Novoroční hubnutí: Jídelníček na míru a zdravé recepty

Tipy k nákupuHubnutí 10. 11. 2021

Pro mnohé je Nový rok spojen především s nějakým tím novoročním předsevzetím. Ne každý se stravoval zrovna ukázkově, podle zásad zdravé výživy a navíc o Vánocích spousta z nás završí uplynulý rok pořádnou kalorickou náloží. Udělat něco se svou postavou se tak stalo jedním z nejčastějších novoročních úkolů.

Kdy s hubnutím začít?

novoroční hubnutí

Odpověď je prostá. Kdykoli, jste-li pevně přesvědčeni, že to chcete udělat pro sebe. Důvody jako nový vztah, blížící se letní dovolená, třídní sraz nebo třeba Nový rok jsou sice hezké, ale většina takových nepřináší tu správnou motivaci.

Důležité je dát si splnitelný cíl a krom změny stravovacích návyků a zapojení zdravých receptů se zaměřit také na pravidelný pohyb. Základem je také uvědomit si, že aby byl výsledek trvalý, je potřeba kompletně změnit svůj životní styl, a to jednou provždy.

V klidu si sedněte a sepište si všechny výhody, které vám vysněná postava přinese. Může to být jak zlepšení zdravotního stavu, tak lepší fyzická kondice, nově nabyté sebevědomí, možnost lépe se oblékat a další. A kdykoli budete mít chuť s hubnutím skoncovat, vraťte se k tomuto seznamu. Ihned se vám vrátí vaše motivace.

Jak s hubnutím začít?

novoroční hubnutí

Ptáte se čím začít, když už se rozhodnete pro hubnutí, nebo kompletní změnu životosprávy? Jednou z možností, jak své úsilí značně usnadnit, je vyzkoušet Pestrý jídelníček. Během chvíle získáte jídelníček sestavený přesně na míru a budete mít jistotu, že se stravujete zdravě a plnohodnotně, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

Pestrý jídelníček a na živiny bohatá a správně sestavená strava je nejen při hubnutí tím nejdůležitějším. Jezte vyvážená jídla a do jídelníčku zařaďte dostatek zeleniny. Dbejte na pravidelnost, nehladovte, dodržujte pitný režim, sportujte a nestresujte se.

A navíc díky magazínu Pestrého jídelníčku se dozvíte spoustu nápomocných informací nejen o hubnutí a cvičení. Najdete tu také tipy na zajímavé a zdravé recepty, tipy, kde výhodně nakupovat a mnoho dalšího.

Existuje dieta, která opravdu funguje?

novoroční hubnutí

A slyšeli jste již u KetoFit? Jde o oblíbenou dietu stvořenou výhradně pro ženy a díky tomu bere speciální ohledy na funkci ženského těla. Ketodieta byla stvořena odborníky na stravu pro vrcholové sportovce a zakládá si na tom, že jde o plnohodnotnou náhradu stravy. Žádné doplňky, nýbrž skutečná strava. KetoFit slibuje, že budete hubnout bez pocitu hladu a trápení - součástí diety jsou tak i teplá jídla.

KetoFit vyzkoušelo již tisíce žen a mnohým z nich pomohl program k zásadní životní změně. Na svých stránkách se tvůrci populární diety chlubí tím, že výrobek by doporučilo své kamarádce 99,1 % žen! Kromě hubnutí si klientky chválí také zlepšení pleti, vlasů a více energie. Hodnocení KetoFitu uživatelkami je 4,4 hvězdiček z 5!

Další výhodou KetoFitu je paleta výrobků, kde by si měl vybrat i ten nejmlsnější jazýček. Je libo zdravou čokoládu, polévku nebo chléb? Není problém! A k dispozici je toho samozřejmě mnohem víc.

Keto dieta jídelníček na týden

Chcete znát tajemství ketodiety?Získejte vzorový jídelníček na celý týden zcela zdarma. Pro více informací se stačí zaregistrovat.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Když strava a pohyb nestačí

novoroční hubnutí

Nenacházíte-li cestu, jak zhubnout, uvědomte si, že kromě jídla a cvičení hraje podstatnou roli také psychika. To, že jste změnili jídelníček a začali cvičit, je chvályhodné, ale zaměřte se také na vaši psychickou pohodu. Stres totiž může mít na svědomí, že se vám hubnutí nedaří.

Pokud nejste v dobrém rozpoložení, vždy se to nejvýrazněji odrazí na zažívání. U lidí s nadváhou jsou deprese nebo nízké sebevědomí docela častým jevem. Tyto negativní emoce způsobují vyplavení látek zpomalujících metabolismus a ukládání nadměrných tukových zásob.

Zamyslete se, zda-li starosti, které si děláte, nejsou zbytečné a začněte se na život dívat z té pozitivní stránky. Uvidíte, že potom vše půjde lépe – nejenom hubnutí!

Neradi chodíte do fitka? Cvičte z pohodlí domova!

Chcete si zacvičit doma a hledáte inspiraci, která skutečně zabere? Dělejte jen to, na co vaše síly opravdu stačí. S videokurzy od Zhubni chytře se udržíte v kondici snadno a rychle. Navíc díky Tipli cashbacku ušetříte. Z peněz, které zaplatíte, totiž získáte až 15 % zpět!

Vyzkoušet kurzy »

Související obchody

Prozdravi.cz, Fitvýživa.cz, KetoFit.cz, Hýbej se chytře, Zhubni chytře

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se