Vychutnejte si kávu zdarma díky členství v Costa Coffee Clubu

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 8. 2. 2022

Řadíte se mezi milovníky kávy, kteří si bez svého oblíbeného nápoje neumí představit den a jeho konzumace patří k vašim pravidelným rituálům? Pak pro vás spojení Costa Coffee jistě není neznámým pojmem. Aby také ne, jelikož historie vzniku světoznámé sítě kaváren sahá až do roku 1971. Tehdy bratři Sergio a Bruno Costovi v Londýně připravili první šálek kávy Costa a o pár let později si otevřeli svou první kavárnu. Nedaleko od tohoto místa dodnes funguje pražírna Costa Coffee, která stále vyrábí jedinečnou kávovou směs Mocha Italia, na níž bratři tak dlouho pracovali a kterou dovedli k dokonalosti. Je až neuvěřitelné, že donedávna se jednalo o výhradní pražírnu pro všechny kavárny této značky.

Pokud i vám zachutnala nabídka kavárny Costa Coffee, jistě oceníte, že na své každodenní kávě můžete ušetřit. Kromě možnosti její přípravy doma prostřednictvím vlastního kávovaru to ale jde i jinak. Jak na to? Využijte Costa Coffee věrnostního programu a staňte se členem Costa Coffee Clubu.

Obrázek

V čem spočívají výhody Costa Coffe Clubu

Stanete-li se členem Clubu, obdržíte věrnostní kartu, na niž budete sbírat takzvané Coffee koruny. Při každém nákupu získáte 10 % z jeho hodnoty (bez DPH). Uvedená částka se vám na kartu přičte v podobě bodů neboli Coffee korun, přičemž 1 bod odpovídá 1 Kč. Svůj karetní zůstatek pak jednoduše můžete využít při následujících nákupech, a užít si tak libovolný nápoj zdarma.

Tím to však samozřejmě nekončí. Se členstvím v Costa Coffe Clubu na vás čekají i další akční slevy, výhody a speciální nabídky, které jsou v kavárnách členům věrnostního klubu poskytovány. Těšit se můžete také na ochutnávky zdarma, pozvánky na nejrůznější akce a pravidelné informace o dění ve vaší oblíbené kavárně.

Jak se stát členem klubu

Chcete-li se stát členem věrnostního klubu, musí vám být více než 18 let. Prvním krokem k získání členství je požádat obsluhu v některé z poboček Costa Coffee o věrnostní kartu. Následně se musíte zaregistrovat na stránkách klubu na webu Costa Coffee, kde si vytvoříte uživatelský účet, a to do 30 dnů od obdržení karty. Nezapomeňte na to, že při registraci bude třeba vyplnit její číslo. Na účtu budete mít po přihlášení možnost sledovat stav svého Costa konta, takže si kdykoli můžete zkontrolovat, kolik Coffee korun máte k dispozici. Věrnostní kartu mějte raději vždy po ruce. Abyste totiž mohli využívat všech benefitů, které ze členství plynou, je nutné kartu vždy před uhrazením nákupu v kavárně předložit nebo prodejci sdělit její číslo.

Obrázek

Kam vyrazit za kávou Costa Coffee zdarma

A kde všude si můžete výhod Costa Coffee Clubu užívat? Po celé České republice lze navštívit 59 Costa Coffee poboček, z toho jich více než 40 najdete v Praze. Nebydlíte v hlavním městě? Nemusíte zoufat. Další z kaváren jsou provozovány také v Brně, Ostravě, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Pardubicích, Plzni, Teplicích a Ústí nad Labem. Většina poboček má otevřeno každý den, ačkoli otevírací doba Costa Coffee kaváren se v jednotlivých případech liší. Pokud chcete zjistit, v jakých časech lze navštívit vaši nejbližší provozovnu, není nic jednoduššího než si tuto informaci vyhledat na webových stránkách. Tam najdete i nabídku všech nápojů, které si v kavárnách můžete objednat. Pokud vás však zajímá ceník Costa Coffee produktů, budete se muset do kavárny osobně vypravit, jelikož na webu ceny konkrétních nápojů bohužel nedohledáte. 

Zpříjemněte si cestování díky Costa Express kávovaru

Jste právě na cestách? Dlouhý přejezd bývá často náročný, takže není nad povzbuzení ve formě horkého kávového nápoje. Příznivce kvalitních produktů Costa Coffee zcela jistě potěší možnost si je zakoupit na vybraných čerpacích stanicích Shell. Vyzkoušejte samoobslužný Costa Express kávovar, který vám připraví stejně kvalitní kávu, jakou si vychutnáváte od profesionálních baristů v kavárnách Costa Coffee. Cesta vám ve společnosti espressa, cappuccina, caffé latte, americana nebo horké čokolády uteče bezpochyby rychleji. 

Související obchody

Costa Coffee

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se