Primark otevře v ČR. Kde ho najít?

Tipy k nákupuMóda 25. 3. 2021

Milujete módu, ale nechcete za ni utrácet nesmyslně vysoké částky? Pak je Primark pro vás přesně jako dělaný! Za levnou módou, která podléhá aktuálním trendům, už za chvíli nebudeme muset jezdit do Německa nebo Rakouska. Již brzy se totiž otevře nová pobočka Primark Praha!

V Evropě existuje snad jediný obchod s oblečením, za kterým se vyplatí jet i za hranice. Primark totiž nabízí velmi atraktivní oblečení i doplňky za velmi nízké ceny. Kromě toho tu seženete i různé bytové doplňky, jako ložní povlečení, nebo dokonce kosmetické pomůcky a parfémy. Doposud nám byl nejblíž Primark Drážďany nebo Primark Vídeň.

TIP: Do obou měst se lze na Primark nákupy dopravit na vlastní pěst i organizovaným zájezdem, který se pohybuje kolem 300 Kč na osobu. Zkuste třeba slevový portál HyperSlevy.

primark praha

Primark Praha - kdy a kde?

Falešných informací o tom, že se Primark objeví i v Praze bylo v posledních letech tolik, až je možné, že vám unikla tato potvrzená zpráva. Primark Praha bude! Dočkáme se ho již v roce 2020! Poslední zprávy mluvily konkrétně o jaře 2020, ale tento slib bude lepší brát s rezervou, protože většina staveb i otevírání obchodů se velmi často trochu opozdí.

A kde bude tento oblíbený obchod s oblečením sídlit? Těšit se na něj můžete v Květinovém domě na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice.

Pro ty, co zbožňují nakupování, při kterém nakoupí hodně věcí za málo peněz, je tato zpráva senzační. Horší to pak nejspíše bude pro ostatní obchodníky s podobným zaměřením. Primark Praha je velkou konkurencí minimálně pro všechny pražské obchody s módou.

TIP: Nemůžete se dočkat? Vyrazte do Primarku k naším sousedům do Neměcka nebo Rakouska. Za pár kaček vás tam odveze třeba spolehlivý dopravce FlixBus.

Primark eshop - bude, nebude?

Pro levné oblečení si bohužel budeme muset pořád jezdit osobně. Primark má však tak bohatou nabídku svých produktů, že ať už potřebujete cokoliv, tam to najdete. Navíc za skvělé peníze. A pokud se vám nechce jezdit jen tak na blind, mrkněte na Primark online katalog, který najdete na jejich webových stránkách, a prohlédněte si jejich aktuální nabídku.

Navštívit Primark »

TIP: Nebaví vás chodit po obchodech, a tak vás absence Primark eshopu opravdu trápí? Zkuste se dohodnout s kamarádkou, která se tam zrovna chystá, nebo existují různá fóra, kde lidé nabízejí, že vám produkty nafotí, zakoupí a zašlou na vaši adresu.

Nejoblíbenější Primark pobočky

Jelikož si ještě nějaký ten měsíc budeme muset na pražskou prodejnu Primark počkat, pro nedočkavce jsme si připravili pobočky Primarku, které jsou nám nejblíže a můžete si do nich zajet buď autem nebo autobusem.

Primark Německo

Asi nejoblíbenější místo pro nakupovaní stylového, levného oblečení pro Čechy je Primark Drážďany. Ať už tam vyrazíte jakýkoliv den v týdnu, vždy tam narazíte na nějakého Čecha. Aby taky ne. Město Drážďany je v současné době skvěle dostupné a navíc stojí za to mrknout i na jeho památky nebo krásnou ZOO

Pokud vám nevadí zajet si trochu dál, zkuste i Primark Berlín. Najdete tu rovnou tři pobočky! Navíc můžete návštěvu toho hlavního města Německa spojit i prohlídkou památek.  

Primark Rakousko

Máte-li to do Německa daleko, pak vám bude možná více vyhovovat Primark Vídeň. Zde si můžete vybrat ze dvou Primarků. Ve Vídni vám doporučujeme navštívit i centrum města, které je bohaté na historii, a nádhernou ZOO.

TIP: Láká vás prodloužený víkend v Německu nebo Rakousku? Levnou dopravu i ubytování vám vždy pomůže najít Tipli. Stačí při každém nákupu využít cashback.

Obchody s oblečením výhodně s cashbackem!

Čekání na otevření pobočky Primark Praha si můžete zpříjemnit s výhodným nákupem oblečení díky cashbacku. Je to jednoduché, stačí do svého oblíbeného obchodu projít skrze portál Tipli a pak jen nakoupit, jak jste zvyklí. Nakonec vás bude čekat štědrá odměna. Kolik procent z nákupu se vám vrátí?

  • Bonprix - krásných 4,5 % zpět z každého nákupu.
  • AboutYou - široký výběr módy s cashbackem až 7,5 %.
  • Answear - krásná a dostupná móda s 3% cashbackem.
  • AliExpress - móda za pár korun, navíc až 5 % zpět.

Související obchody

ZOOT, Bonprix, Orsay, Primark, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se