Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou

Tipy k nákupuDovolená a cestování 29. 4. 2022

Chcete utéct od všech svých problémů? Sbalte do batohu to nejdůležitější, nasedněte na první vlak a nechte se odvézt za dobrodružstvím! Tentokrát balíme na dobrodružnou dovolenou.

Občas je báječné nechat celý svět za sebou – vypnout počítač, dojet někam, kam ani internet v mobilu nedosáhne, a jen si užívat zpěvu ptáků, svěžího větru a vůně přírody. Co byste si s sebou rozhodně měli vzít?

Lékárnička

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 1

Znáte to, může se stát cokoli – někde se odřete o kámen, poštípe vás hmyz nebo se říznete při očišťování hub na smaženici. Mějte u sebe pro všechny případy kompaktní lékárničku a žádná bolístka vás nedostane!

Koupit lékárničku na Lékárna.cz

Outdoorové vybavení

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 2

K dobrodružství sice patří spánek pod širákem, ale co když bude pršet? Sbalte si s sebou lehký stan a teplý spacák, kdyby náhodou teploty klesly na 5°C. Vsaďte i na pohodlnou karimatku, ať se ráno neprobudíte celí rozlámaní.

Koupit vybavení na 4camping

Příručky pro přežití

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 4

Chcete si zkusit, co všechno zvládnete, a vystavit se trochu drsnějším podmínkám? Přečtěte si, jak na to! Dejte ale pozor, abyste se nepřecenili – cokoli budete zkoušet, myslete hlavně na své zdraví.

Vybrat na Knihy Dobrovský

Fotoaparát

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 2

Jakmile se dostanete do prostředí překrásné přírody, určitě si budete chtít udělat památku – a kvalitnímu fotoaparátu se žádný foťák v mobilu nevyrovná. Nevíte, jak vybrat správný fotoaparát? Nechte si poradit od profesionála! Vyzkoušejte kurz fotografování a naučte se, jak pořídit krásnou fotku.

Koupit foťák na Digital24

Termoprádlo

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 3

I když je přes den krásně teplo a září slunce, v noci se může nepříjemně ochladit. Myslete na vhodné termoprádlo, abyste se někde nenachladili. To poslední, co chcete, je posunout odjezd domů kvůli nachlazení.

Koupit na inSPORTline

Cestovní doplňky

Balíme na DOBRODRUŽNOU dovolenou 5

Nezaberou mnoho místa a jistě pro ně najdete využití. Když se vám nepodaří zapálit oheň, jistě uvítáte kompaktní plynový vařič. A pokud dojdete na místo, kde roste jeden hříbek vedle druhého, kapesní nůž na jejich očištění se vám jistě bude hodit.

Navštívit Cestovatelský obchod

Související obchody

4camping.cz, inSPORTline, Lékárna.cz, Cestovatelský obchod, Knihy Dobrovský, Digital24.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se