6 kroků pro úspěšný nákup s Tipli

Tipy k nákupuCashback 10. 11. 2021

Možná ho ještě dost dobře neznáte, možná o něm slyšíte poprvé, možná po něm pokukujete už delší dobu, ale stále nevíte, v čem spočívají výhody nákupu s Tipli. Ať je to jakkoli, tento článek prozradí, že získat peníze zpět je velmi snadné a rychlé.

Tipli je cashback portál, který pro své uživatele hledá na internetu ty nejzajímavější nákupní nabídky, poskytuje inspirace k šetření a především vrací peníze z nákupu zpět! Nechte se odměnit za to, co děláte běžně. Jak je to možné?

Jakmile se stanete členem nákupního klubu Tipli a provedete transakci v partnerském obchodě, získá portál od eshopu peníze za přivedeného zákazníka. Většina této odměny poputuje na účet vám. Na transakci tak zbohatnou všechny tři strany.

cashback

Zajímá vás, jak ušetřit až 33 % z nákupu? V následujících šesti krocích se dozvíte vše potřebné.

1. Registrace

Prvním důležitým krokem celého procesu je registrace na Tipli.cz, která je zcela zdarma. Zabere vám maximálně několik minut a na jejím základě vám později bude portál moci vyplatit zaslouženou odměnu.

Jak se zaregistrovat?

Registrovat se na Tipli lze třemi jednoduchými způsoby:

  1. Vyplněním uživatelských údajů
  2. Pomocí aplikace Facebook
  3. Pomocí aplikace Google
Zaregistrujte se na Tipli »

2. Výběr obchodu

S cashbackem lze šetřit téměř na všem. Ať už sháníte nový nábytek, elektroniku, oblečení či hračky pro děti, na Tipli si vyberete. Portál spolupracuje s více než 750 obchody. Pokud hledáte konkrétní eshop, stačí využít vyhledávací políčko ve vrchní části obrazovky. Doporučujeme ale také srovnat nabídky více společností. K tomu poslouží jednotlivé kategorie obchodů, ve kterých najdete konkrétní firmy s cashbackem v procentech.

cashback

3. Informace o obchodu

Jakmile se přes ikonu prokliknete do detailu eshopu, zjistíte o něm vše, co potřebujete vědět - výši cashbacku, jeho nabídku, adresu větších poboček a důvod, proč nakupovat právě zde. Před nákupem také nezapomeňte zkontrolovat specifické podmínky obchodu - můžete se třeba setkat s tím, že výše cashbacku je různá podle typu zboží.

4. „Oranžové tlačítko“

Nyní přichází důležitá věc – přechod na stránky samotné společnosti přes oranžové tlačítko „Nakoupit“. Díky tomuto prokliku jsme schopni zaznamenat váš nákup a vrátit vám z něj peníze. Pro cashback je tedy nezbytné, abyste do obchodu před nákupem přešli tímto způsobem.

cashback

5. Objednání zboží

Zboží objednáte tak, jak jste zvyklí. Nákup se ničím neliší. Zvolený způsob platby a doručení zboží cashback nijak neovlivní. Je ovšem dobré provést celou akci do dvaceti minut po přesměrování, aby nedošlo k problémům s propojením stránek. Pokud si tedy nejste jisti, které zboží hledáte, nejprve vybírejte a až později se do obchodu proklikněte s Tipli.

Jak se počítá cashback odměna?

Odměna z nákupu se počítá vždy z ceny bez DPH. Ukažme si to na konkrétním snadném příkladu:

Kupujete bundu za 1 000 Kč. Cashback je 10 % a vy tedy očekáváte, že dostanete 100 Kč zpět. Reálně je ovšem třeba nejprve z ceny 1 000 Kč odečíst 21 % DPH (pokud není zákonem stanovená jiná výše DPH). Po odečtení DPH nám zůstane částka 826,45 Kč. Z této částky získáte 10 % zpět na váš uživatelský účet Tipli.

Za bundu v hodnotě 1 000 Kč tak reálně ušetříte při 10% cashbacku 82 Kč.

Nakoupit s cashbackem »

POZOR! Vždy si před nákupem přečtěte podmínky obchodu. V některých eshopech lze cashback uplatnit pouze na určitý typ zboží nebo s danými pravidly nákupu

6. Vyplacení odměny

Odměnu z nákupu vám na Tipli účet připíšeme do 48 hodin. Aktuální stav vždy najdete ve svém profilu v sekci „Odměny a výhody“. Jakmile obchodník potvrdí nákup, stačí jedno kliknutí a peníze vám vyplatíme na váš bankovní účet.

Potvrzení odměny může trvat delší dobu, například kvůli možnosti bezplatného vrácení zboží do 14 dnů.

Ve kterých obchodech ušetříte nejvíce?

Na závěr přinášíme přehled obchodů, ve kterých se díky vysokému cashbacku skutečně vyplatí nakupovat:

  • About You - nový internetový obchod s cashbackem až 12,5 %.
  • SCONTO Nábytek - vybavení do bytu za skvělé ceny až o 5 % levněji.
  • eObuv - boty se slevou až 3 %.
  • Sportisimo - vše pro sport s cashbackem až 3 %.
  • AliExpress - až 10% cashback na zboží z Číny.
  • Astratex - nejen spodní prádlo s cashbackem až 7,5 %.
  • Dr. Max - udržujte své zdraví s cashbackem až 5 %.
  • BIBLOO - až 5 % zpět z nákupu značkového oblečení.
  • NOTINO - kosmetika až o 5 % levněji.
Zobrazit další obchody »

Související obchody

Tescoma, Pilulka.cz, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se