Zbožomat - nakupujte zboží za výhodné ceny

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Chcete nakoupit zboží za tu nejvýhodnější cenu? V tom případě vyzkoušejte Zbožomat - originální slevový portál se zbožím z nejrůznějších kategorií. Nechte Zbožomat hlídat aktuální slevy za vás! Slevy téměř na cokoliv až 90 %, denně nové nabídky a 540 výdejních míst v ČR, to je Zbožomat!

Na procházení letáků nemáte čas, ale přesto byste chtěli nakupovat zboží levně? Zavítejte na Zbožomat, který hlídá aktuální trendy a slevy za vás! Mějte však na paměti, že všechny výhodné slevové nabídky a akce jsou časově omezené.

Co Zbožomat nabízí?

Pokud sháníte dárky, novou bundu, obojek pro psího kamaráda nebo organizujete oslavu narozenin, na Zbožomat seženete vše, co potřebujete. Mimo zboží z nejrůznějších kategorií jako Móda, Zábava, Sport, Zdraví a Domácnost zde naleznete produkty, které nikde jinde nekoupíte. V sekci Designovky na vás čeká zboží, které vás díky své originalitě potěší či rozesměje.

Nakupujte na Zbožomat výhodně s cashbackem

Pokud chcete nakupovat výhodně a ušetřit co nejvíce peněz, nakupujte na Zbožomat přes Tipli! Využijte cashback až 4 % z nákupu zpět a vytěžte tak ze svého nákupu maximum! Nezapomeňte se podívat na dalších více než 450 eshopů, u kterých nabízíme cashback až 33 %!

Nakoupit na Zbožomat s cashbackem

Zbožomat šaty

Pokud si chcete pořídit nové šaty, na Zbožomat si určitě vyberete! Kromě toho, že hezky vypadají, vás potěší svou cenou. Za ušetřené peníze si pak můžete koupit třeba náramek pandora, který skvěle doplní nové Zbožomat šaty.

Zbožomat šaty

Dámské minišaty s tříčtvrtečními rukávy. 399 Kč.

Zbožomat šaty

Šaty s volánky na rukávech. 699 Kč.

Zbožomat šaty

Zavinovací plážové šaty. 329 Kč.

TIP: Pokud chcete nakupovat maximálně výhodně, nezapomeňte využívat cashback až 4 % z nákupu zpět a Zbožomat slevy, které jsme pro vás v Tipli připravili!

Zbožomat plavky

Léto se sice pomalu chýlí ke konci, dámy však ví, že na nové plavky není nikdy pozdě! Koukněte na Zbožomat plavky, které vás potěší nejen svou cenou, ale i originalitou. Jaké plavky za super cenu aktuálně Zbožomat.cz nabízí?

Zbožomat plavky

Push up plavková podprsenka se šněrováním. 299 Kč.

Zbožomat plavky

Dámské plavky tankiny Sailor. 499 Kč.

Zbožomat šaty

Dámské jednodílné plavky s květy. 399 Kč.

TIP: Rádi nakupujete ve slevách a výprodejích? Nenechte si ujít Shopping fever! Do akce je zapojeno více než 2 400 obchodů - čeká na vás nákupní maraton!

Zbožomat recenze

V lidech slevové portály často vzbuzují nedůvěru, ale nakupování na Zbožomat.cz se opravdu nemusíte bát! Čekat můžete spolehlivý nákup - na veškeré zboží obdržíte samozřejmě 24 měsíční záruku. Objednávky si můžete vyzvednout na čtyřech místech – v Brně, Ostravě, Hradci Králové a Plzni, nebo si zboží můžete nechat zaslat až domů. Zbožomat obržel certifikáty Spolehlivá Firma 2016 a Česká kvalita od Asociace pro elektronickou komunikaci, takže spolehlivý nákup zaručen!

TIP: Víte, co je největší nákupní týden v roce? Přeci nákupy na Ona Dnes! A co vás čeká? Slevy až 70 % a mnoho slevových kuponů! Ušetřete maximum s Tipli cashbackem.

Nakupujte levně na Zbožomat

Zbožomat je jeden z největších slevových portálů, který pro vás hlídá tu nejlepší možnou cenu. Naleznete zde zboží z nejrůznějších kategorií, takže na své si tu přijde opravdu každý. Jen si dejte pozor na to, že každá nabídka je časově omezená. Na Tipli jsme pro vás připravili až 4% cashback na celý váš nákup. Nakupujte výhodně!

Nakoupit na Zbožomat s cashbackem
Zbožomat

Nakupujte levně s cashbackem!

Zbožomat není jediným eshopem, na kterém můžete nakupovat levně! Tipli spolupracuje s více než 450 obchody, u kterých poskytuje cashback až 33 % z nákupu zpět! Vytěžte ze svého nákupu maximum a kombinujte cashback se slevami, které jsme pro vás v Tipli připravili! Kde můžete výhodně a levně nakoupit?

  • Mall.cz - v tomto eshopu seženete vše od nábytku, oblečení, přes chovatelské potřeby až po kvalitní fotoaparáty. Nyní s cashbackem až 5,6 % !
  • Aliexpress - všichni známe levné nákupy na "Alíku". Nakupujte ještě levněji díky cashbacku až 10 % !
  • Kasa.cz - proč chodit do nákupního centra, když můžete nakupovat na Kasa.cz? Nakupujte výhodně s cashbackem až 5,6 % !
Nakupovat s cashbackem

Související obchody

AliExpress, Zbožomat.cz, Kasa.cz, Mall.cz, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se