Dárek k Valentýnu pro ženu: 5 nápadů na nejlepší dárek

Tipy k nákupuValentýn  |  Nakupování  |  Ostatní 14. 2. 2024

Jaký dárek koupit ženě k Valentýnu? Inspirujte se tipy na valentýnské dárky, ze kterých bude druhá polovička přímo nadšená.

Svátek svatého Valentýna (zkráceně Valentýn) se blíží a pokud chcete i vy potěšit svou milou, nezapomeňte nachystat 14. února nějaké to překvapení. Tento rok vychází Valentýn na pondělí, takže se hoďte se do gala a užijte si se svou láskou krásný večer!

Pokud si lámete hlavu, jakým dárkem obdarovat protějšek, nezoufejte. Jsme vaše první pomoc - přinášíme 5 tipů na zamilované dárky pro ženu, které stihnete nakoupit do 14. února.

Dárky k Valentýnu pro ženu

Jakým dárkem k Valentýnu uděláte ženě největší radost? Nejoblíbenějšími dárky jsou květiny, šperky, parfémy nebo spodní prádlo.

1. Valentýnská kytice

Pánové, ani vám snad nemusíme říkat, že ženy květiny milují. Kupte ji v online květinářství pugét červených růží a uvidíte, že vám vaše milovaná rozkvete před očima.

2. Luxusní parfémy pro ženy

Obrázek

Dámské parfémy levně koupíte na Notino.cz. Foto (zleva): CHLOÉ, VERSACE Crystal Noir, YVES SAINT LAURENT Black Opium

Dárkem v podobě parfému nic nezkazíte. Podtrhněte její ženskost vůní, která ji vystihuje. Řiďte se vaším vkusem, ale berte ohled na to, že se vůně musí hlavně líbit vaší přítelkyni.

Obchody, kde koupit dámský parfém:

  • NOTINO - odborník na parfémy a kosmetiku, dříve známý jako Parfums.cz, nabízí širokou nabídku dámských i pánských vůní.
  • ELNINO - V tomto e-shopu najdete širokou škálu nejrůznějších originálních dámských i pánských vůní, toaletních vod a parfémů oblíbených značek, jako jsou Gucci, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Chanel či Armani.
  • Vivantis - obchod se zaměřuje zejména na příjemné parfémy, luxusní hodinky, dekorativní kosmetiku a módní doplňky. Vybrat si můžete z mnoha produktů různých druhů a značek, ale všechny v té nejvyšší kvalitě.

3. Romantický wellness pobyt pro dva

wellness jako dárek k Valentýnu

Wellness pobyty pro dva all inclusive seženete například na slevovém portálu SlevaDne.cz

V období shonu každou ženu potěší, když si bude moci alespoň na malou chvíli odpočinout od starostí. Dopřejte ji péči v podobě masáže, nebo víkendového wellness pobytu.

Obchody, kde koupit wellness pobyt:

  • SlevaDne.cz - ať už chcete se svou drahou polovičkou slavit Valentýna na romantickém wellness pobytu, nebo si užít dovolenou v ČR i zahraničí, SlevaDne.cz vám to zařídí.
  • Allegria - chcete si zkusit něco nového? Toužíte dát svému blízkému dárek k Valentýnu, který nezapadne na dně skříně? Vyzkoušejte zážitky z nabídky firmy Allegria.

4. Jakou koupit knihu pro ženu?

Obrázek

Kniha jako skvělý tip na valentýnský dárek seženete například na Luxor.cz nebo KnihyDobrovsky.cz.

Knihy nejsou dobrým nápadem jen o Vánocích. I na Valentýna mají své kouzlo. Vaše milovaná bude příjemně překvapená, když ji věnujete romantickou knihu. K tomu dovnitř vepište věnování a budete hrdinou večera.

Obchody, kde koupit knihy:

  • Knihy Dobrovský - tady najdete všechny knižní novinky, bestsellery, nebo třeba stolní hry a kancelářské potřeby.
  • Luxor.cz - široký výběr knižních titulů. 

5. Valentýnské spodní prádlo

Astratex spodní prádlo

Proč na svatého Valentýna nepotěšit svou partnerku erotickým prádlem, či sexy hračkou? Užitek z toho budete mít oba dva.

Obchody, kde koupit dámské erotické prádlo:

  • BonPrix - e-shop s dámskou i pánskou módou, který svým sortimentem uspokojí i nejnáročnější zákazníky.
  • Astratex - prodejce spodního prádla ASTRATEX nabízí široký výběr spodního prádla pro vaší přítelkyni.
  • Moje-pradlo.cz - Kalhotky, podprsenky, erotické prádlo i prádlo svatební na vás čeká na Moje-pradlo.cz.

Související obchody

Astratex.cz, Bonprix, Mall.cz, Notino, Empikfoto

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se