Nové slevové kupony v UrbanStore.cz, Kokiskashop.cz, Nazuby.cz a BoardStar.cz

Tipy k nákupuSlevové kupony  |  Nakupování 10. 11. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 07.10.2021

Dnes vám nabízíme 10 nových slevových kuponů z kategorií móda, pánská móda, dámská móda a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů Indický nábytekUlla PopkenUnizdravFit-day a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

UrbanStore.cz

Užijte si podzimní inspiraci na UrbanStore.cz. Na vybrané kusy oblečení můžete během podzimu získat extra slevu 15 %. Stačí při nákupu uplatnit slevový kupon UrbanStore.cz

Kód platí do 21.10.2021

Kokiskashop.cz

Vánoce sice ještě nejsou úplně za dveřmi, nikdy ale není brzo na nákup ozdob ve slevě. Využijte náš slevový kód Kokiskashop.cz a získejte slevu 15 % vánoční dekorace. 

Kód platí do 31.10.2021

Nazuby.cz

Čistota půl zdraví! A v případě péče o chrup to platí dvojnásob. Chcete-li mít své zuby opravdu zdravé, musíte je pečlivě čistit. Pomůže vám s tím sonický zubní kartáček Philips Sonicare. Využijte slevový kupon Nazuby.cz a kupte ho se slevou 15 %. 

Kód platí do 31.10.2021

BoardStar.cz

To nejlepší (nejen) ze streetové módy koupíte ve skateshopu BoardStar. Nechybí ale ani špičkový hardware k prknu nebo skateboardy samotné. Do konce října můžete ušetřit 10 % na zatím nezlevněném sortimentu. Stačí před dokončením objednávky zadat slevový kód BoardStar.cz.

Kód platí do 31.10.2021

Indický nábytek

Proměňte svůj domov nebo kancelář ve stylovou oázu vkusu a kvality. Nádherný dřevěný nábytek z masívu můžete nyní mít se slevou 10 %. Stačí si do konce října vyzvednout slevový kupon Indický nábytek a využít ho v e-shopu. 

Kód platí do 31.10.2021

Ulla Popken

Ulla Popken je e-shop s módou ve velkých velikostech. Jestli hledáte oblečení, které perfektně sede i nekonfekční postavě, budete spokojení. Jedno, zda chcete tepláky na doma, sako do kanceláře nebo sexy spodní prádlo. Při nákupu nezapomeňte na slevový kód Ulla Popken, s nímž ušetříte 130 Kč. Kód platí do 31.10.2021

Unizdrav

Zdravotnické pomůcky od Unizdrav jsou sázkou na jistotu. Sortiment obsahuje vše od anatomických polštářů až po invalidní vozíky a madla do sprchy. Až do prosince je navíc k dispozici slevový kód Unizdrav na slevu 10 % na celý sortiment.  

Kód platí do 31.12.2021

Fit-day

Zdravé potraviny o pětinu levněji? V říjnu není problém! Zadejte v nákupním košíku slevový kupon Fit-day a ušetřete 20 % z celé objednávky. Sleva se nevztahuje na kategorii Hubnutí a detox a na dárkové poukazy. 

Kód platí do 31.10.2021

Nubio

Vše pro tvoření z korálků seženete v obchodě Nubio. Vyberte si korálky z minerálů, skleněné korálky nebo ozdobný navlékací materiál. My vám k tomu přidáme slevový kód Nubio, se kterým v říjnu nakoupíte o 10 % levněji. 

Kód platí do 31.10.2021

Obrázek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se