Primark eshop: Tipy, jak nakoupit na Primarku online

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Máte rádi nejnovější módu za nízké částky? Chcete nakupovat v Primarku z pohodlí domova? Obchod bohužel tuto vychytávku nenabízí, přesto má své internetové stránky, které vám výběr zboží značně usnadní. Prozradíme, jak Primark eshop funguje a kde seženete oblečení za skvělé ceny.

Obchod Primark byl založen v roce 1969 v Irsku. Je známý především tím, že v něm naleznete nejnovější módu za ty nejpříznivější ceny.

Proto není divu, že například v období Vánoc se Primark stává poměrně přeplněným místem. Ačkoli v České republice zatím své pobočky nemá, existuje spousta možností, jak vycestovat levně za těmi zahraničními. Mrkněte se, jak si snadno vynahradit prozatím chybějící pobočku Primark Praha.

TIP: Výlet do Primarku vás rozhodně přijde levněji, pokud využijete Tipli slevové portály.

Internetový katalog Primark

Špatnou zprávou je, že Primark eshop zatím neexistuje a v dohledné době ho obchod ani nechystá. V současné době tedy není možné si zboží objednat online. Primark však má online katalog, který je přehledný, nápomocný a skrývá spoustu vychytávek. V něm najdete veškerý sortiment obchodu Primark včetně nejočekávanějších novinek a limitovaných edicí. Vždy tak předem víte, zda se vám výlet za nákupy vyplatí.

Primark

Online v Primarku bohužel nenakoupíte, zboží si však vždy můžete na internetu předem prohlédnout.

Sestavte si Primark wishlist!

Přidejte si své vysněné kousky do wishlistu. Primark online katalog nabízí vychytávku, díky které si sestavíte svůj outfit snů. Podívejte se, jak k sobě jednotlivé kousky ladí a mějte předem jasno, které oblečení je pro vás to pravé!

Nejbližšími pobočkami obchodu jsou například Primark Drážďany nebo Primark Vídeň. Pokud se tedy chcete vydat za levnými nákupy, vyplatí se z hlediska dostupnosti tyto prodejny. Pokud vás láká třeba Velká Británie, spojte nákupy také s cestováním po památkách. Jeden z největších Primarků najdete právě v jejím hlavním městě Londýn.

Kam ještě za levnými nákupy?

Pokud na cestování moc nejste, nezoufejte. Nemusíte jezdit zrovna do Primarku. Máme pro vás tipy na obchody, kde seženete velmi podobné zboží. A to navíc z pohodlí domova!

A protože cashback portál Tipli ví, že každá koruna se hodí, dostanete v partnerských obchodech vždy určité procento z nákupu zpět! Stačí se zcela zdarma zaregistrovat a začít šetřit.

1. ASOS

Obchod ASOS nabízí především módu pro mladé. Na eshopu si vyberete z nepřeberného množství oblečení a za nízkou cenu si ho necháte zaslat na vaši adresu. Díky Tipli cashbacku ušetříte až 6 %.

Tuto bundu najdete na eshopu v kategorii Bomber jacket men. Využijete ji během chladných podzimních večerů i v zimě. Díky lehkému materiálu se totiž snadno schová pod teplejší kabát. Praktická kapsička na zip poslouží například na doklady nebo peněženku.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena775 Kč
Cena s cashbackem728 Kč
Primark eshop - ASOS mikina

2. BonPrix

Pokud potřebujete nový zimní kabát, nemusíte kvůli němu až do Primarku. Prolistujte nejnovější BonPrix katalog a omrkněte zimní kolekci.

Například tento moderní kabát získáte se slevou až 5,3 %. Kabát má praktický stojáček a dvě přední kapsy. Zapíná se na knoflíky. Koupíte ho ve velikosti 34 - 48. Pokud se rozhodnete stát stálým zákazníkem eshopu BonPrix, máte navíc možnost získat slevy na další nákup.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 299 Kč
Cena s cashbackem1 256 Kč
Primark eshop - BonPrix kabát

3. ZOOT

Levné oblečení a doplňky seženete i na eshopu ZOOT. A s Tipli dokonce o procento levněji. Vybírejte z kvalitních výrobků a neutrácejte víc, než je třeba.

Originální prošívanou bundu Noisy May koupíte ve velikosti XS - XL. Černá barva ladí ke všemu a díky podšívce vám zima rozhodně nebude! Materiál je měkký, hřejivý a pohodlný. Bunda se zapíná na patentky.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 749 Kč
Cena s cashbackem1 731 Kč
Primark eshop - ZOOT bunda

TIP: Pohlídejte si všechny akční letáky s oblečením a vybírejte módu za skutečně nejvýhodnější ceny!

Nakupujte oblečení se slevou až 10 %

Pokud chcete sehnat oblečení online, poradíme, v jakých obchodech ušetříte nejvíc. Stačí se zaregistrovat na Tipli, prokliknout do partnerského obchodu - za každý nákup pak získáte část peněz z ceny zpět na účet ve formě cashbacku!

  • About You - ušetřete v novém eshopu až 10 % z původní ceny.
  • Astratex - kvalitní a moderní oblečení s cashbackem 7,5 %.
  • BIBLOO - oblečení a módní doplňky s cashbackem 3 %.

Související obchody

Astratex.cz, ZOOT, ASOS, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se