Woodmint - Crop topy a street oblečení

Tipy k nákupuMóda  |  Obuv 10. 11. 2021

Woodmint je obchod plný nejmodernějšího oblečení, ve kterém budete vypadat stylově a navíc se cítit pohodlně. Poskytuje nejen širokou nabídku street oblečení, moderní crop topy, kšiltovky, mikiny a tepláky, ale také šaty, sukně a plavky.

V obchodě naleznete moderní street oblečení oblečení nejrůznějších značek. Woodmint spojuje velikány jako třeba Adidas, Converse, Sixth June a další a je jistě důkazem toho, že na první pohled volné, ležérní oblečení se může stát moderním outfitem, ve kterém můžete vyrazit prakticky kamkoli. Nejen proto si z široké nabídky určitě vyberou jak muži, tak také ženy.

Chcete, aby se vaše nohy cítily pohodlně jako nikdy předtím? Podívejte se na Converse boty, které obchod nabízí. A pokud vám nevyhovují tenisky, nevadí. Máme pro každého něco.

Sportovní obuv

Jednou z výhod obchodu je široká nabídka značek a stylů. Upřednostňujete spíše sportovnější typ? V tom případě boty Adidas jsou pro vás jsou tou správnou volbou.

Boty Adidas
crop topy

Moderní crop topy

Chcete se při cvičení opravdu pohodlně? S moderními crop topy se můžete spolehnout na stoprocentní požitek z hubnutí. V nabídce jsou vzory a barvy všeho druhu. Vybrat si může skutečně každý!

OUTFIT TÝDNE? WOODMINT VÁM PORADÍ

Jednou z jedinečností tohoto obchodu nabízejícího crop topy a street oblečení jsou jeho sekce. První jsou Dealy dne, kde vám Woodmint představí každý den nové oblečení za sníženou cenu. Druhou ojedinělou sekcí je Inspiprace, ve které si prohlédnete outfity jednotlivého týdne. Prostudování těchto sekcí vám zaručí, že budete vždy v módě a půjdete s dobou.

TIP:Víte, že můžete využít také Black Friday v Česku? Nechte se zlákat výhodnými nabídkami a nakupujte s maximální slevou.

Chcete se oblékat podle nejnovějších trendů?

Pokud nevíte, co je právě v nejnovější módě, ale chcete se přiučit a vyrazit do města ve stylovém oblečení, pak je Woodmint přesně obchodem pro vás. Prohlédněte si jeho sekce Dealy dne a Inspirace.

Chci se oblékat podle trendů

Pohodlně a moderně

tepláky

Že ve svém šatníku ještě nemáte žádné tepláky? To jistě bude třeba napravit! K modernímu životu zkrátka pohodlí patří a tak neváhejte využít nabídky. Uvidíte, že tohle street oblečení je tím, co pro své pohodlí potřebujete.

Plavky Woodmint

Hledáte ty správné sportovní plavky? Woodmint vám poskytne nabídku těch nejlpších kousků pro dámy i pány. A navíc za skvělou cenu. A když už vyrazíte k bazénu, myslete na ochranu hlavy. Podívejte se na Woodmint kšiltovky. Nepodceníte své zdraví a ještě budete moderní!

sportovní plavky

Shoďte mikinu, vyberte si plavky

Díky širokému sortimentu oblečení opravdu nebude problém si vybrat. Co říkáte na moderní Woodmint mikiny? Rozhodně je velký výběr pro dámy i pány.

Woodmint.cz

Originální, nejen street oblečení, můžete nakoupit také v obchodě Wayfarer, na který nedá spousta lidí dopustit.

Nezaujaly vás mikiny? Nevadí!

Přichází léto a s ním plavková sezóna. Nemáte ještě vybráno? Pak neváhejte a hledejte na Woodmint.cz také crop topy a další oblečení.

Podívat se na další oblečení

Chcete se cítit opravdu pohodlně? Mrkněte na další tipy na sportovní oblečení.

Související obchody

Astratex.cz, Footshop, ZOOT, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se