MrOferto: akční letáky také v Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku nebo Itálii

Tipy k nákupuNakupování 14. 11. 2022

Pokud jste ještě neslyšeli webu MrOferto, možná vám uniklo mnoho zajímavých slev v obchodech. Na tomto webu totiž naleznete nejnovější aktuální letáky do různých obchodů, informace o daných obchodech a také magazín plný článků. Nyní se MrOferto rozrůstá i do dalších zemí, takže jeho výhody budou moci využívat další lidé.

Co je to MrOferto

Jestliže vás nebaví neustále čekat na to, až vám přijdou do schránky nové letáky z vašich oblíbených kamenných obchodů, začněte využívat MrOferto. Pokud totiž nemáte po ruce akční leták, a přitom byste si rádi prohlédli aktuální nabídku v kamenném obchodě, do něhož se chystáte, podívejte se na web MrOferto. Zde naleznete online letáky do těchto obchodů: Lidl, Kaufland, Tesco, Albert, Billa, Globus, Makro, Penny Market, COOP, JIP, Pepco, DM Drogerie, JYSK, Hornbach a Teta drogerie. 

Na portálu MrOferto si můžete přečíst také detailní informace o výše zmíněných obchodech nebo si pročíst články z magazínu. Do magazínu neustále přibývají nové články a momentálně si můžete přečíst zajímavé rady a triky ohledně zahradničení, zdravé stravy, úklidu, zdraví, tipy pro krásu, recepty a mnoho dalších témat. Cílem tohoto webu je propojení zajímavého obsahu magazínu s výhodnými nabídkami z převážně kamenných obchodů. Výhody tohoto webu nyní budou moci využívat i další lidé, jelikož se MrOferto rozrůstá do 4 dalších zemí. 

Obrázek

MrOferto expanduje do 4 dalších zemí

Ve společnosti jsou online letáky vcelku oblíbené, protože člověku stačí vytáhnout pouze mobil nebo jiné chytré zařízení s připojením k internetu a hned se může na leták podívat. Aby si nyní mohlo více lidí prohlížet online letáky, rozrostlo se MrOferto i do dalších zemí. 

MrOferto Maďarsko

Odťed si budou moci MrOferto prohlížet i lidé v Maďarsku. Maďarské MrOferto lidem nabídne letáky do těchto kamenných obchodů: Lidl, Aldi, Tesco, Auchan, Spar, Penny Market, Metro, COOP, IKEA, Jysk, Rossmann, Euronics, DM, Pepco, Bauhaus a Diego. Nechybí ani magazín plný zajímavých článků, které se zaměřují na netradiční i tradiční jídla, tipy do života a rady ohledně postavy. 

MrOferto Rumunsko

V rumunském MrOferto na vás opět čekají články zaměřené na různá témata, díky kterým se dozvíte mnoho užitečných tipů do života. Příkladem jsou články o jídlech, rady, jak být psychicky v pohodě, rady pro zdravý život a tipy pro pevné zdraví. Na MrOferto v Rumunsku naleznete také letáky do těchto obchodů: Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, PROFI, Metro, Selgros, Cora, Carrefour, Jysk, Pepco, DM drogerie. 

Obrázek

MrOferto Chorvatsko

Pokud jste již někdy byli v Chorvatsku, jistě jste si všimli, že i zde mají velké kamenné obchody. Aby si lidé mohli pohodlně prohlížet online letáky do zdejších kamenných prodejen, mohou k tomu využívat MrOferto. MrOferto v Chorvatsku totiž nabízí všem lidem online letáky a zároveň magazín se články na téma: zdraví, strava, zvířata, DIY nápady, krása a péče o vzhled, úklid a mnoho dalších.

MrOferto Itálie

I lidé v Itálii se mohou těšit na MrOferto. MrOferto v Itálii totiž lidem poskytne možnost prohlížet online letáky, aniž by museli do obchodu pro papírový leták. Díky tomu ušetří přírodu každý, kdo se bude dívat na letáky do kamenných prodejen online. Společně s online letáky na webu naleznete také magazín se zajímavými články.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se