Jak ušetřit při nakupování v Benu

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 26. 7. 2022

V lékárně nakupuje téměř každý člověk, a právě s Benu lékárnou můžete mít nákup mnohem výhodnější. Nakupte si léky nebo jiné přípravky za výhodné ceny a ušetřete finance. Díky tomu si můžete ušetřené peníze schovat na jiné věci a udělat si radost například dárkem pro sebe. Společně s Benu lékárnou můžete začít nakupovat výhodně a ušetřit peníze.

Zaregistrujte se na stránkách BENU Lékárny

Pokud byste chtěli pravidelně získávat upozornění na slevy, akce, nové letáky, nové zboží a mnoho dalších informací, můžete se zaregistrovat na stránkách BENU Lékárny. Díky tomu budete mezi prvními, kteří se o novinkách dozví. Tím, že se zaregistrujete do BENU Lékárny získáte mnoho výhod, jako jsou například body za nákupy, které se změní na BENU poukázky nebo BENU kupony. Registrace není nijak složitá. Stačí přejít přes Tipli na stránky BENU Lékárny a kliknout na "Registrace zákazníka". Zde jednoduše vyplňte potřebné údaje a potvrďte vaši e-mailovou adresu tím, že přejdete do e-mailu a kliknete na odkaz, který vám Lékárna BENU zašle. V BENU Lékárně si můžete zakoupit léky na předpis, volně prodejné léky, zdravotnické potřeby, přípravky pro zvířata, kosmetiku a mnoho dalších produktů. 

Založte si BENU PLUS kartu

Při zakládání zákaznického účtu na stránkách BENU Lékárny jste si mohli všimnout kolonky "Chci si založit BENU PLUS kartu". Pokud jste na ni neklikli, a přesto byste si rádi tuto kartu založili. Můžete tak učinit i po registraci. Na stránkách BENU Lékárny přejděte na "Žádost o novou BENU PLUS kartu". Poté na vás čeká několik kolonek, jež je potřeba vyplnit. Jakmile vaši žádost dokončíte, můžete si vaši kartu vyzvednout v jakékoliv lékárně do 30 dnů od vaší registrace. Tuto registraci můžete provést i osobně na jakékoliv pobočce BENU Lékárny. Jakmile obdržíte vaši kartu, lze začít ihned využívat její výhody, kterých není málo. 

Obrázek

Hlídání lékových interakcí 

Toto je jedna ze služeb, kterou vám poskytne BENU Lékárna, když si u nich budete vyzvedávat léky na předpis. Velikou výhodou je to, že léky na předpis si můžete předem zarezervovat online a poté si jen přijít do lékárny, až vám přijde SMS nebo e-mail s výzvou k vyzvednutí. Při použití vaší BENU PLUS karty lékárník uvidí, jaké léky berete pravidelně a může vás upozornit na nevhodnou kombinaci.

Menší doplatky za recept

Další výhodou BENU PLUS karty jsou menší doplatky za léky. Jelikož se ceny léků neustále zvyšují a lidé musí za léky platit více, BENU vám pomáhá ušetřit finance alespoň za medikamenty. Některé léky jsou dokonce úplně bez poplatku. 

Nabídky přímo pro vás

Podle vašich potřeb a nákupů vám bude BENU pravidelně nabízet určité produkty, které by se vám mohli hodit. BENU si navíc pro své zákazníky pravidelně připravuje i individuální nabídky, které vám může zasílat buď formou e-mailu, SMS nebo do poštovní schránky. Je pouze na vás, jaký způsob je pro vás nejpohodlnější. 

Za vaše nákupy získáte body

V případě, že si budete pravidelně nakupovat a také se účastnit preventivních programů nebo určitých projektů, můžete za vaši aktivitu získávat body, jež se poté změní na BENU kupony nebo BENU slevy. 

Výhodné ceny přímo pro vás

Pro všechny zákazníky, kteří si pořídili BENU PLUS kartu si BENU Lékárna pravidelně připravuje seznam produktů, které jim nabídne za výhodnou cenu. Tyto výrobky jsou vždy označené, abyste poznali, které výrobky nakoupíte s BENU PLUS kartou výhodněji.

Poukázky za nasbírané body

Za vámi nasbírané body při nákupech v BENU Lékárně nebo při účasti na projektech a preventivních programech nemusíte získávat pouze poukazy a kupony na určité produkty. Za každou 1 Kč, kterou v BENU Lékárně utratíte, získáte 1 bod. Nasbírané body budou pravidelně proměněny na slevové poukázky. Body jsou přičítány za nákupy v kamenných prodejnách i při nákupu online na BENU e-shopu.

Výhodné konzultace pro držitele BENU PLUS karty

Některé lékárny nabízí zákazníkům konzultace, které jsou s touto kartou ještě výhodnější. Jakmile se budete chtít poradit například o vysokém cholesterolu a jeho správné léčbě, stačí se podívat na seznam BENU Lékáren, v nichž vám poradí, jak léčit tento či jiný zdravotní problém. 

Obrázek

Přihlášení do zákaznického účtu

Na stránkách BENU Lékárny naleznete kolonku "Přihlásit", na kterou můžete kliknout v případě, že se chcete podívat do svého osobního konta u BENU Lékárny. Přihlášení do BENU PLUS proběhne okamžitě po vyplnění vašeho e-mailu či přihlašovacího jména a také hesla. V profilu naleznete počet nasbíraných bodů, možnost nastavení hlídacího psa, historii internetových objednávek, historii nákupů v kamenných prodejnách, vaši kartu a také vaše osobní údaje. 

Související obchody

BENU Lékárna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se