15.02.2018

Spodní prádlo Astratex - tabulky velikostí [Kompletní seznam]

Bojíte se koupit si podprsenku online, aby vám správně sedla a neškrtila? Už nemusíte! Přinášíme vám Astratex tabulku velikostí podprsenek i plavek. Díky téhle tabulce vám podprsenky Astratex či Astratex plavky padnou skvěle.

Český e-shop Astratex.cz je na e-shopové scéně už od roku 2000. Astratex nabízí velký výběr kvalitního spodního prádla pro dospělé i děti.

Tipy, jak správně změřit míry

Pokládáte si otázku, jak se správně změřit? Pro podprsenky, kalhotky i plavky jsou nejdůležitější čtyři rozměry: Obvod hrudníku pod prsy, přes prsa, obvod pasu a obvod boků. Měřte krejčovským metrem ve vodorovné poloze.

  • Jak měřit obvod pod prsy: Obvod měřte skutečně těsně pod prsy. Metr by měl být natažený, ale neměl by škrtit.
  • Jak měřit obvod přes prsa: Zde měřte v nejširší části hrudníku. U žen to nejčastěji to bývá přes bradavky, u mužů v podpaží.
  • Jak měřit obvod pasu: Pas je nejužší místo trupu. Často bývá kousek nad pupíkem.
  • Jak měřit obvod boků: Boky se měří v jejich nejširší části.

Změřené části si někam zapište a pak už si stačí vybrat spodní prádlo podle tabulek. Vyzkoušet můžete také jednu z Astratex prodejen, kde si spordní prádlo můžete vyzkoušet na vlastní kůži (doslova).

Tabulka velikostí podprsenek Astratex

Nic není horšího, než když koupená podprsenka nesedí, je nepohodlná, nebo škrtí. S tabulkami si ale své Astratex podprsenky vyberete přesně na míru a už nebudete chtít žádné jiné. Takže jakou velikost podprsenky máte?

tabulka velikostí podprsenek

Podprsenky Astratex vám díky tabulce velikostí skvěle padnou.

Dámské plavky Astratex - tabulka velikostí

Chystáte se na dovolenou, přemýšlíte, v kterých plavkách budete oslňovat na koupáku, nebo potřebujete padnoucí plavky na každodenní návštěvu plaveckého bazénu? Správnou volbou jsou plavky Astratex. Podívejte se na tabulku velikostí a pořiďte si ty, které se vám nejvíce líbí ve správné velikosti.

tabulka velikostí dámských plavek

S tabulkou velikostí dámských plavek si raz dva vyberete ty správné.

Pánské plavky Astratex - tabulka velikostí

I pánové chtějí na pláži, či u bazénu zazářit v nových plavkách. Nesprávná velikost plavek může znepříjemnit chvilky v bazénu, takže se mrkněte na naši tabulku velikostí pánských plavek.

tabulka velikostí pánských plavek

Padnoucí pánské plavky seženete na Astratex.cz

Dětské plavky Astratex - tabulka velikostí

Malí skřítci ocení, když je nové dětské plavky nebudou škrtit a užijí si plno zábavy na tobogánu, nebo na školním plavání. Velikost plavek jim vyberte podle této tabulky.

tabulka velikostí dětských plavek

Pro malé skřítky hledejte dětské plavky z Astratex.cz

★Získejte slevu 200 Kč na první nákup na Astratex

Každý den hledáme nejnovější slevy a kupony na českém internetu. Dnes jsme pro vás našli slevu 200 Kč na první nákup na ASTRATEX.cz

Sleva 200 Kč na Astratex.cz