Užijte si nové filmy v Cinema City Ostrava!

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Některé filmy stojí za to vidět v kině. S tou spoustou speciálních efektů a působivé hudby se totiž zážitku z kina jen tak nějaká televize nebo počítač nevyrovnají. Sledujte novinky, sbírejte body a bavte se v Cinema City Ostrava!

Malá kina jsou dnes sice úplně všude, ale pokud si chcete užít pořádný celovečerní trhák z produkce Hollywoodu, stojí za to si připlatit nějakou tu korunu a vyrazit do pořádného multikina!

Naštěstí, síť multikin Cinema City má pobočky ve všech větších městech. Multiplex najdete v Praze (dokonce osm poboček), Brně (dvě pobočky), Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Pardubicích a v Ostravě!

TIP: Aby neměli zavřeno ;-) Než vyrazíte do kina, přesvědčte se, že hrají - zkontrolujte, jaká je Cinema City otevírací doba.

Jak se do Cinema City Ostrava dostanete?

Pobočka Cinema City Ostrava se nachází v obchodním a zábavném centru Nová Karolina. Je momentálně nejnovějším kinem tohoto řetězce v České republice. Je umístěné blízko vlakového nádraží Ostrava střed a Ústředního autobusového nádraží. Pro návštěvníky kina platí zároveň tři hodiny parkování zdarma v podzemním parkovišti nákupního centra (pouze při potvrzení parkovací karty na pokladně kina).

Cinema City Ostrava mapa

Než však vyrazíte do kina, zkontrolujte, jestli nemůžete na koupi lístků pár kaček ušetřit. Na Tipli pro vás máme Cinema City slevové kupony, které můžete v tomto ostravském kině využít.

V kině si můžete vybrat ze standardní nabídky 2D a 3D filmů s titulky i s dabingem. Chystáte se na premiéru filmu, na který už čekáte několik měsíců, a chcete mít zajištěná ta nejlepší místa? Kupovat vstupenky můžete nejen na pokladně kin, ale i s dostatečným předstihem na webových stránkách cinemacity.cz, kde si zároveň i vyberete, kde chcete sedět. Sedíte raději úplně vzadu, nebo dole u plátna?

Cinema City Ostrava popcorn

U kina najdete příjemnou kavárnu s nabídkou sladkých dezertů, abyste si mohli užít čekání na film i následnou debatu s kamarády po jeho konci. K dispozici je i kino bar naplněný nejen slanými dobrotami. Pokud si neumíte představit film bez hrsti plné popcornu a velké Coca Coly, jste na správném místě. A k vybraným filmům si můžete koupit dokonce i menu s hračkou nebo figurkou ;-) Hračky ke svému menu získáte především během uvedení dětský snímků a letních blockbusterů. Mezi velké taháky potom patří i Marvel filmy.

Jste velkými fanoušky filmografie a každá návštěva kina je pro vás téměř rituálem? Užijte si promítání, zvlášť na premiérách, s přáteli ještě víc a převlečte se oblíbené za filmové postavy. Nebo se aspoň vystylujte do barev filmu. Poradíme vám, kde levně koupit třeba Marvel oblečení.

TIP: Neplaťte víc, než musíte, a zajděte do kina na akci Levné pondělky v Cinema City. Každé pondělí získáte automaticky slevu na lístky - 2D filmy za 149 Kč a 3D filmy za 174 Kč (bez brýlí, s brýlemi za 189 Kč).

Užívejte si zážitky s cashbackem

Na kino vás neužije a raději vyzkoušíte něco nového? Tandemový seskok, projížďku ve sporťáku nebo příjemné pivní lázně? Vyzkoušejte nové zážitky s Tipli – v řadě obchodů se zážitky totiž za koupi nabízíme i cashback – peníze zpět na vás účet.

Související obchody

AliExpress, Metalshop, Shot Dead In The Head, EMP shop, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se