Balíme na ROMANTICKOU dovolenou

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Jaro volá po romantickém výletu s partnerem – ať už do krásného evropského města, nebo někam na horskou chatu. Co byste rozhodně neměli zapomenout přibalit?

Peněženka, pas, kosmetika, náhradní boty, však to znáte. Balení na dovolenou si všichni umíme představit. Ale co byste neměli zapomenout do kufru přibalit, když jedete se svým protějškem na romantickou dovolenou?

Dámy, nastrojte se

Ať už se vydáte na romantickou noční procházku městem, stavíte se někde na příjemnou večeři nebo si uděláte romantiku ve dvou na hotelovém pokoji – určitě si do kufru přibalte něco, v čem se před svou láskou můžete předvést.

Balíme na romantickou dovolenou 1 Koupit na ZOOT

Pánové, hoďte se do gala

A to samé platí i pro pány. Na světe neexistuje muž, kterému by neslušelo dobře padnoucí sako. Váš protějšek snahu jistě náležitě ocení.

Balíme na romantickou dovolenou 2 Koupit na ZOOT

Hezké spodní prádlo

Pro svou lásku jistě chcete vypadat neodolatelně i v intimních chvilkách. Myslete na symboliku barev, na jakou vsadíte? Záhadnou černou, nebo nevinnou bílou?

Balíme na romantickou dovolenou 3 Koupit na Astratex

Plavky

Pokud se chystáte někam na wellness nebo k moři, nezapomeňte na pěkné plavky. Přeci chcete, aby vám to slušelo i ve vířivce. Víte, jaké plavky nejvíce zalichotí vaší postavě?

Jarní speciál: PLAVKY 5 Koupit na Lascana

Láhev dobrého vína

Zvlášť pokud jedete někam mimo civilizaci, nezapomeňte i na něco dobrého k pití, abyste si udělali hezký večer při svíčkách. Dobré víno navodí příjemnou atmosféru. A ve dvou vždy chutná nejlépe.

Balíme na romantickou dovolenou 4 Koupit na VínoVýhodně

Vyberte si pořádný kufr

Tolik věcí, ale kam s tím vším? Nezapomeňte si před dovolenou pořídit pořádný bytelný kufr. Znáte například váhové limity příručního zavazadla do letadla? Žádné strachy, poradíme vám, jak vybrat správná zavazadla!

Související obchody

Astratex.cz, ZOOT, VinoVyhodne.cz, Lascana

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se