Fantasy obchod: Ponořte se do bájných světů

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Hračky  |  Hry 10. 11. 2021

Fanoušci nejrůznějších popkultur, spojte se! Fantasy obchod je útočištěm všech fanoušků sci-fi a fantasy světů, kteří se ke své vášni chtějí hlásit. Od Harryho Pottera přes World of Warcraft až po Zaklínače.

Sci-fi a fantasy knihy, filmy a hry berou svět útokem s každou hitovkou. Některé vydrží celá desetiletí, jiné zažehnou jako hvězdy a vyhasnou. Pokud ale sháníte cokoli ze svého oblíbeného universa, ve Fantasy obchodě máte největší šanci to najít.

Co vám nabízí Fantasy obchod?

Sběratelské i akční figurky, společenské hry, stylizované šperky a dokonce i oblečení. Český Fantasy obchod je zaslíbenou zemí všech fanoušků fantasy a sci-fi světů.

Hračky, rekvizity i oblečení

Děláte cosplay, nebo se jen potřebujete stylové obléknout na karneval nebo párty v kostýmech? Pak potřebujete cool rekvizity ke svému outfitu. V nabídce najdete nejrůznější šperky, stylizované módní doplňky a repliky zbraní. Mocná bezová hůlka ze světa Harryho Pottera je jen špička ledovce, najdete tu i zboží k populárním počítačovým hrám nebo sci-fi filmům. Pochopitelně jsou v nabídce i módní doplňky a oblečení na každodenní nošení, abyste svou největší vášeň mohli nosit neustále u sebe. Využijte navíc cashback a ušetřete.

bezová hůlka
hra o trůny

Karetní hry i deskovky

Pokud vám oblečení a rekvizity nestačí a chcete si své oblíbené světy zažít naplno, ponořte se do hraní společenských her. Navíc, deskové hry jsou super trávením volného času pro všechny věkové kategorie – zabaví každého a navíc rozvíjí myšlení. Čím komplexnější hra, tím zajímavější. A když je navíc stylizovaná do vašeho oblíbeného herního, knižního a filmového světa? No tak to je výhra na druhou! A pokud nevíte, jaký dárek koupit přátelům, kteří jsou fandové do fantasy nebo sci-fi, takováhle hra je jednoznačnou trefou do černého.

Nakupujte na Fantasy obchod s cashbackem od Tipli

I ve Fantasy obchodě můžete nakupovat s cashbackem. A navíc můžete každý nákup s cashbackem zkombinovat i s jakoukoli jinou slevou. Protože každá Fantasy obchod sleva se počítá.

Nakoupit na Fantasy obchod se slevou

Nenašli jste, co jste hledali? Poohlédněte se jinde - třeba to, co hledáte, nabízí Metalshop! Navíc zde stoprocentně najdete i nejrůznější geek trička, o jakých se vám ani nesnilo.

Objednejte si ve Fantasy obchodě ještě dnes

Pobočku Fantasy obchodu najdete v Ostravě. Pokud jste tedy z okolí, můžete si svoji zásilku pohodlně vyzvednout. Fantasy obchod Ostrava však funguje pouze jako výdejní místo, nikoli jako kamenná prodejna. Nezkoušejte tedy do obchodu chodit tzv. na blind. Objednejte na jeho webových stránkách Fantasyobchod.cz a nechte si zboží zaslat až domů ke dveřím, nebo si ho vyzvedněte v Ostravě, až vám přijde potvrzovací SMS.

fantasy obchod

Pobočky fantasy obchod Praha ani Fantasy obchod Brno bohužel zatím nenajdete. Pokud to tedy máte do výdejního místa v Ostravě daleko, nechte si zboží poslat až domů ke dveřím. Na výběr máte několik přepravních společností - Českou pošta, DHL, PPL a Zásilkovnu, která má vyzvedávací pobočky po celé republice.

Nakupujte deskové hry s cashbackem!

Nejen v Fantasy obchodě můžete nakupovat deskové hry s cashbackem. Pokud vás lákají nějaké běžné deskovky, nakupte si společenské hry za výhodnou cenu a nechte si díky Tipli připsat cashbackovou odměnu a vrátit si peníze z nákupu zpět na účet.

Související obchody

AliExpress, Metalshop, eBay.com, EMP shop, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se