Chcete si užít nevšední zážitek? Vyrazte na Majáles!

Tipy k nákupuZážitky 10. 11. 2021

Majáles je tu pro ty, kteří mají rádi přírodu a zároveň také hudbu. Pokud z nějakého důvodu nestíháte Majáles Praha, rozhodně nevadí. Je tu pro vás Majáles Brno, nebo třeba Majáles Hradec Králové.

Majáles je květnová akce pořádaná jako den oslavy studenstva. Pochod je zakončen obvykle na rozlehlejší louce, kde je doprovázen výběrem těch nejlepších českých hudebníků. Ať už tedy máte rádi hudbu, nebo si chcete jen protáhnout tělo, neváhejte a přidejte se.

Staňte se součástí průvodu

Jedním z pravidel je, že do průvodu může každý. A tím myslíme i šmouly, čarodějnice, skřítky a jiné bytosti. Doveďte svůj kostým k dokonalosti. Vyzkoušejte líčidla z Fann, které vydrží i teplé květnové počasí. Proměňte se tak v královnu a konkurujte dokonce studentce vyhlášené princeznou Majálesu.

Základem je správný kostým

Sparkys paruka

Chcete skutečně zapadnout? Chcete mít masku, kterou bude každý obdivovat? Přestože kostým není povinností, je přece skvělé se vybláznit. Proměňte se na jeden den v piráta nebo dobrou vílu. Díky parukám od Sparkys budete hvězdou průvodu. Nebo chcete být zlá čarodějnice? Poradíme vám, jak na kostým.

Dejte pozor na počasí

Nikdy nezapomínejte na pokrývku hlavy. Průvod je dlouhý a ze teplého počasí je pro vás velmi důležité se vhodně obléci. Doplňte svůj majálesový vzhled třeba stylovým kloboukem od Gamiss a proměňte výstřednost v módu. Tato originální pokrývka hlavy vám zaručí bezpečí před úpalem a zároveň může posloužit klidně jako součást vaší masky.

Gamiss klobouk

Pozor na vhodnou obuv

Baleríny Baťa

Myslete na pohodlí svých nohou! Kvalitní a pohodlné boty do průvodu vybírejte na eObuv.cz A pokud chcete být princeznou se vším všudy, pak je pro vás Baťa vhodnou volbou. Obchod nabízí stylové, přesto pohodlné boty, ve kterých jistě zazáříte.

Stoprocentní požitek z koncertu?

Těšíte se na večerní část akce? Velká spousta koncertů začíná však již za pozdního odpoledne, kdy slunce stále ještě naplno praží. Nepodceňte květnové počasí. Máte už nakoupeny opalovací krémy? Podívejte se na ně v lékárně Dr. Max. Hudbu si jistě užijete víc, když budete mít své zdraví pod kontrolou.

Kdy se máte na Majáles vydat?

Nevíte, kdy a na jaký Majáles vyrazit? My vám poradíme!

  • Majáles Hradec Králové - 20. dubna 2018
  • Majáles Praha - 28. dubna 2018
  • Majáles Brno - 5. května 2018
  • Majáles Pardubice - 11. a 12. května 2018
  • Majáles Ostrava - 18. května 2018

Související obchody

Baťa, Mraky hraček, FAnn, Imago.cz, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se