Pořiďte si nové doplňky do bytu s decoDoma!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 6. 9. 2023

Říkáte si, že by si váš byt zasloužil obměnu interiéru, nebo jen dodat šmrnc pár novými kousky? Zvelebte svůj domov s decoDoma! Potřebujete nádobí do kuchyně nebo pomůcky při práci na zahradě? DecoDoma se o to postará.

Nechte se inspirovat bytovým designem. Oživte ložnici novým povlečením, ve kterém se vám bude krásně usínat. Pořiďte si prostorný dřevěný botník do předsíně. Nádherně se vám bude ležet i na polstrované pohovce s novým potahem. Nebo rádi vaříte a chybí vám v kuchyni sada nožů nebo pažitka v květináči? Navštivte decoDoma eshop a vyberte si přesně to, co vám doma schází.

DecoDoma.cz však není pouze pro doplňky do domu. Můžete zde nakupovat i přípravky na péči o tělo – kosmetiku a parfémy, ale i zdravotní pomůcky. A v poslední kategorii najdete oblečení pro volný čas a obuv.

Nejlepší cena díky Tipli

Vylepšete svůj nákup cashbackem! Vstupte do eshopu přes Tipli.cz a získejte z každého nákupu peníze zpět na účet. Nejlepší cenu získáte, když zkombinujete cashback decoDoma slevové kupóny. DecoDoma nabízí různé kategorie, i zahrada a kemping. Můžete si díky tomu vypěstovat pažitku v květináči. Nakupujte s Tipli a ušetříte!

Prohlédnout decoDoma slevy

Přes 1 200 odběrných míst DecoDoma

S decoDoma se nemusíte bát nakupovat. DecoDoma je certifikovaným obchodem, který se v roce 2015 umístil na finálovou příčku za Cenu popularity. Mimo to zodpovídají za garanci záruky a pokud nebudete s nákupem spokojeni, vrátí vám peníze. DecoDoma eshop naleznete na adrese: www.decodoma.cz

Zaslané zboží si můžete vyzvednout až na 1 256 odběrných místech. Vše snadno a rychle. Kamenné prodejny jsou zatím jen v Hradci Králové, Plzni a Pardubicích. Můžete si sem nechat zaslat zboží a ušetřit tak náklady za balné a poštovné.

Víte, že? DecoDoma navíc pomáhá rodinám v tíživé finanční situaci, které potkalo vážné zdravotní onemocnění. Stali se Dobrým andělem pro několik rodin, kterým poskytli potřebné vybavení.

DecoDoma recenze

Pořád ještě nevěříte, že je s decoDoma bezpečný a snadný nákup? Nebo že vám domů nepřijdou kvalitně zpracované výrobky a materiál? Tak si pozorně přečtěte recenze dalších zákazníků, kteří už v decoDoma nakupovali. Co myslíte, byli spokojení?

recenze zákazníků
potah na sedačku

Potah na sedačku od decoDoma

Už se vám zdá vaše pohovka okoukaná? Chce to změnu? Nemusíte měnit celý kus nábytku, stačí pořídit nový potah na sedačku. DecoDoma nabízí bielastické potahy, které se tvarem krásně přizpůsobí na jakýkoli tvar vaší pohovky. Příjemný a kvalitní materiál s 60% obsahem bavlny, který ochrání vaši sedačku před poničením domácími mazlíčky.

decoDoma potahy na křesla

Ať už sedačka nebo křeslo, decoDoma potahy se přizpůsobí obojímu díky roztažnému a odolnému materiálu z bavlny a polyesteru. Vybírat můžete tradiční jednobarevné, se vzorem nebo s luxusní 3D texturou. Změníte tak během chvilky vzhled sedací soupravy, která rozzáří váš obývací pokoj. Už se nebudete chtít zvednout ze svého oblíbeného křesla!

potah na křeslo

Tip: Doporučujeme při koupi vybrat upevňovací váleček, který potah pevně zafixuje a vypne. Nebudete se muset starat o žádné narovnávání pokaždé, když si budete chtít sednout.

Oživte svůj domov s decoDoma!

Nakupujte bytové doplňky pomocí Tipli.cz a ušetřete tím hned na několika místech. Udělejte si radost novým kouskem do vašeho interiéru a ušetřenými penězi ve vaší peněžence!

Vybrat doplňky s decoDoma

Související obchody

JENA nábytek, 4Home, decoDoma, ASKO NÁBYTEK, Dekorhome

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se