Odběrná místa a prodejny Mall.cz [Kompletní seznam]

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Mall.cz je oblíbeným internetovým obchodem, ze kterého si můžete nechat zboží doručit přímo k vám domů. To však ne každému vyhovuje. Naštěstí je k dispozici i kvalitní síť odběrných míst a prodejen, kde si svou objednávku z Mall můžete sami vyzvednout. Kde všude Mall prodejny najdete?

Někomu vyhovuje doručení zboží až do domu, jiný si zase pro vybraný produkt rád dojde na prodejnu. Mall naštěstí umožňuje obojí.

Osobní převzetí u Mall má navíc hned několik výhod – ušetříte na poplatku za dopravu, zboží budete mít velmi rychle u sebe a kdyby s ním snad bylo něco v nepořádku, můžete okamžitě zahájit reklamační řízení. Jak taková Mall reklamace vypadá? Napsali jsme o tom podrobný článek.

1. Prodejny Mall.cz

Mall má po celém republice 18 vlastních prodejen. K dispozici je Mall Brno (2), Praha (5), České Budějovice, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Liberec, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Ústí nad Labem a Zlín.

Mall.cz – prodejny a odběrná místa

Mall.cz nabízí osobní odběr v 18 prodejnách a desítkách výdejních míst společnosti Uloženka.

Zboží si sem můžete nechat zaslat a jakmile bude připraveno k vyzvednutí, přijde vám informační SMS. Není-li u zboží uvedeno jinak, zboží si nemůžete na prodejně zakoupit bez předchozího objednání. Můžete zde platit jak v hotovosti, tak platebními kartami Visa a MasterCard.

Jakmile vám přijde zpráva, zboží tu na vás bude čekat po dobu 5 dní. Poté budě opět uvolněno do prodeje.

Zajímá vás, kde najdete pobočky Mall.cz? Přečtěte si náš článek, ve kterém naleznete jejich podrobný seznam.

Mall – poplatky za osobní odběr na prodejně

  • objednávky nad 1 000 Kč (u zboží malých rozměrů) - Zdarma
  • objednávky nad 5 000 Kč (u zboží větších rozměrů) - Zdarma
  • ostatní osobní odběr - 29 Kč

2. Odběrná místa Mall.cz

Pokud nemáte žádnou z prodejen poblíž, vsaďte na odběrná místa Mall.cz. Mall spolupracuje s Uloženkou, která má po celé republice téměř 400 výdejních míst.

Mall – poplatky za osobní odběr na Uložence

  • objednávky nad 1 000 Kč (u zboží malých rozměrů) - Zdarma
  • objednávky nad 5 000 Kč (u zboží větších rozměrů) - Zdarma
  • ostatní osobní odběr - 54 Kč

Možnost vyzvednout si zboží osobně si vyberte ve 4. kroku košíku v záložce „Doprava a platba“. Hned poté se vám otevře roletkový seznam, z něhož si jen vyberete, kde si balík chcete vyzvednout. Rovnou uvidíte i výši poplatku a datum předpokládaného dodání.

S Tipli ušetříte na každém nákupu u Mall.cz

Na každém nákupu u Mall.cz teď můžete ušetřit, a to nejen na dopravě. Stačí se jen do obchodu prokliknout přes Tipli. Jedině tak můžete využít příjemný cashback nebo slevové kupóny.

Nakupovat na Mall výhodněji

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se