Obujte luxus. Kde koupit Gucci boty nejlevněji?

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Kdo z nás by si občas rád nedopřál trochu toho hýčkání? Luxusní výrobky Gucci vám rozmazlí! Kde si dopřát pořádný doušek pompéznosti, aniž by vás to finančně zruinovalo?

Gucci je jednou z nejluxusnějších značek, jaké na módních molech září. A kdo by se divil?

Chcete si aspoň jednou připadat jako Meryl Streep ve filmu Ďábel nosí Pradu a Gucci boty nazout? Pak vězte, že pokud je budete kupovat na jejich oficiálním e-shopu, pořádně se plácnete přes kapsu. Za jediný model totiž klidně zaplatíte i 650 eur (v přepočtu cca 16 500 Kč) – a to je jen spodní hranice.

Jak na to jít chytře? Vsaďte na zboží z druhé ruky! Není problém najít hezký pár bot, kterého se jeho majitel chce zbavit. Takové boty často vypadají jako nové, jen už holt někomu radost dělaly. Ale ruku na srdce – když jde o takový klenot – vadí vám, že nebudete první majitelé takových botiček?

TIP: Potěšte luxusem i ostatní smysli a dopřejte si jedinečný Gucci parfém z El nino!

Zavítejte na eBay

Kromě toho, že je na eBay spoustu obchodů, najdete zde také prodejce z celého světa, kteří ve zdejších aukcích prodávají své starší věci. Když tedy do vyhledávání napíšete „Gucci shoes“ (Gucci boty), vězte, že na vás vykoukne celá řada zajímavých pánských i dámských modelů. O některé z nich budete muset zabojovat v aukcích, jiné si můžete koupit rovnou. Sice si asi pár dní počkáte, než vám z eBay dorazí, ale vězte, že se vám to vyplatí. A k pěkným botám si připočtěte si cashback od Tipli!

Gucci boty ebay
Gucci boty Aukro

Zkuste štěstí na Aukru

Nechce se vám kvůli botám Gucci nakupovat na zahraničních obchodech? Nevadí, zkuste se poohlédnou po českém Aukru! Vězte nebo ne, i tady můžete najít originální kousky – sice ve velmi omezeném výběru, ale přece. Nové zboží se na Aukru objevuje každý den, proč byste tedy nemohli mít štěstí s novými botičkami? Podobně jako v případě eBay zde můžete buďto natrefit na přímou koupi a aukci.

Zapátrejte na Vinted

Původně portál Votočvohoz, později přejmenovaný na dnes již legendární Vinted. Na tomto českém portálu najdete nepřeberné množství krásných, i velmi luxusních, módních kousků, které hledají novou majitelku – a botiček Gucci zde najdete celou řadu. Najdete zde kousky ze starších i novějších kolekcí ve všech velikostech – od lodiček po kozačky. Stačí se zaregistrovat a hned můžete ve velkém skupovat krásné zboží od uživatelek českého internetu.

Gucci boty vinted

TIP: Gucci vám nic neříká? Obujte pohodlné Deichmann boty, obuv od Footshop nebo mrkněte na eObuv.cz slevy!

Nakupujte boty levněji s cashbackem

Nechte si za nákup nových botiček zaplatit nějaké peníze zpět - stačí si vybrat v některém z obchodů s obuví, kde vám nabízíme cashback - peníze zpět z vašeho nákupu!

Související obchody

Baťa, BIBLOO, big brands, ZOOT, DEICHMANN

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se