Překvapení.cz - výherní soutěžní kupóny, které můžete vyplnit online

Tipy k nákupuSoutěže 20. 8. 2021

Už jste někdy něco vyhráli? Pokud jsou vaší doménou křížovky a kvízy, vězte, že s magazínem Překvapení se nejen pobavíte a zahřejete si mozkové závity, ale můžete také získat hodnotné ceny. V tomto článku vám představíme možnost, jak soutěžní kupony vyplnit a odesílat snadno a rychle prostřednictvím internetu.

Každý týden nová překvapení

Nový výtisk nabitý soutěžními křížovkami, osmisměrkami nebo sudoku se objevuje na prodejních pultech každé pondělí. Každý týden vyvstává nová příležitost, jak se zapojit do slosování o věcné ceny nebo peněžní odměny. Datum, do kdy je možné tajenky a kupony překvapení zasílat, se dozvíte v časopise Překvapení u každé soutěže. 

Luštit však můžete i online. Na webu Překvapení.cz naleznete nejen hry, které slouží čistě pro zábavu, ale také týdenní soutěže o ceny, při nichž křížovku odesíláte ihned po jejím vyplnění. Opomenout nelze ani mimořádné soutěže, o kterých se vždy dozvíte s předstihem z titulní stránky webu nebo z facebookových stránek magazínu Překvapení.

Překvapení výhra

Jak na vyplnění křížovky online

Luštění na počítači není nic složitého, chce to jen trochu cviku. Pro online soutěžení je potřeba se nejdříve zdarma registrovat. V rubrice Hry a soutěže se pak můžete rovnou vrhnout na soutěžní křížovku, osmisměrku nebo sudoku.

Pro dosazování písmen nebo číslic do chlívků se používá myš a klávesnice. Dané políčko se označuje kliknutím levým tlačítkem myši. U soutěžního sudoku lze do políček zapisovat i pomocná čísla, pokud v určité fázi luštění přichází v úvahu více variant. U osmisměrky se vybrané slovo označuje tím způsobem, že u prvního písmene stisknete pravé tlačítko myši, držíte jej a zároveň táhnete přes celé vyškrtávané slovo až kousek za poslední písmeno. Tímto úkonem se slovo vyškrtne linkou a v seznamu hledaných slov ztmavne.

Chybí vám nějaké slovíčko do tajenky a ne a ne na něj přijít? Pak vám jistě přijde vhod křížovkářský slovník, který je na portálu Překvapení.cz k dispozici. V něm můžete hledat nejen podle délky slova a písmen, u nichž bezpečně víte, že jsou v daném slově obsaženy, ale rovněž můžete přispívat k rozšíření počtu slov ve slovníčku. 

Návod, jak vyplnit kupon online

Poslední písmeno nebo číslo zapadlo do skládačky, tajenka je hotová. Zbývá už jen vyplnit soutěžní kupon. Tajenky pomocí kuponu na internetu mohou odeslat jen registrovaní a přihlášení uživatelé. Registraci vřele doporučujeme, protože ušetříte hned dvakrát - svůj čas i peníze. Na rozdíl od listinné podoby je totiž odesílání tajenek online zdarma.

Soutěžní kupon magazínu Překvapení naleznete jako velké tlačítko v horní části obrazovky s nápisem Soutěžní kupon. Překvapení kupon slouží pro odeslání tajenek tohoto týdeníku i všech jeho speciálních vydání. Nyní již zbývá pouze vyplnit tajenky, číslo stránky, kde se soutěž nachází, a odpověď odeslat. 

Časopis Překvapení - více než jen luštění a zajímavé soutěže

Překvapení je časopis pro aktivní čtenáře a jejich dobrou náladu, který každý týden nabízí zajímavé výhry, spoustu luštění a příběhového čtení. Nechybí ani část věnovaná receptům, cestování a módní a kosmetické tipy. Rádi byste přispěli svou troškou do mlýna? O své příběhy, recepty a rady do domácnosti se můžete v tomto magazínu podělit i vy.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se