Black Friday 2020 - Slevy až 90 % a peníze zpět

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 7. 9. 2022

Nenechte si ujít ty nejlevnější nákupy tohoto roku. Black Friday 2020 je za rohem a s ním také slevy až 90 %. Zkombinujte Black Friday slevy s cashbackem od Tipli a nechte si vrátit peníze za nákup.

Nejrušnější nákupní den roku už se opět přiblížil. Black Friday 2020 připadá na 27. listopad. Tradičně je tato nákupní horečka spojená se slevami v kamenných prodejnách, vyrazit ale během pandemie do obchoďáku by byla vrcholná nezodpovědnost (nehledě na fakt, že většina jich je zavřená). O nákupy ale nepřijdete – slevy budou online. A to znamená především jedno: Využít fantastické slevy a navíc dostat za nákupy peníze zpět! Zjistili jsme, které Black Friday obchody mají ty nejlepší nabídky.

Co je Black Friday?

Černý pátek, neboli anglicky Black Friday, je od roku 2005 synonymem neodolatelných slev a nákupního šílenství. Jedná se o komerční „svátek“, který do Evropy přišel z Ameriky a koná se vždy 1. pátek po Dni díkůvzdání, letos tedy 27. listopadu. Především eshopy se ale tohoto data nedrží a slevy rozšířily i na další dny, někdy dokonce celé týdny před Černým pátkem samotným. Ani letos tomu nebude jinak. MEGA slevy navíc dělají z Black Friday 2020 super příležitost, kdy včas koupit vánoční dárky. Letos s až 90% slevou. Pokud by vás zajímalo, jak probíhaly i další ročníky této akce, můžete se podívat do článku o Black Friday, kde naleznete veškeré informace a také seznam obchodů, které se zapojí do Black Friday v současném roce. 

Ušetřete na Černý pátek ještě víc

Využijte cashback od Tipli a nechte si vrátit peníze za nákup zpět! Možnost spojit slevy na Černý pátek s cashbackem umožňuje celá řada obchodů. Bylo by škoda tuhle jedinečnou příležitost nevyužít.

Black Friday obchody a eshopy

Lidé během Černého pátku slevy očekávají, a tak jsou nuceni jít s cenami dolů prakticky všechny obchody. Výjimkou nejsou ani velké eshopy jako Notino, Sconto nábytek nebo Bibloo. Podívejte se na obchody, u nichž Black Friday slevy stojí opravdu za to.

Black Friday 2020 slevy a obchody

Black Friday oblečení, obuv a péče o tělo

Kdy jindy už se rozmazlovat, než v den, kdy jsou ceny na minimu?

Black Friday BonPrix

Jedním z nejoblíbenějších zásilkových obchodů s módou je v Česku BonPrix. Black Friday si tento obchod rozhodně nenechá utéct a nabídne fantastické slevové akce. Když k nim navíc přidáte cashback ve výši 4,5 %, zjistíte, že levněji se už snad nakoupit nedá.

Black Friday eObuv.cz

Boty pro všechny lidi a příležitosti a k tomu za fantastické ceny. Na eObuv.cz jste dostali slevu 30 % na nezlevněné zboží už loni a Black Friday 2020 zřejmě nebude jiný. Když se do obchodu prokliknete z Tipli, získáte k tomu cashback až 4 %.

Black Friday About You

Černý pátek 2020 znamená na About You slevy sahající až k 70 %. Kdybyste náhodou Black Friday nestihli (což vám nepřejeme), zpraví vám nálady About You slevové kupony. A také doprava zdarma. K tomu všemu jsme pro vás přichystali cashback dosahující 7,5 %.

Black Friday Vivantis

Mezi prodejci, kteří Během Black Friday 2020 nabídnou slevy doslova brutální, bude i obchod se vším „od kabelky po parfém“ Vivantis. Najdete zde totiž z boží zlevněné i o absurdních 90 %. A protože méně je více, můžete ušetřit ještě více s 5,5% cashbackem od Tipli.

Black Friday Pilulka.cz

Pilulka.cz není jenom lékárna, seženete zde také kosmetiku a možná nečekaně také domácí elektro jako kartáčky, fény, epilátory apod. Posilte své zdraví, my posílíme vaši peněženku cashbackem 5 % na celý nákup.

Black Friday 2020 slevy a obchody

Black Friday Apple a další elektronika

Elektronika jako mobilní telefony nebo výrobky firmy Apple patří mezi nejoblíbenější produkty, které lidi během slev Black Friday nakupují. Jestli i vy máte zálusk na slevy na elektroniku, nepropásněte akce v těchto obchodech:

Black Friday Smarty.cz

Kdo miluje Apple, musí milovat i Smarty.cz. Smarty nabídlo loni slevy 80 %, takže podobnou nabídku můžeme čekat také tento rok. Přidejte se i vy mezi zákazníky, kteří nakupují na Smarty, my přidáme cashback 2,5 %.

Black Friday AliExpress

Podzim je na AliExpress ve znamení slev. Během Black Friday dosáhnou až 70 %. Už dva týdny před tím, se ale bude konat AliExpress Day 2020, který je obrovskými slevami doslova proslulý. Cashback o velikosti 10 % je dostupný během obou nákupních svátků.

Black Friday Alza.cz

Alza.cz je proslulá akcemi typu Black Friday probíhajícími několikrát za rok. Během toho pravého Černého pátku ale budou slevy jistě ještě větší. Na Tipli navíc najdete ještě Alza slevové kupony, se kterými ušetříte i bez Black Friday 2020.

Black Friday Mall.cz

Nenechte si ujít mimořádné slevy až 80 % a přidejte se k zákazníkům a zákaznicím, kteří ušetří nákup na Mall.cz. Nebo si vyberte nějaký Mall.cz slevový kupon a objednejte si zboží, na které se během Černého pátku nedostane.

Black Friday Knihy Dobrovský

Loni trvaly Black Friday slevy v eshopu Knihy Dobrovský jen jeden den. Doporučujeme proto vybrat si zboží předem, abyste nebyli ve stresu, že slevovou akci propásnete. Uklidnit vás ale může, že náš cashback 10 % tak brzo nezmizí.

Které další obchody se zapojí do Black Friday 2020?

Je jich tolik, že vypisovat je sem, by nemělo smysl. Ale nebojte, máme pro vás seznam všech slev, o kterých víme. Tak na nic nečekejte a začněte vybírat. Black Friday se kvapem blíží a s ním i nejlepší ceny roku!

Slevy v obchodech »

Související obchody

AliExpress, Smarty, Pilulka.cz, Eobuv.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se