Nechte se vtáhnout do světa her s Kinguin!

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Hry 10. 11. 2021

Máte rádi hry? Představujete si ten správný relax hraním PC her, které vás vtáhnou do děje a odpoutají vás od starostí všedního dne? A chcete si PC hru koupit levně a hned? Kinguin dodá vaši hru okamžitě, 24 hodin denně, 7 dní v týdnů. Získejte novou hru se slevou právě teď!

Chcete získat nějakou herní pecku za bezkonkurenční cenu? Zahrát si okamžitě a nečekat, až vám hra přijde poštou nebo se vám nechce do obchodu?

Celosvětový prodejce herních klíčů Kinguin má v nabídce všechny možné žánry od těch nejvíce hraných klasik po nejnovější bestsellery.

Kinguin sleva, aneb nakupujte chytře!

Nákupem PC her online můžete ušetřit, pokud využijete cashback. Víte, jak cashback funguje? Stačí jen nakoupit přes Tipli a získáte část peněz zpět z nákupu zpět na účet.

Získejte tu nejlepší cenu! Odměnou vám bude cashback až 2,5 % z ceny nákupu na Kinguin. Nezapomeňte také na Tipli slevové kupóny, díky kterým budete mít nákup ještě výhodnější!

Nakoupit na Kinguin.net

Kinguin, Steam a další obchody

Kinguin se rychle stal velmi oblíbenou alternativou obchodů jako je Kinguin Steam, Origin i Battle.net s více než dvěma miliony spokojenými zákazníky.

Staňte se jedním z nich a nakupujte se slevou skvělé herní tituly! Užijte si dobrodružství počítačových her z pohodlí domova! Hru navíc získáte okamžitě, takže zábava může začít třeba právě teď!

✩ TIP: Odpočiňte si a zahrajte si nejlepší hry na PC!

Kinguin slevový kód: Jak nakupovat levně?

Zaujala vás nějaká hra? Vybrali jste si a nevíte, jak získat Kinguin slevový kód? Je to doopravdy jednoduché!

1. Registrace: Registrace na Tipli zabere jen pár minut a můžete nakupovat levně nejen na Kinguin, ale i na dalších oblíbených obchodech!

2. Obchod: Vyberte si jeden z více než 450 eshopů na Tipli.cz a proklikněte se do obchodu přes oranžové tlačítko.

3. Nákup: Nakupte jako obvykle! Po potvrzení platby od obchodníka vám připíšeme peníze na váš účet!

Využijte Kinguin slevy!

Sledujte akce na Kinguin a využijte slevy, které nabízí! Seženete tu hry jako The Sims 4, Counter Strike nebo World of Warcraft a spoustu dalších.

The Sims 4: Psi a kočky

Nechte se unést úžasnou hrou, která nabízí hodiny a hodiny skvělé zábavy!

The Sims 4 vydalo nespočet doplňků, díky kterým můžete ve hře hrát s pejsky, kočkami, najít si novou práci nebo si koupit The Sims 4: Roční období a i v horkém létě si užívat sněhu!

  • Cena: 640 Kč
  • Cena s Tipli: 624 Kč
The Sims 4 Psi a kočky
Counter Strike

Counter Strike: Global Offensive

Legendární hra plná akčních scén, adrenalinu a zábavy se skvělým hodnocením od hráčů! Nové mapy, herní módy, charaktery, zbraně, výbava a vylepšená grafika pro skvělý prožitek ze hry.

Vychutnejte si hru v multiplayeru, která vám nedá spát! Užijte si adrenalinové chvíle s přáteli nebo v týmu těch nejlepších!

  • Cena: 261 Kč
  • Cena s Tipli: 254 Kč

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Předobjednejte si tenhle herní doplněk bezkonkurenční hry World of Warcraft, která obsahuje 4 nové hratelné rasy!

Vydejte se na cestu k získání nových spojenců a získejte nejbohatší zdroje na světě! Válka se neodvratně blíží. Budete na straně vítězů nebo poražených? Je to jen na vás!

  • Cena: 1 045 Kč
  • Cena s Tipli: 1019 Kč
World of Warcraft

Kinguin recenze a garance spokojenosti

Obchod Kinguin prodává herní klíče všech možný her, na které si vzpomenete. Pro maximální spokojenost zákazníků garantuje Kinguin vrácení peněz do 30 dnů od zakoupení, pokud nebudete spokojeni.

✩ TIP: Že vás hry na PC už omrzely? Není nic jednoduššího a příjemnějšího, než koupit deskové hry a užít si spoustu zábavy s přáteli!

PC hry levně

Dáváte přednost starým dobrým hrám na CD nebo je rádi sbíráte a vystavujete jako pravý herní fanoušek? Pak si nenechte ujít ani jeden herní titul!

  • Mall.cz - Na Mall.cz seženete cokoliv, po čem zatoužíte!
  • Mironet.cz - Odborník na elektroniku, kde vám rádi poradí!
  • Alza.cz - Alza je jasnou jedničkou mezi českýmu eshopy.

Související obchody

Okay.cz, Euronics, Mall.cz, Kinguin, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se