Nový PEPCO leták? Pojďte si ho prohlédnout

Tipy k nákupuMóda  |  Hračky  |  Děti  |  Rodiče a děti  |  Letáková hlídka 10. 11. 2021

Hledáte místo, kde nakoupíte produkty pro celou rodinu a domácnost za nejnižší ceny? Právě jste ho našli a jmenuje se PEPCO. Prodejny PEPCO nabízí ve svých letácích hlavně levné dětské oblečení a zboží pro útulnější domov. Chcete vědět, jaký sortiment najdete v aktuálním PEPCO letáku?

Objevte skvělé ceny v PEPCO letáku. V Česku se tento obchod dynamicky rozvíjí již několik let. Stal se nejoblíbenějším prodejcem dětského oblečení a významným dodavatelem dekorativního zboží do domácnosti. Díky akčním nabídkám v letácích PEPCO nikdy nepřijdete o ty nejlepší produkty za nejnižší ceny.

Podzimní PEPCO leták - připravte se na zimu se stylem a za pár korun

PEPCO rozesílá letáky pravidelně 2x měsíčně do schránek všude, kde má prodejny. V letáku, který vychází jednou za 14 dní v pátek, objevíte akční ceny oblečení, příslušenství do domácnosti, dekorací a věcí pro děti. Nechodí vám domů PEPCO leták? Rádi byste byli o novinkách informováni? S námi nebudete pozadu! Na Tipli.cz najdete všechny platné letáky PEPCO na jednom místě!

TIP: Na Tipli.cz najdete všechny nejnovější aktuální akční letáky na jednom místě. Nevybrali jste si v PEPCU? Prohlédněte si letáky dalších obchodů.

Prodejny PEPCO

PEPCO je jednou z nejvíce uznávaných značek mezi klienty a odborníky na trhu. Důkazem jsou kromě milionů nakupujících v PEPCO prodejnách také různá ocenění a oborová vyznamenání, udělená za kvalitu, popularitu nebo důvěru.

Kolekce se v prodejnách PEPCO mění dvakrát ročně. Nejvíce novinek v PEPCO najdete současně s uvedením nových kolekcí (leden – březen kolekce jaro/léto a červenec – srpen kolekce podzim/zima) a během zvláštních nákupů (například Vánoce, Velikonoce nebo svátek sv. Valentýna). O všech akčních nabídkách samozřejmě prodejna informuje díky PEPCO letáku. Vždy se snaží zabezpečit pravidelné dodávky nových produktů na všechny prodejny.

prodejny PEPCO

TIP: Vybíráte dárky pro děti? Udělejte jim radost novými hračkami, které PEPCO nabízí za pár korun.

PEPCO otevírací doba

Většina PEPCO prodejen je otevřena denně od 8:00 do 19:00, vybrané prodejny pak od 9:00 do 20:00. Otevírací dobu prodejny, kterou máte nejblíže, můžete najít také pomocí webových stránek PEPCO.cz.

TIP: Chcete udělat svým dětem radost, ale nevyznáte se ve velikostech oblečení? Pomůže praktická tabulka dětských velikostí. V PEPCO najdete oblečení nejen pro nejmenší, ale i pro starší děti.

Využijte všechny benefity

Nejste spokojeni s výrobkem? Zboží můžete na prodejně PEPCO vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od zakoupení (nevztahuje se na kosmetiku a spodní prádlo). Stačí jen přinést účtenku a zboží v původním obalu, bez znaků používání.

Oblečení ještě levněji?

Nevybrali jste si v PEPCO? Omrkněte i další nabídku obchodů. Díky službě cashback navíc dostanete finanční odměnu za nákup!

  • ZOOT - ušetřete 1 % z nákupu kvalitního oblečení.
  • BonPrix - cashback až 5,3 % na oblečení a textil do domácnosti.
  • UrbanStore.cz - módní eshop s cashbackem 6,5 %.

Související obchody

Kasa.cz, ZOOT, Mall.cz, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se