Benu lékárna: Buďte zdraví a fit!

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika 10. 11. 2021

Kde levně nakoupit léky a vitamíny? Sháníte speciální dermokosmetiku? Ptáte se, jak podpořit imunitu před nadcházejícím podzimem? Pomůže Benu lékárna! Odborníci na zdraví ochotně poradí s jakýmkoliv problémem a to jak osobně, tak online!

Zajímá vás, co by se do podzimní lékárničky mohlo hodit? Používáte speciální dermokosmetiku a chcete být v rukou odborníka? Poraďte se v lékárnách Benu. Ochotně a rádi pomůžou s každým požadavkem.

Zdraví máme jen jedno - Benu lékárna pomáhá

Oblíbená Benu lékárna má rozsáhlou síť prodejen po celé České republice. Vyberte si z více než 217 kamenných prodejen, nakupujte léky v pobočkách Benu lékárna Brno nebo Praha a zjistěte, jaké slevy pro zákazníky můžete získat.

Nakupujte levně s Tipli casbackem!

Máte rádi výhodné nákupy? Každá ušetřená koruna vám dělá radost? Pak neváhejte a využijte Tipli cashback právě teď!

Zaregistrujte se, nakupujte s Tipli a ušetřete až 7,5 % z ceny nákupu v Benu! Část peněz z nákupu získáte zpátky formou cashbacku.

Více o cashbacku

Jaké výhody má Benu eshop?

Nakupovat přes Benu eshop má své výhody. Levnější produkty, široký sortiment zboží, výhodné slevy, a také levnější nákup díky cashbacku.

Zboží je přepravováno v klimatizovaných vozech, takže máte jistotu, že lék nebo kosmetický přípravek bude transportován při vhodné teplotě. Vyzvedněte si svou objednávku kdekoliv! Většina kamenných lékáren Benu je také výdejním místem pro Benu eshop. Nakupujte v Benu eshopu, získejte kupón benu doprava zdarma a ušetřete s Tipli až 7,5 % díky Tipli cashbacku!

Benu leták a slevové akce pro věrné zákazníky

Sledujte slevové akce a čtěte Benu leták. Zapojte se do věrnostního programu a získávejte body za každý nákup, které později využijete jako slevy na produkty. S unikátní lékovou kartou budete mít jistotu hlídání interakcí jednotlivých léků, které nakoupíte.

Nepromeškejte už žádné Benu slevy a pohlídejte si akce, které Benu nabízí!

Poradenství na pobočkách Benu

Potřebujete odbornou radu? Nevíte, jestli je lék vhodný pro vaše potřeby? Lékárníci ochotně poradí v každé kamenné prodejně. Můžete také využít službu online poradna Benu.cz, kde zodpoví vaše dotazy od pondělí do neděle v čase od 9 do 17 hodin.

TIP: Lékárny Dr. Max odstartovaly dermoprogram zaměřený na diagnostiku pleti, poradenství a odborný výběr dermoproduktů pro péči o pokožku. Nechte si doporučit přesně tu kosmetiku, která vaší pokožce vyhovuje!

benu lékárna

Podpořte své zdraví a krásu s Benu!

Správná výživa je klíčem k udržení zdravého těla i ducha. Vyvážená strava bohatá na vitamíny a další živiny je klíčová při udržování funkcí organismu, imunity i psychického stavu.

Benu nabízí take dermokosmetiku, která respektuje přirozenou fyziologii pokožky. Podpořte své zdraví díky online cvičení a správným doplňkům stravy. Vaše tělo vám bude vděčné!

bioderma sprchový gel

Bioderma Atoderm Gel douche je jemný sprchový gel pro velmi suchou pokožku.

  • Cena: 299 Kč
  • Cena s Tipli: 277 Kč
forfemina slim

Forfemina Slim přípravek na odvodnění proti otokům a celulitidě.

  • Cena: 287 Kč
  • Cena s Tipli: 265 Kč
walmark marťánci

Walmark Marťánci zářící gummies pro každodenní podporu imunity.

  • Cena: 205 Kč
  • Cena s Tipli: 190 Kč

Nakupujte léky levně s Tipli

Připravte se na chřipkovou sezónu, nakupujte doplňky stravy nebo kvalitní dermokosmetiku v lékárnách a ušetřete s Tipli.

  • Dr. Max - Vše pro zdraví najdete v nejrozšířenější síti lékáren v České republice.
  • Pilulka - Nechte si léky doručit do jedné hodiny od objednání v Praze!
  • Lékárna.cz - Ulehčete svému tělu a doplňte potřebné vitamíny s obchodem Lékárna.cz.

Související obchody

Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr.Max,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se