokud zrovna nic nepotřebujete, ale máte doma spousty nepotřebných věcí, můžete je samozřejmě nabídnout a prodat. Váš rozpočet to jistě obohatí o nečekaný příjem.

Sehnat kvalitní počítač levně nebývá úplně jednoduchá záležitost. S Aukrem se vám to ale podaří. Nakoupíte zde počítače nové, zánovní nebo z druhé ruky. Stačí se jen podívat.

Nevíte, jak nakupovat na Aukro? Nebojte! Zboží jednoduše vyhledáte dle vašich preferencí jako na eshopu. Sami se pak rozhodnete pro aukci nebo nákup.

Nový počítač jedině s cashbackem!

Pokud chcete stolní počítač koupit levně a s cashbackem, využijte nákupu přes Tipli. Sledujeme akční nabídky a víme, kde ho seženete výhodně. Navíc díky spolupráci s více jak 450 obchody, máte možnost využít cashbacku až 33 %! Zjistěte, kde všude můžete získat nový počítač s cashbackem.

Zobrazit obchody s cashbackem

TIP: Hledáte informace z již uskutečněného nákupu na Aukru, nebo zkrátka chcete mít přehled nad tím, co jste si koupili? Využijte Aukro archiv!

Počítače na Aukru

Pokud jste počítačový hráč, nebo dáváte přednost stolnímu počítači, jež má lepší poměr cena/výkon, než notebooku, s pomocí Aukro.cz jej seženete výhodněji. Jaký ale zvolit? Proberte se skrz Aukro nabídku a vyberte ten nejlepší.

Počítač

Klasických stolních počítačů najdete na Aukru nepřeberné množství. Například počítač s HDD Toshiba, herní počítače nebo počítačové komponenty.

Herní šesti jádro můžete získat na Aukru ve výprodeji. Pořídíte ho úplně nové za 9 899 Kč!

počítač
Koupit na Aukro
sestava

Počítačová sestava

Pokud preferujete nakoupit vše najednou, příležitostí máte na Aukro.cz víc než dost. Seženete zde stolní počítače nové, v záruce či z druhé ruky.

Počítačovou sestavu s INTEL Core i5-2500K pořídíte na Aukro.cz za neuvěřitelných 4 999 Kč!

Koupit na Aukro

Stolní počítač

Stolní počítače mají své přednosti. Kromě nízké ceny, hraje důležitou roli i kvalitní software. V neposlední řadě je nespornou výhodou komfort, který získáváte s dalšími komponenty k PC.

Stolní počítač HP je k dostání na Aukro za 4 477 Kč!

stolní pc
Koupit na Aukro
herní pc

Herní počítač

Nadupaný herní počítač dokáže z onlinovek vytáhnout to nejlepší! Je samozřejmé, že by ho každý pořádný hráč měl doma mít. Získejte herní počítač levně na Aukro.cz

Dokonalý čtyřjádrový herní počítač na Aukro zakoupíte za 7 799 Kč a s dopravou zdarma!

Koupit na Aukro

TIP: Pokud nejste zastáncem novodobé technologie, vůbec to nevadí. Na Aukro koupíte téměř cokoli. Mrkněte třeba na Aukro starožitnosti!

Stolní počítač HP

V případě, že chcete mít přehled o tom, co děti na počítači dělají, není nic jednoduššího než používání stolního rodinného počítače.

Stolní počítač HP Pro se zárukou je k dostání na Aukro.cz za 1 990 Kč!

stolní
Koupit na Aukro

Nakupte počítač výhodně

Získejte klasický stolní nebo herní počítač levněji. Využít můžete Tipli cashbacku, ale také dalších akcí a slev.

  • Euronics - Obchod s elektronikou, který ví, co potřebujete. Tipli nabízí až 3,9 % z  původního nákupu nazpět!
  • Mall.cz - Na Mall.cz najdete úplně všechno, včetně herních nebo klasických stolních počítačů. Tipli nabízí cashback až 4 % z nákupu.
  • Okay.cz - Láka vás pořádná nabídka, o které se vám ani nesnilo? Zjistěte, co vše můžete mít! Tipli nabízí na Okay.cz cashback až 3 %!
Zobrazit další obchody

Související obchody

AliExpress, Euronics, Mall.cz, eBay.com, electronic.star

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se