Black Friday a další akce na Notino

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Ve slevách se nakupuje nejlépe! Jaké pravidelné akce pro vás připravuje nejoblíbenější česká parfumerie Notino a proč byste je měli sledovat?

Výprodeje jsou skvělá věc. Ne každý ale má čas kontrolovat, kdy se jaké náhle objeví. A nezamrzí vás, když náhodou prošvihnete velké slevy ve svém oblíbeném obchodě? Proto pro vás Notino kromě nárazových překvapení chystá i pravidelné akce. Jaké to jsou?

Black Friday: Kompletní seznam slev ročníku 2018

Chcete vědět, ve kterých dalších obchodech v rámci Black Friday ušetříte? Máme pro vás kompletní seznam všech obchodů, které nabízí slevy! Mrkněte na Black Friday 2018.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »

Týdenní akce na parfémy Notino

Ideální Notino akce pro ty, kteří rádi šmejdí po internetových obchodech a nakoupí, když se ve slevě objeví něco zajímavého. Notino každý týden vybírá oblíbené dámské i pánské parfémy, které v daném týdnu seženete až o 75 % levněji. A najdete zde i oblíbené dárkové sady Notino, kterými můžete udělat radost svým blízkým.

Všechny tyto parfémy jsou pochopitelně naskladněné a připravené k okamžité expedici – proto k vám domů dorazí už druhý den. Můžete si je ale pochopitelně vyzvednou i na Notino pobočkách v Praze, Brně a Ostravě.

Aktuálně zlevněné parfémy najdete na Notino v záložce „Akce“.

Zlatý hřeb roku: Black Friday na Notino

Zpravidla poslední velký výprodej před vánočními svátky k nám přišel z USA. Název Černý pátek odkazuje k obrovskému poklesu cen během světové krize v roce 1929. Tradičně Black Friday v USA a Kanadě připadá na první den po Díkuvzdání.

Black Friday 2017 seznam obchodů a další informace o nákupní události roku!

Notino Black Friday pochopitelně slaví také a během tohoto výprodejového svátku, který tradičně připadá na konec listopadu, můžete na e-shopu i v kamenných prodejnách ušetřit z původní ceny až 70 %. Raději si ale pospěšte – ty nejoblíbenější parfémy zmizí rychle.

Black Friday a další akce na Notino

Ve slevě i mimo Notino akce? Ale jistě!

Pravidelné akce nejsou vaše jediná šance na nákup zlevněné kosmetiky a parfémů. Sledujte náš výpis slevových kupónů Notino - nikdy totiž nevíte, jaké překvapení si pro vás na Tipli připravíme. Notino sleva na vás čeká nejen v kompletním výpisu Tipli kupónů a slev v levém dolním rohu našich stránek, ale i přímo v profilu obchodu Notino.

Tipli slevy uvidíte přímo v nabídce obchodu, ale slevové kupóny fungují exkluzivně - napište jejich kód do příslušného okénka v košíku. Sleva se vám od nákupu odečte dodatečně. V kompletním výpisu slev a kupónů kromě Notina najdete i slevové nabídky z jiných obchodů.

Omrknout slevy a kupóny

Související obchody

Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se