Sbalte se na cesty! Cestovní kufr do letadla i do vlaku

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolená a cestování 10. 11. 2021

Chystáte se na last minute dovolenou nebo na služební cestu? Oblečení, hygienické potřeby a další základní věci sbalte do cestovního kufru. Že potřebujete dost velký cestovní kufr i pro další speciální položky na vašem seznamu? Žádný problém! Vyberte si ten správný!

Perfektní cestovní kufr by měl být kompaktní, všestranný a stylový. Musí být dost velký, aby se vešly všechny základní potřeby a zároveň dost malý, aby jste ho mohli vzít do letadla jako příruční zavazadlo.

Cestovní kufr: praktický společník na cesty

Velký, praktický s dostatečným úložným prostorem a kapsami a zároveň malý, aby jste ho mohli pohodlně vzít všude s sebou.

Ať už se chystáte zabalit si jen to nejnutnější, nebo chcete pobrat větší část vašeho šatníku, určitě si vyberete ten pravý.

Jak ušetřit a nakupovat levněji?

Nákupujte pohodlně přes internet a ještě navíc levněji! Je to snadné! Stačí nakoupit přes Tipli a část peněz z nákupu se vám vrátí zpět formou cashbacku.

Podívejte se také na naše slevové kupóny a využijte akční nabídky. Váš nákup tak bude opravdu levnější, než byste čekali!

Prohlédnout Tipli slevy

TIP: Vycestujte bez obav! Sjednejte si před výletem cestovní pojištění a nemějte strach z nenadálých událostí.

ITALYbags aneb Cestování nalehko

Zajímavá kabelka Casses od značky Jerry Firenze v černé barvě zaujme na první pohled. Stylová kabelka je vyrobena z kvalitní eko kůže.

Menší cestovní taška má praktické kapsy na bocích, uvnitř jsou dvě kapsy na zip a dvě volné kapsy. Tuhle kabelku můžete využít například na kosmetiku.

cestovní taška

✩ TIP: Velká plážová taška se dá prakticky využít nejen na cesty k vodě, ale i na výlety a dovolenou!

Cestovní kufr Carry on v obchodě Freshlabels

cestovní kufr carry on

Cestovní kufr značky Herschel Supply Trade Carry On je odolný mini kufřík na kolečkách, do kterého nacpete opravdu cokoliv. Navíc je lehký a pevný.

Zapíná se na kovový zip s kódovým zámkem Travel Sentry®, takže si tam bezpečně uložíte veškeré svě věci. Uvnitř najdete dva oddělené díly pro lepší uspořádání vašeho oblečení.

Praktický cestovní batoh z Dreamstock

Úžasný batoh Kangol Cabin na kolečkách s výsuvným madlem, který můžete buť nést na zádech jako běžný batoh, nebo vysunout madlo a táhnout ho na kolečkách jako kufr!

Flexibilní konstrukce, kvalitní zpracování a menší velikost tohoto batohu je skvělá pro cestování. Můžete ho mít jako příruční zavazadlo v letadle.

cestovní batoh na kolečkách

Kabinový kufr z e-shopu Bigbrands

kabinový kufr

Pokud chcete mít zavazadlo stále u sebe, je kabinový kufr 1717 - Marron od značky Lys Paris skvělou volbou.

Je vyztužený s rozšiřitelnou přední kapsou, teleskopickou rukojetí a čtyřmi kolečky. Díky jeho velikosti ho můžete mít i jako příruční zavazadlo. Využijte slevový kupón a nepromeškejte akci doprava zdarma na Big Brands!

Cestujte s luxusním kufrem z obchodu Baťa

Luxusní cestovní kufr Samsonite je z kvalitního materiálu, snadno se udržuje a je odolný proti poškození. Má TSA kombinační zámek a výsuvnou nastavitelnou rukojeť.

Uvnitř kufru jsou dělící přepážky, jístící pásky, odnímatelná kapsa a obal na oblečení. Má také praktický spodní úchyt.

  • Obchod: Baťa
  • Cena: 6 499 Kč.
cestovní kufr

Stylový cestovní batoh z e-shopu Delmas

cestovní kufr šedý

Moderní a bezkonkurenčně nejlehčí kufr Kite 4w S Silver od Travelite má 4 hladká kolečka, odlehčenou výsuvnou rukojeť a integrovaný kombinační TSA zámek pro bezproblémové cestování.

Má dvě velké samostatné kapsy, elastické fixační popruhy, přihrádku na košile a zpevněné hrany. Splňuje limit pro palubní zavazadlo.

  • Obchod: Delmas
  • Cena: 1 820 Kč.

Sháníte cestovní tašku nebo kufr?

Chystáte se vyrazit na pár dní pryč, odpočinout si a nemáte si kam zabalit potřebné věci? Váš starý cestovní kufr je už příliš opotřebovaný?

  • Nová kabelka.cz - Ať už potřebujete jen větší kabelku pro pár drobností anebo větší cestovní tašku, tady si vyberete!
  • Boardstar.cz - Kromě oblečení a bot zde seženete také cestovní batohy nebo kufry a hned můžete vyrazit na dovolenou!
  • Bagin.cz - V dnešní době se neustále cestuje a je potřeba mít spolu všechny možné věci. Tady si určitě vyberete!

Související obchody

big brands, Freshlabels, Delmas, ITALYbags.cz, Dreamstock.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se