Shell ClubSmart: Kdy se vyplatí a jaké získáte výhody?

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje  |  Věrnostní programy  |  Nakupování 22. 9. 2021

Je pro vás cestování autem každodenní záležitostí? Tankujte palivo na čerpacích stanicích Shell a získejte navíc báječné odměny, procentní slevy i asistenční služby kdykoliv je potřeba. S věrnostním programem Shell ClubSmart si totiž odnesete vždy něco navíc. Čtěte dál a zjistěte, jaké výhody na vás čekají.

Opravdu se dá ušetřit na čerpacích stanicích Shell? ANO! A to až 90 % z nákupu díky Shell ClubSmart. Sbírejte body za každé tankování paliva, mytí auta i nákup v prodejně a vybírejte odměny přesně pro vás. Začít lze zcela snadno. Jak na to?

Shell ClubSmart: Vždy něco navíc

Pokud chcete využívat všechny výhody Shell ClubSmart, vyžádejte si na kterékoliv čerpací stanici Shell věrnostní kartu a vytvořte si online účet na shellsmart.com. Už za registraci získáváte navíc 50 bonusových bodů. Kartu pak stačí předložit na pokladně při každém tankování paliva, nákupu v prodejně nebo při mytí auta.

Shell ClubSmart

Sbírat body je snadné

Staňte se věrným zákazníkem čerpací stanice Shell a odneste si vždy něco navíc. S kartou Shell ClubSmart sbíráte za každý nákup body, které následně vyměníte za slevu na vybrané produkty nebo procentní slevu na celý nákup. Za co a kolik bodů získáte?

1) Věrnostní body za palivo

Při nákupu paliva na čerpací stanici Shell platí jednoduché pravidlo - čím více tankujete, tím více bodů získáte. Nezapomeňte jen při každém nákupu předložit svou věrnostní kartu Shell ClubSmart. Kolik bodů můžete získat za 1 litr paliva?

 
Běžný počet bodů
Počet bodů v neděli
 Shell FuelSave Natural 95, Shell FuelSave Diesel
Běžný počet bodů1
Počet bodů v neděli1
 Shell V-Power 95, Shell V-Power Diesel
Běžný počet bodů2
Počet bodů v neděli4
 Shell V-Power Racing 100
Běžný počet bodů3
Počet bodů v neděli6

Body můžete navíc o víkendu sbírat s dvojnásobnou rychlostí! Tankujte v neděli a za každý litr paliva Shell V-Power dostanete dvojnásobek bodů oproti jiným dnům.

2) Sbírejte body za nákupy na prodejně

Body sbíráte také za nákup produktů na prodejnách Shell. Za každých utracených 25 Kč získáte 1 bod. V případě nákupu občerstvení Deli by Shell získáte za každých 25 Kč hned 2 body. A při nákupu oleje z řady Shell Helix získáte další body navíc.

3) Body za mytí vozu

Uržujte svého miláčka na čtyřech kolech čistého a dopřejte mu skvělou péči s prémiovou mycí linkou Shell. Vy navíc získáte body na svou věrnostní kartu. Vybírat můžete z několika programů, za které dostanete také příslušný počet bodů.

Expres
Standard
Perfektní umytí
Perfektní lesk
Expres50 bodů
Standard70 bodů
Perfektní umytí150 bodů
Perfektní lesk200 bodů

TIP: Nakupujte vybrané produkty a sbírejte body ještě rychleji! Promoční nabídky na čerpacích stanicích Shell vám zajistí až 250 bodů navíc.

Co dělat při ztrátě karty Shell ClubSmart?

Pokud jste ztratili svou věrnostní kartu, někdo vám ji zcizil nebo se jinak poničila, kontaktujte Zákaznické centrum Shell ClubSmart. Operátoři linky kartu zablokují a vystaví vám novou, která bude doručena do 30 dní na vaši adresu.

Novou kartu Shell ClubSmart si případně můžete vyzvednout také na kterékoliv čerpací stanici Shell. Po přihlášení do online účtu Shell ClubSmart si jednoduše v nastavení nahradíte ztracenou kartu kartou novou. V případě, že ještě nemáte online účet, kontaktujte Zákaznické centrum. Veškeré body a údaje vám budou převedeny na novou kartu.

TIP: Mrkněte na další věrnostní programy obchodů a ušetřete také při nákupu oblečení, kosmetiky nebo elektra.

Odměny ClubSmart Shell

Vaše karta Shell ClubSmart vám umožňuje získat za nasbírané body řadu báječných výhod a odměn. Vybrané produkty si můžete vyzvednout okamžitě na jedné z čerpacích stanic Shell. Jiné odměny vám budou doručeny na vaši adresu. Tady máte výběr těch nejzajímavějších z nich.

Odměna
Počet nasbíraných bodů
OdměnaKompaktní multifunkční vysavač WD 2
Počet nasbíraných bodů17 990
OdměnaFiskars nůžky
Počet nasbíraných bodů2 490
OdměnaSada na kreslení
Počet nasbíraných bodů1 290
OdměnaRychleschnoucí ručník NEMO
Počet nasbíraných bodů690
OdměnaCosta velký nápoj
Počet nasbíraných bodů359

TIP: Na skvělé odměny se můžete těšit také u partnerů Shell. Za body získáte například Mall.cz voucher, poukázku na nákup v Bille nebo dokonce jízdu ve Ferrari. Zjistěte více na shellsmart.com.

Čím více tankujete, tím méně platíte!

Kromě odměn v podobě produktů můžete své body vyměnit také za procentní slevu na celý nákup přímo na prodejnách Shell. Je jen na vás kolik bodů uplatníte při placení. Přepočet bodů se řídí základním pravidlem 10 bodů = sleva 1 Kč. Například tedy za každých 100 bodů vám bude odečteno 10 Kč z celkové útraty. Díky svým nasbíraným věrnostním bodům tak můžete získat slevu až 90 % z celkové ceny vašeho nákupu.

Shell: Váš partner na cestách

Na cestách se může stát cokoliv. S věrnostním programem Shell ClubSmart ale vždy dostanete pomocnou ruku. Všichni registrovaní členové, kteří uskuteční měsíčně minimálně jednu transakci s Shell ClubSmart kartou, totiž mohou využívat asistenční služby Allianz Assistance. Pokud se tedy dostanete do situace, kdy budete potřebovat pomoci, stačí zavolat na telefonní číslo +420 283 002 930, sdělit číslo své Shell ClubSmart karty a pomoc je na cestě.

S Shell ClubSmart pomáháte dětem

Nadační fond Kapka naděje byl založen za účelem pomoci dětem s poruchou krvetvorby a dětem s nádorovým onemocněním. Díky Shell ClubSmart se můžete snadno zapojit i vy, a to darováním svých ClubSmart bodů. Stačí, když na svém online účtu odešlete počet bodů, které chcete věnovat, nebo požádáte o jejich odečtení obsluhu čerpací stanice Shell.

Shell ClubSmart

Společnost Shell Czech Republic a.s. následně odešle na konto Nadačního fondu 1 Kč za každý vámi darovaný Shell ClubSmart bod. A každá koruna se počítá.

Aplikace Shell: Odměny na dosah ruky

Plastové kartičky už jsou dávno pasé. Peněženka přeci není nafukovací. Stáhněte si aplikaci Shell do svého mobilního telefonu a využívejte výhody Shell ClubSmart moderně a pohodlně. S aplikací snadno zjistíte stav svých bodů a věrnostní kartu budete mít neustále u sebe. Navíc získáte speciální věrnostní nabídky a bonusové body. Hodit se určitě bude také vyhledáváč čerpacích stanic Shell.

TIP: Aplikace je ke stažení v App Store i na Google Play.

Proč využávat Shell ClubSmart?

  • Báječné odměny za věrnostní body
  • Sleva až 90 % na celý nákup
  • Asistenční služba Allianz Assistance
  • Pomoc dětem (nadační fond Kapka naděje)

Související obchody

pneushop.cz, Pneumatiky.cz, nejlevnejsiPNEU.cz, Nejvýhodnějšípneu.cz, DobrePneu.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se