Jak nakupovat dětské velikosti? Tipy, triky, tabulky

Tipy k nákupuDěti  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Určitě to znáte sami. Vaše dětátko roste jako z vody a vy už ani nestíháte běhat do obchodu pro nové oblečení. O věčně prošoupaných kolenou u větších dětí ani nemluvě. Ušetřete svůj čas a začněte nakupovat oblečení přes internet. Je to rychlejší, pohodlnější, a s Tipli to navíc budete mít se slevou.

Nakupování dětského oblečení je opravdovým během na dlouhou trať. U malých dětí, které takřka rostou před očima, musíte oblečení měnit až nevídanou rychlostí. U větších dětí má oblečení prakticky stejnou životnost, a to zejména kvůli jejich aktivitám.

Roztrhané kalhoty, prošoupané boty, ztracené čepice. S tím vším se musíte potýkat. Poté obvykle přichází na řadu klasický kolotoč, kdy přebíháte z jednoho obchodu do druhého, a snažíte se co nejrychleji obnovit šatník vašich dítek. S tím už je ale konec. Teď můžete nakupovat dětské oblečení přes internet a ušetřit spoustu času, starostí i peněz. Hned vám povíme, jak na to.

Nakupujte dětské oděvy s Tipli

S Tipli mohou být vaše internetové nákupy mnohem výhodnější. S cashbackem až 33 % můžete získat zpět poměrně značnou část své útraty. Stačí si ze široké nabídky obchodů vybrat ten svůj oblíbený a přejít do něj přes Tipli. Poté nakupujete jako obvykle.

Kde můžete s Tipli nakupovat pro vaše děti?

  • Proděti.cz - internetový ráj pro vás i vaše děti; najdete zde nejen oblečení a botičky, ale také hračky, pleny nebo třeba dětskou výživu
  • Pidilidi - e-shop s dětským oblečením, obuví a hračkami, který nabízí produkty těch nejoblíbenějších dětských značek
  • Mami tati - obchod s oblečením a výbavou pro ty nejmenší
  • Mimulo - kompletní výbavu pro miminka nabízí i Mimulo.cz
  • Feedo - snad úplně vše, na co si jen vzpomenete, naleznete na stránkách tohoto populárního e-shopu
  • ZOOT - vaše ratolesti můžete stylově obléknout i v ZOOTu
  • AliExpress - na děti myslí i tolik oblíbený AliExpress, tak tam nezapomeňte kouknou
  • Mraky hraček - hračky z tohoto e-shopu si vaše děti jednoduše zamilují
  • Bambule - dětmi tolik milovaná Bambule cashback sice nenabízí, na Tipli však najdete slevové kupony i akční nabídky

Jak vybrat správnou velikost dětského oblečení?

Dětské velikosti oblečení občas dokáží pořádně potrápit. Když jdete s dítětem do obchodu, můžete mu oblečení jednoduše vyzkoušet. Při nákupech přes internet takovou možnost nemáte. Přesto výběr dětské velikosti nemusí být žádná věda.

Existují totiž různé tipy a triky, které vám s tímto nelehkým úkolem pomohou. Velmi dobře vám poslouží třeba naše orientační tabulka dětských velikostí. Naleznete zde všechny dětské velikosti oblečení i s přibližným věkem a velikostí dětí.

Tabulka dětských velikostí oblečení

Tabulka dětských velikostí
Tip - Když si nebudete velikostí jisti, kupte raději tu větší. Do té vaše dítě brzy doroste.

Nezapomeňte na kvalitní obuv

Samostatnou kapitolou jsou poté dětské botičky. U nich musíte dbát nejen na velikost, ale také na kvalitu. Právě u dětí je vhodná obuv tím úplně nejdůležitějším. V době, kdy se jim noha teprve formuje, musí být bota dostatečnou oporou. Boty tedy vybírejte opravdu svědomitě.

U každé značky se může číslování a přepočet na rozměr nohy lehce lišit. Proto si aktuální tabulky velikostí dohledejte přímo u prodejce. U botiček je často psána délka stélky. Jedná se o vnitřní rozměr boty. Nohu změříte jednoduše. Stačí si stoupnout třeba na čtvrtku, označit rozměr nohy a poté jen změřit vzdálenost mezi palcem a patou. Raději vždy nějaký ten milimetr připočtěte, aby botičky netlačily. Orientační velikosti dětských bot můžete opět najít v naší tabulce.

Tabulka velikostí dětské obuvi

Tabulka velikostí dětské obuvi

Související obchody

AliExpress, Proděti.cz, Mraky hraček, ZOOT, Tchibo, Mamitati.cz, Slůně, Mimulo, Feedo, Pidilidi

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se