Vyhovující krmivo pro zdravého psa

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Zvířata  |  Komerční sdělení  |  Ostatní 17. 3. 2022

Vyvážená výživa je pro duševní pohodu a zdraví vašeho psa velmi důležitá. Méně kvalitní krmivo může vést k mnoha problémům, jako je nedostatek vitaminů nebo intolerance. Proto byste měli při nákupu krmiva pro psy vždy dbát na kvalitu a dát přednost výrobkům s přírodními složkami.

Krmivo pro psy Bellfor

Takovým výrobcem, u kterého se můžete spolehnout na to, že výrobky splňují veškeré požadavky na vyhovující výživu pro psy, je například Bellfor. Tento rodinný podnik funguje v oboru výživy pro psy už přes 30 let a po celou dobu klade maximální důraz na kvalitu svých výrobků. Ty dodávají psům optimálně všechny důležité živiny.

Krmivo pro psy Bellfor

Proč je krmivo pro psy Bellfor dobrou volbou

Tým Bellfor úzce spolupracuje při vývoji nových výrobků s veterinárními lékaři a odborníky na výživu. Díky tomu si mohou být chovatelé psů jisti, že se sortiment značky Bellfor skládá výhradně z výrobků, které splňují vysoké požadavky na vyhovující zvířecí stravu.

Bellfor u svého krmiva zásadně odmítá používat umělé přísady a pšenici. Místo toho sází na obzvláště vysoký podíl masa, který optimálně odpovídá přirozeným potřebám psů, to jak u suchého, tak i u mokrého krmiva.

Doplňky stravy a svačinky pro psy

Firma Bellfor se už dávno nesoustředí jen na běžné krmivo pro psy. Chovatelé psů,, najdou v sortimentu firmy i mnoho kvalitních psích svačinek a speciálních doplňků stravy, kterými se dá zabránit například problémům s ledvinami nebo potížím s kůží.

I tyto výrobky vás přesvědčí o kvalitě svým vyváženým přírodním složením z, stejně tak naprostou absencí umělých přísad a jiných nevhodných složek.

Tip: Kvalitní krmivo a doplňky stravy nabízí také e-shop Krmeni.cz, kde jsou připraveny také Krmeni.cz slevy na spoustu vybraných produktů. 

Krmivo pro psy Bellfor

Inovativní výrobky pro psy s alergiemi

Když se trochu porozhlédnete v sortimentu Bellfor, dřív nebo později určitě narazíte na vyloženě neobvyklou ingredienci. Bellfor je totiž jeden z prvních výrobců, kteří u části svých výrobků vsadili na hmyzí protein jako na alternativu k masu.

Hmyzí protein je získáván obzvláště udržitelným způsobem a je mimořádně dobře stravitelný. Je navíc hypoalergenní, takže se výborně hodí pro krmení psů s alergiemi na krmivo a intolerancí, jejichž počet stále stoupá.

Stále jde přitom o plnohodnotnou výživu. I když váš čtyřnohý přítel takovými potížemi netrpí, není rozhodně žádný důvod, proč tento inovativní zdroj proteinů nezkusit.

Bellfor, pro psy jen to nejlepší

Krmivo pro psy s pochybnými obsaženými složkami je bohužel časté. O to lepší proto je, že existují firmy jako Bellfor, které jsou pozitivními protipříklady. Produkty tohoto výrobce dělají rozhodně přesvědčivý dojem a mohou určitě nadchnout každého majitele psa, kterému jde o kvalitu.

Pokud si chcete udělat sami obrázek o našich výrobcích, najdete přehled našeho sortimentu v online obchodě naší firmy, stejně tak informace o vyhovující výživě pro psy od Bellfor.

Krmivo pro psy Bellfor

Související obchody

Zoohit, Super zoo, Krmeni.cz, pet center, Všepropejska.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se