Rick and Morty: Nejlepší produkty, které musíte mít!

Tipy k nákupuHračky 10. 11. 2021

Máte rádi humor a dobrodružství? Už jste slyšeli o seriálu Rick and Morty? Zavítejte do světa sci-fi a seznamte se s populární dvojicí. Pro fanoušky seriálu máme překvapení! Prozradíme vám, kde sehnat nejlepší produkty z edice Rick a Morty. Těšíte se? Čtěte dál.

Geniální vědec a trochu alkoholik Rick rád cestuje mezi dimenzemi. Po jeho boku nesmí chybět jeho vnuk Morty. Společně tvoří nerozlučnou dvojku. Dostanou vás svým ostrým vtipem a odhodláním. Seriál Rick a Morty si oblíbilo mnoho diváků. Díky tomu, vznikla i edice produktů s motivy Ricka a Mortyho, kterou si zamilujete.

Seriál má celkem tři série. Na čtvrtou sérii si ještě počkáte, ale bude stát za to! Stejně jako produkty s potiskem Rick and Morty. Prozradíme vám tajemství, jak nakupovat přes cashback a získat část peněz z nákupu zpět. A kde oblíbené zboží seženete? Podívejte se s námi na originální kousky, které musíte mít.

Top produkty Rick and Morty

Sehnat kvalitní kousek s oblíbenou seriálovou postavou není zrovna snadné. Výběr není moc velký a cena je příliš vysoká. Toužíte po stylovém tričku nebo hračce o které sní každý? Nezoufejte, ukážeme vám, jak na to. S triky od Tipli budete nakupovat jako profesionál.

Rick and Morty tričko

Vydejte se za dobrodružstvím s Rickem a Mortym. Užijete si spoustu srandy. Cestujte společně mezi dimenzemi. a čelte nepřátelům. Pozor, jsou na každém kroku. Oblékněte si trendy tričko, které dodá outfitu šťávu. I vy můžete ohromit!

Chcete si navrhnout vlastní design? Vyrobte si trička s potiskem a originální dárek je na světě. Výhodou je, že potisky můžete kombinovat mezi sebou nebo si vytvořit vlastní. Buďte kreativní a vytvořte umělecké dílo. Okouzlíte ostatní a sklidíte úspěch. Nezní to skvěle?

rick and morty tričko

Tričko za 218 Kč kupte v obchodě Aliexpress.

rick and morty hračka

Hračku za 350 Kč kupte v obchodě Ebay.

Rick and Morty hračka

Má vaše dítě rádo galaktická dobrodružství? S touto hračkou se určitě vyřádí. Hračka vydává řadu světel a zvuků. Teď už si na vás žádná příšerka nepřijde.

Zajistí vám bezpečné cestování a ochranu před nástrahami světa. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. I vaše díte se může stát ochráncem vesmíru. S galaktickou pistolí to bude hračka! Nakupujte ještě dnes a využijte slevové kupony na hračky!

Rick and Morty postavička

Víte, jak se pozná správný parťák? Je stále s vámi! Věřte, že nyní už klíče neztratíte. Postavičky Rick and Morty jsou prostě TOP!

Chcete ušetřit čas a peníze? Mrkněte na Aukro a vyberte si přívěšek podle svých představ. Před nákupem si pozorně přečtěte hodnocení uživatelů. Ušetří vám to případné reklamace.

rick and morty postavička

Seriálovou postavičku kupte za 99 Kč na Aukro.

rick and morty pop figurka

Pop figurku kupte za 279 Kč na EMP shop.

Rick and Morty Pop figurka

Vinylová sběratelská figurka oslní snad každého. Je neohebná a hodí se spíše jako dekorace. Prodává se v dárkovém balení a bývá upevněná na podstavci.

Na EMP eshopu najdete několik verzí Ricka a Mortyho za skvělé ceny. Proč nepořídit ratolestem malého strážce pokoje? Figurka díky detailům vypadá skoro jako živá. Uvidíte, jak se jim bude dobře usínat.

TIP: Vládnou u vás doma superhrdinové? Vykouzlete dětem úsměv na tváři z nabídky Marvel oblečení.

Nakupujte hračky se slevou!

Chcete nakupovat ještě levněji? Využijte akčních nabídek a pořiďte dětem nové hračky. Ušetřete peníze formou cashbacku od Tipli. Nakupujte z pohodlí domova bez stresu!

Slevy na hračky

Související obchody

AliExpress, Proděti.cz, eBay.com, EMP shop, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se