Nové slevové kupony v Elnino.cz, Tescoma, BePink a Farnell

Tipy k nákupuSlevové kupony  |  Nakupování 27. 10. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 15.07.2020

Dnes vám nabízíme 10 nových slevových kuponů a 9 nových slev z kategorií krása a zdraví, kosmetika, parfémy a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů FotoŠkoda, Footshop, Agátin svět a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

Elnino.cz

Se slevovým kódem ELNINO.CZ máte jedinečnou možnost ušetřit rovných 100 Kč při nákupu parfémů a kosmetiky. Podmínkou je nákup alespoň za 1500 Kč.

Kód platí do 31.07.2020

Tescoma

Jestli už nemůžete vydržet letní horko, osvěžte Stolním ventilátorem FANCY HOME. Zdarma ho získáte se slevovým kuponem Tescoma

Kód platí do 31.08.2020

BePink

Dopřejte si luxus přímo na tělo a se slevou! Využijte slevový kód BePink a ušetřete 7 % při nákupu nezlevněných produktů. V široké nabídce oblečení a prádla světových značek si každý najde to svoje.

Kód platí do 25.07.2020

Farnell

Pokud vám móda moc neříká, ale zato milujete techniku a technologie, máme tu něco také pro vás! S tímto akčním kuponem pořídíte v eshopu Farnell populární raspberry pi starter kit s atraktivní slevou.

Kód platí do 31.08.2020

FotoŠkoda

Dejte průchod své kreativitě s obchodem Foto Škoda. Až do konce července můžete využít slevový kód a pořídit příslušenství k portrétnímu foto o 10 % levněji.

Kód platí do 31.07.2020

Footshop

Jestliže váš botník touží po osvěžení, teď je na to ta správná doba. Nejen na letní obuv lze uplatnit exkluzivní slevový kupon na 10 %. Jen pozor, tento kupon nelze uplatnit na limitované edice ani na již zlevněné zboží.

Kód platí do 03.08.2020

Agátin svět

Na závěr jsme vybrali jednu specialitku pro děti. Internetový obchod Agátin svět nabízí nejširší sortiment kreativních hraček v ČR. Najdete zde ale i výbavu do přírody, batohy nebo společenské hry. Do konce července navíc se slevou 10 %.

Kód platí do 31.07.2020

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se