Cena Netflixu a porovnání tarifů

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Věrnostní programy  |  Návody  |  Nakupování 14. 2. 2022

Co je Netflix

Netflix je služba, která svým uživatelům umožňuje sledovat seriály, filmy a dokumenty odkudkoliv a kdekoliv. Ať už se tedy díváte na televizi, počítači, tabletu nebo mobilu. Největší online videopůjčovna je v Česku oficiálně dostupná od ledna 2016. Netflix nabízí v Česku téměř 5000 filmů, seriálů a dokumentů. Jedná se o největší streamovací videoslužbu za předplatné u nás.

Obrázek

Typy předplatného a ceny

Netflix nabízí celkem tři typy předplatného - Basic, Standard a Premium. Jednotlivé Netflix balíčky se liší maximálním rozlišením, kvalitou zvuku a počtem zařízení, na kterých můžete pořady ve stejnou dobu sledovat. Ať už si ale vyberete jakoukoliv z dostupných variant, veškerý obsah je vám vždy k dispozici na televizi, počítači, herní konzoli, mobilu i tabletu.

TarifPopisCena/měsíc
Basic Základní předplatné. Můžete na něm sledovat filmy a seriály maximálně na jedné obrazovce a obsah si můžete stáhnout na jeden telefon či tablet.214,-Kč
Standard Netflix tak můžete sledovat na dvou obrazovkách najednou.331,-Kč
Premium 

Nejvyšší varianta. Netflix si na ní můžete pustit až na čtyřech obrazovkách najednou. Kvalita obrazu je nejvyšší možná - varianta Premium nabízí jak Full HD (1080p), tak Ultra HD (4K).

428,-Kč


Jak zaplatit Netflix

Služba přijímá debetní a kreditní karty VISA, Mastercard a American Express. Volitelně lze použít i PayPal, který zprostředkovává platební kartu, případně na něj lze prostředky dobíjet převodem. Využít také můžete předplacené karty, které se dají koupit v obchodech Billa, Kaufland, Penny, Geco, Expert, drogeriích DM nebo v kamenných prodejnách obchodů JRC. Předplacené karty mají hodnotu 400,-Kč, 1 000,-Kč nebo 4 000,-Kč.

Netflix na 30 dní zdarma

Pokud jste nový uživatel, nabídne vám Netflix 30 dní na vyzkoušení zdarma. Pro využití této nabídky je potřeba se na Netflixu zaregistrovat a vyplnit údaje o platební kartě. Předplatné můžete po uplynutí této doby bez problému zrušit.

Sdílení účtu Netflix

Ve verzi Standard nebo Premium, můžete pořady sledovat na více zařízeních. Velkou výhodou Netflixu je, že do účtu může mít přístup až pět lidí najednou. Díky tomu nemusíte kupovat předplatné každému členovi domácnosti, ale bude vám stačit jeden společný účet. U předplatného Premium je možné dívat se až na čtyřech obrazovkách najednou, což je pro pětičlennou domácnost podle našich zkušeností zcela dostačující.

Obrázek

Související obchody

NETFLIX

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se